69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Jolinko - no to miałaś prawdziwą niespodziankę! Dobrze Was tak razem zobaczyć i bardzo fajnie razem wyglądacie. Jolinko – ogród też piękny! Co do Twojej grubości, to w zupełności się z Kasieńką zgadzam. Dziewczyno, gdzie Ty masz oczy? Zrobię sobie dla porównania zdjęcie z Kasią, to wtedy dopiero zobaczysz kto tu naprawdę ma swoje za skórą!
-
ciao,
cos za duzo kombinujecie z tymi dojazdami,,,
skoro ja wyladuje w koszalinie okolo 14,to czy moge udac sie zaraz busikiem do dabek, powiedziec kim jestem i wejsc do domku?
pewnie tak.
okazazuje sie, ze mi wszystkiego brakuje na taki plazowy wyjazd...
coz bede improwizowac....
pozdrawiam
m
-
Kalahari kochana jakby ci nie zrobiło różnicy to można by poczekać na Krysię do tej 15 z groszami i dwoma samochodami razem pojechać do Dąbek, doba i tak jest od 16.
Gamma ma autko i Agnieszka ma autko i chyba zabrałybyśmy się wszystkie tymi dwoma samochodami bo jedynie problem mógłby być z bagażami ale że Gamma śpi u mnie to my dwie bez bagaży i można by pojechać razem
-
Dzień dobry
otwieram dzień na naszym jakże miłym forum i zapraszam na kawę
images.jpg
-
Cześć Sabinko. Ja tylko na chwilę żeby Wam pomachać
-
To i ja melduję się dzisiaj wyjątkowo wcześnie Biorę się trochę za robotę, no i w końcu zaczynam wstępne przygotowania do pakowania. Najpierw jednak rehabilitacja
-
Witam Zawziętaski
Odebrałam mój nowy dowód i paszport, zdjęcie masakryczne, ale dowód już ten nowy, zupełnie inaczej zrobiony niż te stare.
Mam jeszcze chwilę czasu, więc piszę , bo w planie dzisiaj jeszcze kosmetyczka, a jutro fryzjerka, czas na malowanie.
Krysiu córcia się ucieszy , bo od środy już upał będzie nad morzem.
Mam nadzieję ,że ta rehabilitacja Ci nie zaszkodzi.
Buziaki dla wszystkich.
-
Małgosiu
a to będzie twój paszport oglądał, tylko jakbyś leciała samolotem a nawet nie zawsze...
wyobraźcie sobie, że my wracając w tym roku z Francji samolotem z przesiadką w Monachium nawet nie wyciągaliśmy dokumentów, biuro podróży przysłało nam bilety elektroniczne na maila ( podaliśmy tylko nasze imiona i nazwiska - można było podać fikcyjne jak się okazuje), na lotnisku w Tuluzie zrobiliśmy sobie sami odprawę i wydrukowaliśmy karty pokładowe, przy wsiadaniu do samolotu nikt nie żądał od nas dokumentów, przy wysiadaniu w Monachium i w Gdańsku również !!!!
no mogło to być dwoje terrorystów zamiast nas albo osoby np poszukiwane przez policje, byliśmy bardzo zadziwieni, lecieliśmy porządnymi liniami - Lufthansą...
a jak latam do córki do Anglii to zawsze mam sprawdzane dokumenty przed odlotem i po przylocie...
może dlatego, że Anglia jest poza strefą Schengen ale gdzie tu bezpieczeństwo, gdzie jakieś sprawdzenie kto tak naprawdę leci??? dziwne to dla mnie ...
-
Wygląda na to, ze gadam tu jednak sama do siebie, odpuszczam więc sobie i poczekam jak emocje wakacyjne ustaną
Tymczasem życzę Wam miłych wakacji
Dąbki.jpg
-
Ewuś, no coś Ty , ja Cię czytam , tylko pisać nie mam kiedy. Teraz tez pilnuję żeby mi się ciasto nie spaliło i usiłuję nauczyć moją Adelcię, żeby nie chodziła po meblach ogrodowych, bo co Kasia na to powie!
Uprawnienia umieszczania postów