Strona 1495 z 2033 PierwszyPierwszy ... 495 995 1395 1445 1485 1493 1494 1495 1496 1497 1505 1545 1595 1995 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,941 do 14,950 z 20321
Like Tree8685Lubią to

Wątek: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część 49

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Oj! To czekanie jest najgorsze, ja tak po terminie miałam syna i ostatni tydzień wzięłam już urlop macierzyński i co drugi dzień łaziłam do przychodni na badanie ciśnienia (USG na wtedy nie było w powszechnym użytku). W końcu poród wywolywali.
    Piękna, słoneczna pogoda dzisiaj u mnie. Za oknem. Pewnie zimno. Rano termometr zaokienny zapodał - 2.
    Trzymaj się Grażynko.

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

I ja głaszczę po pleckach Grażynko ... nic tylko czekać wypada ... chłopak korzysta z przyjaznego otoczenia ile się da - mądry jest
    Dobrze, że problem dębinowy się tak szybko rozwiązuje ...

U Ani zimno i tutaj takoż ... czytałam jakieś zapowiedzi zimy 30-lecia z temparaturami -20 stopni - podobno w grudniu ... mam nadzieję, że to tylko strachy na lachy - jakoś łatwo mi przyszło przyzwyczaić się do lekkich zim ... no ale może ta dębina jednak przyda się

Teresko, z racji uczestniczenia w róznych malarskich kursach i aktywnościach od lat obracam się w gronie zarówno młodszych, jak i starszych osób, sama też jużem nie młódka - wiem o czym piszesz ... no, ale ludzie są, jacy są ... zawsze podziwiałam moją przyjaciółkę, bo ona dla każdego potrzebującego uwagi ma czas i cierpliwość wysłuchać ... ja nie jestem tak szlachetna ...

Dietowo leżę i kwiczę, a waga niebezpiecznie do 82 kg się zbliża ... a miałam taki piękny plan zgubić conieco przed zimą i zrobić miejsce na świąteczne obżarstwo ... dobre chęci i słomiany zapał ...

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dzień dobry.
    Czekamy,czekamy do środy już niedaleko.
    Przeklinam wiatr bo mi zrywa internet. Wczoraj nie mogłam ani słowa z Moniką zamienić.
    Dobrze chociaż, że telefon działa.
    Ufff , dębina porąbana .
    Teraz tylko w drewutni ją ułożyć i podjazd sprzątnąć.
    Na razie chodzi się w trocinach po kostki , a Mimi wszystko na futerku do domu wnosi.
    Przecież to najlepsza zabawa wytarzać się w czymś nowym
    kania79 lubi to.

Awatar kania79

Hejka w niedzielę, już bez słoneczka w tle.

Odnośnie do ludzi starszych to mi osobiście nie przeszkadzają, chociaż sama się jeszcze!! się z nimi nie utożsamiam.
    Wypisałam się natomiast ze Związku Emerytów, bo wolę imprezy, wyjazdy organizować w swoim znajomym gronie,
    niż jeździć na zorganizowane przez nich. A wiek uczestników jest dla mnie najmniejszym problemem. Nawet powiem
    Wam,że podziwiałam niektóre osoby w naprawdę zaawansowanym wieku, za ich witalność i chęci do wszystkiego.
    Mam koleżankę w wieku Grażynki. Bardzo lubię się z nią spotkać, bo daje mi ogromną ilość powera, pozytywnej energii.
    Ma dwa sztuczne kolana, przynajmniej raz w tygodniu chodzi na tańce, o grzybach, dorywczej pracy i opiece nad wnukiem
    swoim i siostry ciotecznej nie wspominając. No i ma "chłopca" w wieku lat...54.
    Wydaje mi się więc, że wiek mentalny zależy od osobniczych cech oraz trochę od nastawienia danego dnia, wydarzeń.
    No o chorobach nie wspomnę.
    Się trzymcie Kuny " starsza pani" Ania

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cześć dziewczynki laptop mi awarię nabył i reperacji potrzebuje.
    A moja Kasia kociczka znowu brzuszek ma chory i częste kupki.
    Zmartwionam bardzo bo i wiara w weterynarza mi sklęsła i niepokój duży czuję.Gotuję dla niej jedyny drób jaki miałam w zamrazalniku szyjkę kurzą i indyczą.Zmielę, dosmaczę sosem z saszetki i może zje.Ot znowu mi ciężar na duszy legł.

Awatar Sonka57
    Sonka57 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zachód Polski

trzymaj się .

Przed dietą 107,4-98,8
    Na Dukanie /dwie próby/98,8-86,0
    IV faza 86- 72,5

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Cytat Zamieszczone przez TinnGO Zobacz posta
    Kasia kociczka znowu brzuszek ma chory
    Ojej ... Tereniu, tulam Ciebie i kociczkę ...

Awatar kania79

Aisaczkowi i Katarzynom tu zaglądającym serdeczne życzenia imieninowe, zdrowia i wszystkiego naj, naj lepszego.
    Tereniu trzymajcie się z Kasią - też było nie było solenizantką.
    Grażynko nieustające kciukasy w kierunku Wysp i Twoim.
    aisak102 lubi to.

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dzień dobry .
    Wszystkim Kasiom,tym ludzkim i zwierzęcym dużo zdrówka i spełnienia marzeń.
    Całe szczęście, że Ania czuwa,bo moja głowa już całkiem nie pracuje.
    Tereniu,może warto by skonsultować z innym wetem.
    Może leki zbyt słabe lub za krótko podawane ?
    Bardzo się wczoraj wzruszyłam ,jak opowiadali o starszej pani,którą opiekowała się kotami a sama miała 7 kotków w domu. W momencie kiedy się dowiedziała o zbliżającej się śmierci,zanim poszła do szpitala, każdemu kotkowi założyła zeszyt. Opisała zwyczaje i ulubione zajęcia,umieściła wszystkie badania i leki jakie były podawane. No
    Była to osoba samotna, więc znajomą upoważniła żeby zajęła się kotkami po jej śmierci. Żeby odwiozła je do schroniska z prośbą o poszukaniu nowych domków.
    Panie w schronisku mówiły,że załączona dokumentacja bardzo pomogła i wszystkie kotki mają już nowe domki.
    Stwierdziły, że dużą część emerytury musiała na kotki przeznaczać,zapominając o sobie.
    aisak102 lubi to.

monkaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Kaś, Katarzynek, Katarzyn... a dla tej jedynej, wyjątkowej, sierściastej szybkiego POWROTU do zdrowia
    aisak102 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów