Strona 39 z 282 PierwszyPierwszy ... 29 37 38 39 40 41 49 89 139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    Super, że udało Ci sie znależć grupę osób które poszczą tak jak Ty, będzie Ci łatwiej na pewno. Tylko gdzie ty wyrwałaś takich zapaleńców ze poszczą nawet 21 dni??????? Tak czy siak podziwiam, bardzo. Skąd Ty bierzesz na to silę? Hehe A ja dojadam dzis jeszcze ciacho świateczne i aż mi wstyd przy twoich zmaganiach. To dojadanie po świętach jest najgorsze! Mam wrażenie że tylko ja sobie tu tak pozwalam....i pewnie zobacze wzrost wagi w sobote i tylko do siebie będę mogła mieć wtedy pretensje.
    Tacy ludzie tylko na Facebooku

Zielonomijest jest nieaktywny Znany na forum

Kiedyś pisałam o szczotkowanie na sucho lub na mokro. Ale mam teraz kompleksy po Twoich zdjęciach. Suuuper wyglądasz, wymiatasz. A jak dolecisz do celu to już w ogóle wow

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

No właśnie na zdjęciach tak nie widać, ale mój brzuch jest w rozstepach i uda niestety też. O tym żebym się na plaży rozebrała do stroju to nie ma mowy. No nic,walczę dalej tylko motywacja coraz mniejsza

Zielonomijest jest nieaktywny Znany na forum

Dasz na pewno radę! Chcesz kopa ode mnie? Ja np marze, żeby tak wyglądać

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Dzięki ja mam bardzo niską samoocenę i jak nadchodzi lato to problem bo nie ma się w co ubrać,wszyscy się krzywo patrzą itd Sezon się zbliża,trzeba się pilnować z dieta.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Że ja dobrze wyglądam?? Jeśli tak to dziękuję.

Właśnie jestem po USG jamy brzusznej. Wszystkie narządy są wporzadku

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Neskaa chudzinku rewelacyjnie wygladasz na rozstępy polecam sok z aloesu, prosto z rośliny a nie jakieś kremy. Regularnie smarować i do lata napewno zrobią się mniej widoczne.

Ja dziś zrobiłam pizzę mężowi na obiad..Dwa razy szedł dokroić bo niby taka dobra no i pękłam..też zjadłam i wypiłam szklankę Pepsi.. mój limit kalorii już do jutra wyczerpalam

Ja nie korzystam z komputera i na początku też mi się źle pisało. Ale już ogarniam nie można przechodzić do następnej linki i nie można dawać emotek z telefonu.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Kropcia. Zobacz posta
    Neskaa chudzinku rewelacyjnie wygladasz na rozstępy polecam sok z aloesu, prosto z rośliny a nie jakieś kremy. Regularnie smarować i do lata napewno zrobią się mniej widoczne.
    AAAAAha teraz zdjęcia widziałam, ech taki brzusio bym już chciała mieć, pozazdroscić

Strona 39 z 282 PierwszyPierwszy ... 29 37 38 39 40 41 49 89 139 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów