Dziękuję,że jesteście...że mnie wspieracie-bardzo do doceniam[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
![]()
Dziękuję,że jesteście...że mnie wspieracie-bardzo do doceniam[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
![]()
Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 29-05-2015 o 05:22
hej Jolu
trudne to wszystko o czym piszesz, ciężko nawet o jakąś radę...
dużo rzeczy zaczyna się w głowie, więc może być prawdą to co lekarz mówi
jeden z moich klientów cierpiał na hipochondrię, dostał bóli w klatce piersiowej i zabrało go pogotowie stwierdzając zawał, dopiero po badaniach w szpitalu okazało się że nic mu nie dolega w sensie fizycznym. Leczenie u psychiatry pomogło. ale lekarze mówili, że hipochondryk odczuwa ból fizyczny mimo iż nie ma przyczyny. ludzki mózg jest bardzo skomplikowny
Dzien dobry
Na kawa sie spoznilam, ale jestem...
Wczoraj caly dzien towarzyszylam swojej podopiecznej ...
Wieczorem wycienczona kompletnie choroba ,zakonczyla swoja ziemska wedrowke ... bylo to bardzo smutne, ale z drugiej strony cierpiala tak bardzo, ze prosilam sily wyzsze aby ulzyly jej cierpieniom... jej partner z ewidentnymi objawami demencji , widzac jej cierpienia powiedzial ze kiedy przestala oddychac pomyslal, ze przedewszystkim przestala cierpiec, martwi sie ze bedzie mu jej bardzo brakowalo, ale mowi, ze to i tak lepsze niz bezradne patrzenie na jeje cierpienie...
.... odeszla ciepla, mila kobieta... a zycie toczy sie dalej ...
![]()
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
gammo
już jest po tamtej stronie, szczęśliwa
ciao, ciao,
bardzo sie ciesze, ze shagall sie wam podoba a kasi nie za bardzo.... i ze wg. was jest magiczny,poruszajacy bo o to chodzi w sztuce, o wzbudzanie roznych emocji...tez i negatywnych.
jolu--przeczytalam z uwaga to co napisalas,sadze, ze wszystkie chcialybysmy jakos pomoc i dlatego jestesmy blisko ciebie pomimo odleglosci--
mam nadzieje, ze twoj syn bedzie sie lepiej czul.
ja wierze w psychologiczne podloze roznych patologii, mam przyjaciolke hipochondryczke i wytrzymac z nia nie mozna...kiedy ja" najdzie" jakas dolegliwosc.
przysyla mi nawet mailem wyniki przeswietlen,opisy , ciagle ja cos boli...
dobrze, ze tego nie slyszy!!!!
(to moja najlepsza przyjaciolka)![]()
dzień dobry
ja się właśnie pakuję i jadę w dwudniową delegację - będzie bardzo dużo pracy
Witam i ja was za kawusie z usmiechem Agniesi dziekujac!
Maniusiu faktycznie trudno dociec z twej wypowiedzi czy wyjazd jest mily czy tez niemily twemu sercu...
Napisz ciut wiecej!
Wszystkim zapracowanym zycze mielego dnia!
Ja lece dzis na rozciaganie kregoslupa...dostalam taki fajne podwieszanie jako dodatek do gimnastyki rehabilitacyjnej!
A na dobry humor... Tylko nie kupujcie takiej... Torby nie w humorze...
![]()
Dzien dobry...
Agnieszko ...
nie przycupnelam rano na twoja piekna kawusie, bo wstalam za pozno... po nieprzespanej nocy usnelam na moment nad ranem i wyskoczylam dzis z lozka jak poparzona i nie mialam czasu aby laptopka odpalic...
ale zapraszam teraz na herbatke przed poobiednia dzemka...
Kasiu...
torba rzeczywiscie humorzasta ... zastanawiajace co ja tak nastroilo ...
Maniusiu...
zycze ci aby sie okazalo , ze tej pracy bedzie duzo mniej niz sie spodziewalas...
Pogoda u mnie do bani ...
dieta lezy i kwiczy...
wiec nie bede tu smecic...
Milegio popoludnia wszystkim zycze .....
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]