Dzień dobry
images.jpg
Witam, zapraszam na kawusię
Widzę, że nie jestem sama w tym wiosennym zmęczeniu, Kasia też ma "leniwca pospolitego"
Dobrego dnia wszystkim życzę !
Dzień dobry
images.jpg
Witam, zapraszam na kawusię
Widzę, że nie jestem sama w tym wiosennym zmęczeniu, Kasia też ma "leniwca pospolitego"
Dobrego dnia wszystkim życzę !
ojejjjjj !!!! Agnieszka !!!! dziękuję baaardzo, jak miło !!! jak kolorowo !!!! to bedzie dobry dzień !!!!
100 LAT EWUŚ [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dziękuję baaardzooooo Jolinko
Kochana nasza dzisiejsza jubilatko!
"Cieszmy się chwilą,która jest nami.Cieszmy nadzieją,która przed nami.Cieszmy się szczęściem,które w nas iskrzy.Cieszmy się sobą póki świat błyszczy.Bo życie krótkie ,szybko ucieka.Człowiek doceni kiedyś Człowieka."
Z okazji twoich urodzin EWUŚ takiej wlasnie radosci na kazdy nowy dzien!
Ewa....
jeszcze tu
Życzę Ci jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem na twarzy mogłabyś powiedzieć:
JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!
Kobitki z mim autem bylam narazie u jednego mechanika... zaraz dwiedze jeszcze kilku i zobaczymy co powiedza ci innni ... potem ze swoimi panami zadeccyduje co bedzie najlepszym rozwiazaniem...
Diet lezy i kwiczy ... Jadzie jeszcze w szpitalu , a ja skolowana jak po karuzeli ...
Pozdrawiam serdeczni i zycze wszystkkim milego dnia ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dzień Dobry Zawziętaski
Dla naszej kochanej jubilatki
urodziny.jpg
Reginko nie przejmuj się dietką, masz inne problemy.
Wczoraj chyba tak sobie pomyślałam jak Ci się autko spisuje, a tu taki zonk.Tfu, tfu....
Taki wydatek to nie byle co. Ech......