Strona 252 z 3048 PierwszyPierwszy ... 152 202 242 250 251 252 253 254 262 302 352 752 1252 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,511 do 2,520 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry

Udalo mi sie kawe zapodac.... a do kawy zyczenia milego dnia zostawiam... jak co czwartek do swojej babci smigam ...
    Dzis mam tez termin u okulisty ... ciekawe co nowego mi powie ...

bananki pod nos zostawiam i znikam....
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Oj Ewus prawie zderzylysmysie w drzwiach.....

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

witajcie o poranku
    gorąco, słonecznie, aż za bardzo
    ja zaczełam wczoraj dietę owocowo warzywną, coś wreszcie muszę z sobą zrobić, najbardziej zachęciła mnie do tej diety obietnica lepszego samopoczucia i lepszego snu, no cóż zobaczymy ile wytrzymam i czy faktycznie jest taka dobra
    Z Martą byłam u dentysty, ma stan zapalny dziąsła, więc na razie nie usuną jej tej ósemki, a musi to zrobić chirurg szczękowy

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry Ja tylko na chwilkę, bo mam wizytę z młodym u endokrynologa. Przy okazji zakupy, bo oczywiście muszę jechac do Łodzi ...w mojej mieścince nie ma takich lekarzy :P
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry

Jolinko
    no trochę jestem przerażona tymi upałami jakie są i mają być jeszcze długo we Francji, córka w ciąży, wnusia mała...przed nami długa podróż...no ale damy radę
    dzisiaj u ciebie dzień prania bo nowa pralka jest i trzeba ją wypróbować a i prania się nazbierało na pewno, to chociaż ty będziesz się cieszyć z pogody bo ledwo powiesisz to już będziesz zdejmować przy takim upale

Maniusiu
    fajnie jak uda ci się wytrzymać chociaż kilka dni na wo

Gammo
    dzięki za kawę a i bananek pod nos się przyda

Ewuniu
    urokliwy obrazek wkleiłaś

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam przy szklaneczce wody...nawet na kawke przy tych temperaturach nie ma sily ani ochoty...
    Rano nie zagladalam do magielka-bo mialam "magielek" w realu!
    Zaprosilam na ogrodek moj babiniec na sniadanko. Bylo nas 8 a rejwach taki, ze strach!
    Tylko ten upal! O 9 bylo jeszcze w miare przyjemnie ale o 11-tej...
    No i nie widac konca tych goraczek... Ci co teraz sa na urlopach maja dobrze...
    Dzis pojechala do Polski Madzia-ciekawe gdzie zamierza spedzic ten miesiac? Czy tylko w Warszawie?

Sabinko- podrozy wam faktycznie nie zazdroszcze w tym upale...za to jak juz bedziecie na miejscu...zyc nie umierac!

Dolinko- tobie i twej psince tez wspolczuje podrozy przy tych temperaturach...

moja Sonusia tez nic tylko z jezykiem wywalonym dyszy... Ona bierze leki na serducho, a teraz jeszcze musze jej podawac antybiotyk-bo znowu ma stan zapalo-ropny z drog rodnych... No niestety...stary pies to jak stary czlowiek...
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, jutro pewnie więcej popiszę, dzisiaj jestem z małą refleksją.
    Mój M. był dzisiaj na operacji? zabiegu? zaćmy – w Katowicach. To już drugie oko. Szybciutko zrobione, w tym samym dniu powrót do domu. W związku z tym , sama w to nie wierzę, pomyślałam z sympatią o naszym byłym pierwszym sekretarzu. Bo to jego córka (ogólnie niestety – wtedy stety) dzięki jego wpływom i koneksjom doprowadziła do powstania kliniki okulistycznej na naprawdę wysokim poziomie, która teraz służy ogromnej liczbie pacjentów z całej Polski. Mam porównanie, bo teściowa też miała robioną zaćmę, ale u siebie leżała z tym tydzień w szpitalu, a potem jeszcze bardzo długo się jej goiło. Wiem, że Gierkowa wpadła potem w szpony nałogu, co wpłynęło na jej publiczne zachowanie. Ale i tak myślę, że nie zasłużyła na taki koniec swojej kariery.
    Ciepłego wieczoru wszystkim (ja biorę chłodny prysznic )

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ciezko mi na duszy. Poklocilam sie z M i uslyszalam wiele przykrych slow...
    Najchetniej spakowalabym sie poszla sobie gdzies gdzie oczy poniosa...
    Ale co z pieskiem, z ogrodem, z moim kursem...

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Kasiumignęłaś jak meteor na Celowniku...przytulam do memłona,spookojnie- to minie,bo wszystko mija nawet najdłuższa żmija...
    Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich Sąsiadek-Zawziętasek po 40-tce,które niekiedy podczytuję...

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam
    Wczoraj w Łodzi kopiliśmy parę rzeczy na wyjazd, nawet nie wiedziałam, że tyle jest fajnych gadżetów- nawet jednorazowe nakładki na muszle klozetowe i ręczniki, które mają wygląd( gdy są zapakowane) jak taśma klejąca.Byliśmy potem w knajpce i dziś oczywiście zwyżka na wadze!

Aaaa, pralkę facet naprawił, to zepsuła mi sie zmywarka! Dzis przychodzi ten sam fachowiec

Gammus, pewnie że mogłabym tak dyrowi odpowiedzieć, tyle tylko ,że nie ...umiem! asertywności u mnie za grosz!

Kasiu, jakby nie patrzeć, to masz piękną wagę! U mnie co dojdę do 76 kg, to wszystko się cofa- tak było dziś! ale ja się zawzięłam i nie dam się małpie wadze pokonać.A przecież robię dietę rotacyjna, nic nie powinno wracać. czyżby ta waga aż tak bardzo się utrwaliła, że nic jej nie ruszy? no to zobaczymy! Ja, gdybym miała chodzić na takie spotkania, na pewno bym to zrobiła.
    Przykra sprawa, że pokłóciłaś się z mężem, ale popatrz na to z innej strony- czasem takie kłótnie dobrze wpływają na związek, może było wam to potrzebne. Przytulam Cie serdecznie i pocieszam tak jak napisała Kania, wszystko mija...

Krysiu, Twoje podejście do demotów bardzo mi się podoba, ja mam podobne do Beginki- mnie śmieszą, tak samo jak sztuki typu Klimakterium ( pamiętam, że Kasia miała do niej trochę zastrzeżeń) mnie ubawiła do łez, chociaż mam wiele kłopotów w niej wyśmianych. Myślę, że dużo tu też zależy od dnia, w którym na to patrzymy, naszego samopoczucia...

Joluś, moja przerwa w praniu do dziś się odbija czkawką w postaci teraz góry prasowania! na szczęście widzę już światełko w tunelu! Wczoraj musiałam za to umyć cała górę naczyń ze zmywarki!i to Ci powiem, było jeszcze gorsze

Maniusiu, dieta wo jest de best, tylko po niej jest cholerne jo jo, ! ja już nawet wychodziłam książkowo i też było. Dlatego robię rotacje, tylko to już nie jest wo. Ale na odciążenie organizmu i lepsze samopoczucie polecam jak najbardziej!.

Sabinko, Podróż do Francji może być super! Jechaliśmy własnym samochodem kilka razy i do Francji i Włoch i dla mnie to była ogromna przyjemność, gadaliśmy- nareszcie było na to mnóstwo czasu, słuchaliśmy muzyki i wysłuchaliśmy kilku książek na cd!

Dolino, współczuje samotnej podróży z psem. Moja suka nie przepada za jazdą samochodem i ślini sie strasznie , choć normalnie wcale tego nie robi!

Kalahari, Ewcia, Natuś

Uprawnienia umieszczania postów