Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Kalahari...
raczej nie dolacze do ciebie, bo choc wiem o szybkich efektych na diecie niskoweglowodanowej, to takie diety u mnie sprawdzaja sie tylko przez kilka dni , potem niestety siegam po wegle i blyskawicznie nadrabiam wszystko z nawiazka ... do wytopienia mam sporo wiec tylko metoda ktora moge stosowac dlugoterminowo wchodzi u mnie w gre.
Natko...
ja tez nie rozumiem co nazywasz balaganem na swojej glowie... jak dla mnie fryzurka bardzo ladna i nie wiem czego ty narzekasz ...co do dietki to narazie nawet sie nie wyglupiam, bo jak wszystko tak na wariackich papierach leci to nie warto nawet zaczynac...
piekne dzieki za pozdrowienia od Jolinki.
Sabinko...
za to metoda o ktorej ty napisalas nie jest mi obca i znam kilka osob ja stosujacych i chudnacych moze nie szybko ale trwale a przy tym niezbyt restrykcyj nawiec chyba warta polecenia...
Ewa...
napewno smutno, ze powrot Lucjana do domu tak ciagle sie odwleka, ale ja powtarzam, z uporem maniaka, ze im dluzej bedzie rehabilitowyny , w tym lepszym stanie wroci do ciebie ... zwlaszcza, ze jak sama widzisz ciagle cos sie u niego dzieje...
wielkie gratki za tak sumienne stosowanie wo i jeszcze wieksze za taki piekny wynik ...
Krysiu...
wiem dokladnie jak sie kobieta czuje wracajac po urlopie do domciu
ale to pryszczyk w porownaniu z naszym spotkaniem i razem spedzonymi chwilami 
znow z doskoku wpadlam, bo jak pisalam mam u siebie siostre, a ostatnimi dniami w zwiazku z imprezka urodzinowa Marie i ziecia bylo jeszczwe nieco wiecej zamieszania .teraz musze znikac bo idziemy na poprawiny
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]