Strona 153 z 3048 PierwszyPierwszy ... 53 103 143 151 152 153 154 155 163 203 253 653 1153 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,521 do 1,530 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witam wieczornie!

Kasieńko – no i co to Ci się podziało? Miałam nadzieję poczytać o weselu, a tu takie niefajności . Mam nadzieję, że do jutra jednak przejdzie. Nasza niezawodna Natka już zadziałała – zerknęłam co podesłała i spróbuj, naprawdę może pomóc!

Jolinko – będę trzymała kciuki za Twoją córcię! Ale złoszczę się na to, co robią teraz z młodymi. Na podobną rozmowę kwalifikacyjną czeka w tym tygodniu moja prawie synowa. Niedawno zatrudnili ją na okres próbny (tak to teraz robią) do jednej z firm. Jak się okazało, potrzebowali dodatkowej siły fachowej na bardzo gorący czas rozliczeń. Siedziała za friko po godzinach w pracy i w domu, a jak wszystko spięli na czas, to powiedzieli „dziękujemy, ale na razie nikogo nowego nie możemy przyjąć na stałe – proponujemy za to ładne referencje”.
    Z tą burzą, to przypominasz moją teściową. Bardzo to za każdym razem przeżywa. Zawsze, kiedy u niej jesteśmy, wyłącza dokładnie wszystko co jest w jej otoczeniu. Ja akurat bardzo lubię patrzeć na burzę. Tyle, ze kiedyś byłam bardzo nierozsądna i potrafiłam wpatrywać się w nią przy otwartym oknie. Teraz już zmądrzałam, ale długo do mnie nie dochodziło, że to może być tak niebezpieczne zjawisko.

Kasiu, Ewo – to fantastyczne, że będziecie miały okazje się spotkać. Mam nadzieję, że zrobicie jakieś fotki i podeślecie do nas?

Jolinko – no właśnie! A gdzie są te obiecane przez Ciebie zdjęcia?

Ewo – ale mnie zdziwiłaś. Późno ten bieg! Dlaczego to tak?

Natko – to faktycznie kiepsko z tym astygmatyzmem. Wprawdzie okulary wiele korygują, ale rzeczywiście może być większa męczliwość oczu. No i jeżeli szkła są nie do końca dobrze dobrane, to dzieje się podobno coś z polem widzenia. A to czytanie z latarką pod kołdrą też pamiętam. Rodzice strasznie mnie z tym gonili bojąc się o mój wzrok. No i niestety mieli rację, bo teraz jestem taki kret w okularach!

Agnieszko, Ewo – tak się chwilę zatrzymałam nad tym, co napisałyście o sobie. Czy znak zodiaku może określać osobę? Dorosłam z dwoma „baranami”. Mama, która urodziła się 13.04 i serdeczna koleżanka, która urodziła się 12.04. Czyli obie w podobnych dniach, co Wy. I jedno mogę powiedzieć na pewno – to były na pewno bardzo, bardzo charakterne kobietki

Dobrej nocy wszystkim Zawziętaski, a Ty Kasiu szybko zdrowiej!

A, tak właściwie to już nowy dzień Miłego dnia Zawziętaski

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Dla Agnieszki w dniu jej święta [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

ImagePreview.aspx.jpg

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-stylowi_pl_fotografia_27696451.png

Dzień dobry

Wczoraj szybko położyłam się zmęczona po bieganiu (11 km ) a dzisiaj już od czwartej się kręcę, bo dostałam przykrą wiadomość w nocy, zmarła moja ciocia

Dopijam kawę i zmykam do łązienki się szykować do pracuni, a Wam zyczę super dnia, dużo słońca i uśmiechu !!!

Kasiu, tak mi przykro, to na pewno rwa kulszowa, znam ten ból, współczuję Ci z całegop serca

Myślę, że wieczorkiem coś popiszę więcej, jeszcze tylko Agnieszka !!!

Wszystkiego najlepszego !!!

stylowi_pl_wnetrza_33528856.jpg
    Ostatnio edytowane przez evige ; 20-04-2015 o 05:55

Kania jest nieaktywny Nowy na forum

Dzień dobry tak pomyślałam sobie, że zajrzę tutaj w ten słoneczny poranek. Czuje w sobie pewien niepokój, jakieś niespełnienie.
    Nie potrafię tego opisać.
    Wszystkiego najlepszego dla Agnieszki. niestety nie wiem jeszcze jak tu się wkleja różne rzeczy więc przesyłam buziaki.
    Miłego dnia wszystkim życzę
    Agnieszka111 lubi to.

Agnieszko - dzisiaj Imieninkowo życzę Ci wszystkiego, wszystkiego najlepszego!

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-zyczenia.gif
    Agnieszka111 and evige like this.

Kasiu – mam nadzieję, że przez noc coś Ci się poprawiło?

Kaniu – pisz, jak już będziesz wiedziała, co się dzieje

Na razie tyle, bo już powoli zbieram się do roboty. Zajrzę wieczorkiem. Miłego dnia wszystkim

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Kasiu tak mi przykro, znam ten ból, bo też miałam problemy z rwą.Na szczęście teraz nie mogę narzekać, a jak coś poczuję nie tak to zaraz ląduję na podłodze i ćwiczę rybkę, trzeba ćwiczyć mimo bólu.

Awatar Natka55

Z najlepszymi życzeniami:Agnieszka.jpg

Awatar Natka55

Kaniu kochana czy Twoje samopoczucie ma związek z sytuacją w domku?Przytulam mocno.
    Moje kochanie ma taki objaw wewnętrznego niepokoju po mocnej kawie, może to tylko Jej nadmiar u Ciebie.

Uprawnienia umieszczania postów