Strona 1293 z 3048 PierwszyPierwszy ... 293 793 1193 1243 1283 1291 1292 1293 1294 1295 1303 1343 1393 1793 2293 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12,921 do 12,930 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witam przy wieczornej herbatce....
    Gruszko- uchwycilas w 100 % to co czuje i co chcialam swym porannym postem powiedziec.
    Widac, ze mamy nieslychane podobienstwo dusz...

Agnieszko ja w swym mieszkaniu we Frankfurcie oczywiscie, ze moge robic dla relaxu to samo co robie tutaj...czyli sluchac muzyki, ogladac filmy Bollywood czy smarowac sobie cialko emulsjami.
    Moge to robic jednyk tylko w oparciu o kompromisy-czasowe czy towarzyskie z tego wzgledu, ze nie mieszkam sama.
    A tutaj jestem calkowitym panem swego czasu. Moge o 20 isc spac. Moge o piatej rano zapalic swiatlo i wlaczyc lepka. Nikomu to nie przeszkadza.Nikt sie o nic nie pyta, ani go to nie niepokoi... Nie musza wieczorem isc na ugode co bedziemy ogladac czy co bedziemy jesc. Robie to co lubie i na co mam w danej chwili ochote. I to jest cudne!!!
    Bo ja podobnie jak Gruszka kocham taka swobode i kocham byc sama.
    Ciesze sie jednak rzecz jasna, ze jest to samotnosc z wyboru. Bo w kazdej chwili gdy zechce mam tez bliskich i moge z nimi byc.
    Mysle tu zarowno o czlonkach rodziny jak i o przyjaciolach...
    I gdyby mi przyszlo wybierac-zyc z drugim czlowiekiem czy bez ...to oczywiscie wybralabym to pierwsze.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

kończąc dla mnie temat ...
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    A tutaj jestem calkowitym panem swego czasu. Moge o 20 isc spac. Moge o piatej rano zapalic swiatlo i wlaczyc lepka. Nikomu to nie przeszkadza.Nikt sie o nic nie pyta, ani go to nie niepokoi... Nie musza wieczorem isc na ugode co bedziemy ogladac czy co bedziemy jesc. Robie to co lubie i na co mam w danej chwili ochote. I to jest cudne!!!
    - dokładnie to mogę, gdy jest w domu mój mąż i syn i oni tez mogą
    Jolinkaa and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

No nie wiem. Moj maz Agnieszko martwi sie gdy nie spie w nocy czy gdy sie klade o 20 tej... Bo wie, ze to nie jest mym codziennym zwyczajem. Osoba chodzaca po mieszkaniu noca, jakby nie byla cicho, jest jednak Nocnym Markiem i moze zaburzac czyjs sen.
    Chocby tego nikt nie chcial...
    Telewizor jest w domu jeden -wiec sila rzeczy trzeba sie przy wyborze wieczornego programu dogadac...
    Nie jest to wiec taka sama sytuacja, jaka mam tutaj.

Ty masz duzy dom wiec pewnie z tego powodu nikt cie, gdy jestes na dole, nie slyszy.
    A gdy bys miala spntanicznie ochote wykremowac sie i tanczyc nago, zeby krem mial mozliwosc swobodnego wchlonienia?
    Czy synowi by to nie przeszkadzalo? Bo maz by pewnie nie mial nic przeciw temu...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    gdy bys miala spntanicznie ochote wykremowac sie i tanczyc nago, zeby krem mial mozliwosc swobodnego wchlonienia?
    hihi, to zrobiłabym to w łazience, ( co zresztą mi się zdarza, szczególnie przy samoopalaczu)

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu, napisz mi jak mniej więcej robisz swój pasztet? Znalazłam kilka przepisów, i chce zobaczyć, może Twój jest fajniejszy Jadę jutro do córki na urodziny, i chciałabym jej zawieźć

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Cytat Zamieszczone przez Rene65 Zobacz posta
    Kasiu, ja czuje się źle, bardzo źle. Mąż coraz słabszy, praktycznie cały czas leży. Jego wygląd jest przerażający, sama skóra i kości. Gaśnie powoli, a ja na to muszę patrzeć i nic nie mogę zrobić.
    Rene ...
    wiem jak ci trudno i wiem ze nie ma slow ktore moglyby przyniesc ulge ani tobie ani mezowi ... to okrutnie ciezki okres dla was wszystkich... wiem jak bardzo paralizuja was strach i bezradnosc wobec tego co wydaja sie nieublaganie zblizac... przytualam i zycze sily .
    gruschka, Jolinkaa and Rene65 like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Sonka57
    Sonka57 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zachód Polski

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Może się przyda choć osobiście nie robiłam.......fajna stronka i fajna prowadząca .
    Agnieszka111 lubi to.

Przed dietą 107,4-98,8
    Na Dukanie /dwie próby/98,8-86,0
    IV faza 86- 72,5

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko nie wiem czy już nie za późno
    mięso duszę z przyprawami ( pieprz sól, listek,ziele, owoc jałowca ) do miękkości, moczę bułkę, czasem dodaję włoszczyznę, na patelni smażę wątróbkę i cebulę
    wszystko mielę i dodaję jajko, doprawiam gałką muszkatałową. wykładam na blaszkę i piekę, co jakiś czas polewam rosołem w którym duisiło się mięso, żeby nie schło
    tak mnie nauczył dziadek
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

pobrane (9).jpg

Witam, dzięki dziewczynki za przepisy Zrobiłam bardzo podobny pasztet do tego, które wrzuciłyście, tylko troszkę ciemniejszy niż na filmie Sonki- dłużej podpiekłam

Dziś wpisałam wagę, bo jutro mnie rano nie będzie w domu- zgubiłam 200 gram - nieźle jak na 3 imprezy

Miłego piątku Wam życzę

edit. W sumie obiektywnie rzecz biorąc, to do Bożego Narodzenia powinnam spokojnie osiągnąć 65- 64 kg ( tak jak sobie zakładałam) oby tylko nie dać się teraz ponieść fali świątecznej rozpusty podczas zakupów ( tak działają na mnie melodie płynące w sklepach, że wrzucam do koszyka więcej słodyczy )
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 18-11-2016 o 06:30
    gruschka and Jolinkaa like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Agnieszko dzieki za kawke, gratulacje za wytrwalosc i udanego swietowania dla corci zycze!
    Milego piateczku!
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów