69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Witam wieczornie!
Kasieńko – no i co to Ci się podziało? Miałam nadzieję poczytać o weselu, a tu takie niefajności
. Mam nadzieję, że do jutra jednak przejdzie. Nasza niezawodna Natka już zadziałała – zerknęłam co podesłała i spróbuj, naprawdę może pomóc!
Jolinko – będę trzymała kciuki za Twoją córcię! Ale złoszczę się na to, co robią teraz z młodymi. Na podobną rozmowę kwalifikacyjną czeka w tym tygodniu moja prawie synowa. Niedawno zatrudnili ją na okres próbny (tak to teraz robią) do jednej z firm. Jak się okazało, potrzebowali dodatkowej siły fachowej na bardzo gorący czas rozliczeń. Siedziała za friko po godzinach w pracy i w domu, a jak wszystko spięli na czas, to powiedzieli „dziękujemy, ale na razie nikogo nowego nie możemy przyjąć na stałe – proponujemy za to ładne referencje”.
Z tą burzą, to przypominasz moją teściową. Bardzo to za każdym razem przeżywa. Zawsze, kiedy u niej jesteśmy, wyłącza dokładnie wszystko co jest w jej otoczeniu. Ja akurat bardzo lubię patrzeć na burzę. Tyle, ze kiedyś byłam bardzo nierozsądna i potrafiłam wpatrywać się w nią przy otwartym oknie. Teraz już zmądrzałam, ale długo do mnie nie dochodziło, że to może być tak niebezpieczne zjawisko.
Kasiu, Ewo – to fantastyczne, że będziecie miały okazje się spotkać. Mam nadzieję, że zrobicie jakieś fotki i podeślecie do nas?
Jolinko – no właśnie! A gdzie są te obiecane przez Ciebie zdjęcia?
Ewo – ale mnie zdziwiłaś. Późno ten bieg! Dlaczego to tak?
Natko – to faktycznie kiepsko z tym astygmatyzmem. Wprawdzie okulary wiele korygują, ale rzeczywiście może być większa męczliwość oczu. No i jeżeli szkła są nie do końca dobrze dobrane, to dzieje się podobno coś z polem widzenia. A to czytanie z latarką pod kołdrą też pamiętam. Rodzice strasznie mnie z tym gonili bojąc się o mój wzrok. No i niestety mieli rację, bo teraz jestem taki kret w okularach!
Agnieszko, Ewo – tak się chwilę zatrzymałam nad tym, co napisałyście o sobie. Czy znak zodiaku może określać osobę? Dorosłam z dwoma „baranami”. Mama, która urodziła się 13.04 i serdeczna koleżanka, która urodziła się 12.04. Czyli obie w podobnych dniach, co Wy. I jedno mogę powiedzieć na pewno – to były na pewno bardzo, bardzo charakterne kobietki
Dobrej nocy wszystkim Zawziętaski, a Ty Kasiu szybko zdrowiej!
-
A, tak właściwie to już nowy dzień
Miłego dnia Zawziętaski
-
Dla Agnieszki w dniu jej święta [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ImagePreview.aspx.jpg
-

Dzień dobry 
Wczoraj szybko położyłam się zmęczona po bieganiu (11 km
) a dzisiaj już od czwartej się kręcę, bo dostałam przykrą wiadomość w nocy, zmarła moja ciocia 
Dopijam kawę i zmykam do łązienki się szykować do pracuni, a Wam zyczę super dnia, dużo słońca i uśmiechu !!!
Kasiu, tak mi przykro, to na pewno rwa kulszowa, znam ten ból, współczuję Ci z całegop serca 
Myślę, że wieczorkiem coś popiszę więcej, jeszcze tylko Agnieszka !!!
Wszystkiego najlepszego !!!
stylowi_pl_wnetrza_33528856.jpg
Ostatnio edytowane przez evige ; 20-04-2015 o 05:55
-
Dzień dobry
tak pomyślałam sobie, że zajrzę tutaj w ten słoneczny poranek. Czuje w sobie pewien niepokój, jakieś niespełnienie.
Nie potrafię tego opisać.
Wszystkiego najlepszego dla Agnieszki. niestety nie wiem jeszcze jak tu się wkleja różne rzeczy więc przesyłam buziaki.
Miłego dnia wszystkim życzę
-
Agnieszko - dzisiaj Imieninkowo życzę Ci wszystkiego, wszystkiego najlepszego! 
-
Kasiu – mam nadzieję, że przez noc coś Ci się poprawiło? 
Kaniu – pisz, jak już będziesz wiedziała, co się dzieje 
Na razie tyle, bo już powoli zbieram się do roboty. Zajrzę wieczorkiem. Miłego dnia wszystkim
-
Dzień dobry 
Kasiu tak mi przykro, znam ten ból, bo też miałam problemy z rwą.Na szczęście teraz nie mogę narzekać, a jak coś poczuję nie tak to zaraz ląduję na podłodze i ćwiczę rybkę, trzeba ćwiczyć mimo bólu.
-
Z najlepszymi życzeniami:Agnieszka.jpg
-
Kaniu kochana czy Twoje samopoczucie ma związek z sytuacją w domku?Przytulam mocno.
Moje kochanie ma taki objaw wewnętrznego niepokoju po mocnej kawie, może to tylko Jej nadmiar u Ciebie.
Uprawnienia umieszczania postów