Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ja tylko na moment lapeczka pomachac wpadlam ...
Ewa...
caly czas jestem myslami z wami i przesylam pozytywna energie z nadzieja, ze choc troche ukoi to wasze skolatane serca....
wielkie gratki za konsekwencje i za piekny spadek ... SZACUN !!!
Kasiu...
smutne ze ciocia odeszla, ale piekne ze miala to wyjatkowe szczescie i mogla we wzglednym zdrowiu i z usmiechem tak wiele lat dawac radosc swoim bliskim ...
Krysiu...
ciesze sie ze wpadlas, ale kochana nie rob takich eskapad zanim nie upewnisz sie ze napewno nic ci nie grozi ...
Agnieszko...
ja sie tez powstrzymam od komentarza na temat tego co Jolinka pisze o sobie .... naprawde nie wiem jak mila sympatyczna kobietka moze o sobie pisac takie brednie ...
Jolinko ...
masz mi to wszystko zaraz odwolac, bo wkurze sie na ciebie naprawde....
Mar-za...
takie rozwiazanie worka nie jest nam obce ... wszystkie to znamy a co najgorsze nie wiemy jak sobie z tym radzic...
Sabinko...
hop hop... starczy juz tego "Dabkownia" wracaj na forum....
znikam, bo przeciez mialam tylko lapka pomachac.... milego wieczorku wszystkim zycze...choc ja dzis znow na noc do pracki biegne ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]