Strona 253 z 3048 PierwszyPierwszy ... 153 203 243 251 252 253 254 255 263 303 353 753 1253 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,521 do 2,530 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry

Wprawdzie u mnie w nocy byla piekna burze i teraz nieco przyjemniej jest za oknem , ale mysle , ze dzisiaj kawa w takiej wersji powinna byc przyjata z entuzjazmem ....

jogurtowe-lody-wisniowe_45611_7.jpg

Kasiu...
    przytulam i wierze, ze niemila scena z M bedzie jak ta nocna burza u mnie ... pogrzmialo lunelo, i wierze, ze dzis znow bedzie sloneczko...

Agnieszko ...
    dla mnie jednak awaria pralki mimo wszystko bylaby bardziej uciazliwa , wprawdzie bez zmywarki tez juz trudno mi sie obejsc, ale bez pralki to juz kompletna porazka, bo w reku prac to prawdziwy horror, a z naczyniami jakos latwiej sobie poradzic ...

Milego dnia wszystkim zawzietaskom ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Gammus, pewnie, że tak. Mnie bardziej chodziło o to, że musiałam wyjąć wszystkie brudne naczynia ze zmywarki i na raz je umyć- fiołkami nie pachną , no i troche ich było ,bo tak na bieżąco, to zmywanie jest ok.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry

Kasiu
    mam nadzieję, że nastrój masz już lepszy i że już nie chcesz iść gdzie oczy poniosą, podobno "kto się czubi, ten się lubi"

co do zmywarki i pralki to zmywarki nie mam ale chciałabym mieć, niestety mam tak malutka kuchnię, że nie ma mowy
    ale wyjąć i umyć naczynia z załadowanej zmywarki to na pewno nic przyjemnego, jak Agnieszka pisze "fiołkami nie pachniały"

Gammo
    niecodzienną kawę nam dzisiaj zaserwowałaś

ja dzisiaj mam pracowity dzień, pakowanie, ostatnie zakupy, zmiana opatrunku u siostry ( jak co dzień) no i fryzjerka - pasemka - to trochę posiedzę ale trzeba jechać w gości nie jak mietła a jak elegancka starsza pani
    mamy trochę kłopotów z nawigacją, tzn J. ma, ja uparłam się, żeby zaktualizować mapy bo ostatnio byliśmy tam 3 lata temu no i kolega zaktualizował je ale tak trochę albo i bardzo piracko i nawigacja nie pracuje jak należy, być może trzeba będzie kupić nową
    tzn J. twierdzi, że on może jechać bez nawigacji ale ja boję się szukać hoteli w miastach gdzie nigdy nie byliśmy...

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie Zawzietaski kochane!
    Gammusiu...co prawda to prawda...bo burzy zazwyczaj wraca slonce...ale ja jednak wole te burze w przyrodzie niz te rodzinne

Ale dzieki za wasze slowa pociechy dziewczynki...te pisane i te wypowiedziane przez telefon (Jolinko!)...czy wiecie dziewczyny, ze Jola zrobila dwa prania w pralce przez czas naszego gadania?

Doszlam do wniosku, ze moj chlop ma ani chybi meskie Klimakterium...ze wszystkimi jego urokami...
    Jak ten czas przetrzymac? Najlepiej byloby naprawde spakowac sie i go zostawic na troche samemu.
    Moze to by i nam obojgu dobrze zrobilo?
    Zupelnie jak w tej demotce...

Byl juz co prawda troche sam-gdy bylam w sanatorium...ale to chyba nie o taki wyjazd mi chodzi.
    Wolalabym zeby troche sie pomartwil o stalosc naszego zwiazku...
    Bo jemu sie kurna wydaje, ze moze w gniewie jezdzic po mnie jak po lysej kobyle (bo ja nie potrafie sie bronic werbalnie- gdy ktos bliski mnie obraza to robi mi sie przykro i milcze...) Teraz-jemu wydaje sie, ze juz jest ok...a mi zadra w sercu siedzi...

Do tego waga znowu wieksza o pol kilo niz wczoraj!
    Och-o tylek to wszystko rozbic!

A tu wakacje- ludzie sie pakuja, wyjezdzaja...Sabinko, Agniesiu, Dolinko...szerokiej drogi dziewczyny!
    Choc Agusia to jeszcze pare dni ma do wyjazdu...

Aniu- Kaniu- kochana z ciebie kobitka!
    Jolinkaa, Natka55 and Agnieszka111 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej Kasiu, skąd ja to znam, ja tez siedze cicho niestety, a czasami powinno się postawić chłopu.
    Upał niemiłosierny a w biurze przyjemnie chłodno
    u mnie ciąg dalszy pecha, wczoraj zbite drzwi w kabinie, a dziś auto nieodpaliło, na szczęście Sucharek naprawił, godzinę to trwało ale skutecznie udało się , uff
    jednak do mechanika i tak trza podjechać, żeby się nie powtarzały takie sytuacje
    no cóż, life is brutal

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

A ja tam nie siedzę cicho, tylko krzyczę

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Witam Zawziętaski
    Kasiunia przytulam
    Aguś Ty juz liczysz dni do wyjazdu z synkiem, a ja odliczam czas do naszego spotkania. M jedzie teraz na dwa tygodnie więc już się cieszę. Wracając do tych małżeńskich sporów ja tez nie siedzę cicho i z reguły M pierwszy wyciąga rękę do zgody.Ja jestem rak ,więc nie jestem mściwa, ale pamiętliwa.
    Sabinko miałam się zapytać wcześniej, dlaczego nie lecicie samolotem? Byłoby wygodniej, szybciej?
    Maniusiu to mieliście pecha, a córci mam nadzieję nic się nie stało.

Awatar Natka55

Jolinko dobrze ,że zdecydowaliście się na nową pralkę, ja tez miałam ardo i była pechowa cały czas, a pierwszy raz pompa zepsuła się tuż po zakończeniu gwarancji. Teraz mam boscha na 7kg i jestem bardzo zadowolona.Mam tez krótki program na 15min przepierki, bęben metalowy( żeby można było bezpiecznie prac buty) no i dużo niższe rachunki za prąd i wodę. Jednym słowem same korzyści z nowej pralki.
    Gamuś Marie wymiata, mała odważna spryciula, macie piękny ogród u córci , raj dla maluchów.
    Decyzja zapadła już czy zabierasz Maksa? Pewnie się ucieszy jak Go zabierzesz , a jak jeszcze weźmiesz go nad morze, to radość będzie jeszcze większa.
    Dziewczynki dobrze by było ,żeby wszystkie które jadą do Dąbek dały znać na priv na mój e- mail w jakich godzinach planujecie być na miejscu, bo ja muszę być wcześniej ze względu na rezerwację na moje nazwisko.

Awatar Natka55

Dolinko może po prostu na ta chwilkę zostaw psiaka pod opieką obsługi stacji , nie wiem jak duży jest twój piesek, ale na pewno znajdziesz zrozumienie i pomoc na stacji paliw.

Uprawnienia umieszczania postów