Strona 1981 z 2033 PierwszyPierwszy ... 981 1481 1881 1931 1971 1979 1980 1981 1982 1983 1991 2031 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19,801 do 19,810 z 20321
Like Tree8685Lubią to

Wątek: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część 49

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Dzień dobry
    Telewizor "doszedł" w planowanym terminie/hihihi/
    Jest cały śliczny,delikatny na wygląd bo ramkę ma 0,5 cm.
    Przez to wydaje się mniejszy od poprzedniego z czego pan mąż nie jest zadowolony.
    Na szczęście konwojenci byli przesympatyczni i ustawili/zgrali mi to cudo. Sama za nic bym nie doszła bo..... ma nowoczesnego pilota który ma tylko 6 guziczków/ wrrrrr/.
    Masakra,w instrukcji jest tylko opisane przeznaczenie guziczków bez rozwinięcia.
    Do wszystkiego trzeba dojść metoda prób i błędów/. buuuu/
    Na szczęście znalazłam na YouTube kilka filmików z podpowiedział,ale trzeba mieć do tego spokojną głowę, więc muszę poczekać aż się będę lepiej czuła. Całe szczęście można działać za pomocą dekodera i jego normalnego pilota. Ten nowoczesny nawet ma samoładujace się baterie od zwykłego światła domowego.
    Czego to nie wymyślą.....

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Grażynko, gratuluję nowego sprzęciora - niech się gracko sprawuje o bateriach samoladujacych swiatłem nie slyszalam jeszcze ... ot, człek stary i ledwie za za swiatem nadąża

Awatar RASTI4949
    Mieszka w
    Warszawa

Wyszłam na głąba bo spytałam panów ile ten pilot musi na słońcu leżeć żeby się naładował.
    W życiu bym nie uwierzyła,że takie światło z ledowej żarówki może naładować akumulatorek.
    Przy okazji kupna telewizora zrozumiałam w jaki sposób wychodzi im inflacja 15,6 skoro większość produktów podrożała o50%. Rok temu kiedy z Moniką szukałysmy telewizora bo ich się zepsuł, Samsungi tej klasy i wielkości były w cenie 2200-2400 ,model z 2020.
    Ja za swój zapłaciłam 1500 czyli o 50% taniej model z 2021.
    Jak wszystko wrzucą do jednego kosza to takie kwiatki wychodzą.

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cześć kumcie miłe, ale dzisiaj popracowałam z krzyża.Bukszpan obcięty i posprzątane po cięciu, dławisz podcięty i wszystko wywiezione no i weigela i pół wierzby japońskiej też podcięte .Wszystko rośnie jak w dżungli amazońskiej jak te deszcze przyszły.
    Wczoraj byłam na spotkaniu z dawnymi współpracownikami z Ariadny, ktorzy odeszli na emerytury i kilkoma co fajniejszymi co jeszcze pracują ale zaliczali się do takiego trzonu który przeprowadził fabrykę przez okres upadku przemysłu włókienniczego w Łodzi.
    Wróciły do mnie wspomnienia pracy i satysfakcji z nią związanej.
    Nie miałam ja szczęścia do zamęścia, ale do pracy i spełnienia zawodowego miałam.
    Dzisiaj u mnie dzień bez opadów i chłodniejszy ok20stopni aż się chciało robić .
    Grażynko wyczyny twojego Leo na messengerze obejrzałam .Zuch chłopak i dobrze , że do tej Anglii młodzi się przenieśli bo w tym naszym dziwnym kraju to nie sądzę, że takie zajęcia, tory itp miałby dostępne o nauce języka nie wspomnę.
    Ciekawa jestem wrażeń Zeni z wizyty w kraju.Nie spytałyśmy jej ile lat nie byli z mężem w ojczyźnie.Dobranoc kumcie.

Awatar RASTI4949
    Mieszka w
    Warszawa

Dzień dobry.
    Całkowicie mnie rozłożyło.
    Kaszel taki duszący,że spać nie sposób. Przy tym nie ma temperatury,ale spada saturacja.
    Domowe sposoby nie pomogły więc zapisałam się do lekarza.
    Na moja wiedzę ,o własnym organiźmie, wygląda mi to na zapalenie płuc. Zobaczymy co lekarz wysłucha.

Awatar TinnGO
    Mieszka w
    Łódź

Grażynko i co lekarz powiedział?Mam nadziejęm że byłaś dziaiaj.

Awatar RASTI4949
    Mieszka w
    Warszawa

Dzień dobry.
    Niestety,zgodnie z podejrzeniem,nabawiłam się zapalenia płuc. Nocą nawet minuty nie mogę spać,bo kaszel mnie dusi jak tylko się położę.
    Dzisiaj przesiedziałam w kąciku wersalki obłożona poduszkami.
    Mam nadzieję, że antybiotyk zacznie działać. buuuuu

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Ojej...
    Zdrowia Grażynko życzę
    A nie podejrzewali covida czasem?

Aisaczkowi owocnego, spokojnego pejzażowania, Tereni odpoczynku wreszcie na działkowym łonie, no i Zeni miłego pobytu w "starym kraju".

Do mnie ,wolnowar przyjechał dzisiaj DHL-em (a nawet dwa, jeden dla mła a drugi w prezencie ;-( ). Na razie szperam po internecie, żeby się zorientować co i jak, a w przyszłym tygodniu zjeżdża Asia to mnie przeszkoli, bo ona teraz jak pracuje tp bardzo ten wolnowar jest jej pomocny i go chwali.

To się trzymajcie kumcie

Awatar RASTI4949
    Mieszka w
    Warszawa

Nic lekarka o covidzie nie mówiła. Może dlatego że nie mam temperatury ani innych objawów poza kaszlem.
    Może to był covid na początku,który płuca zaatakował. Nie dociekam.
    Natomiast Monika ma już 3 raz covid. Ona się nie szczepiła.
    Każdy potwierdzony wymazem.

Awatar TinnGO
    Mieszka w
    Łódź

Ło matko Monika zakicza wszystkie mutacje tego gówna.
    Grażynko płuca trzeba opukiwać przy zapaleniu.Naucz pana męża.Koleżanka też zaliczyła zapalenie płuc ale córka ją do prywatnego szpitala dała.
    Aniu akurat odpoczynku na działce nie zażywam bo wymyśliłam sobie prezent dla siostry na 26 lipca i postanowiłam jej posprzątać łódzkie mieszkanie.2 lata nie były w nim myte okna.W najgorszym stanie jest a raczej był balkon zakakany przez gołębie i wszystkie parapety z dużą ilością wżartego guana.No narobiłam się jak na galerach.Ale moja Hania ma niewładną tą lewą rękę i coś szemrała o powolnym myciu okien.
    Mam nadzieję że mój bark się nie zbuntuje bo to 3 pokoje z kuchnią i białe żaluzje od góry do dołu na balkonie.Uff spracowałam się.

Uprawnienia umieszczania postów