Strona 295 z 3048 PierwszyPierwszy ... 195 245 285 293 294 295 296 297 305 345 395 795 1295 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,941 do 2,950 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

witajcie
    upał sakramencki, dziękuję Kasiu za ten chłodny obrazek
    nam w zakładzie ograniczyli zużycie prądu, idzie tylko jedna linia, to jakieś odgórne zarządzenie sztabu kryzysowego
    , normalnie tragedia
    i jak to przetrwac
    za to waga nareszcie mi drgnęła trochę w dół i to cieszy

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witaj Kasiu
    Witaj Gosiu
    Witaj Maniusiu
    Witajcie wszystkie

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry

nie mogę sobie dać rady ze swoim apetytem i aktualnie próbuję się zagłębić w książkę "Jak pokonać objadanie się" która przyniosłam dzisiaj z biblioteki
    w związku z tym nie piszę ale melduję się chociaż krótko na posterunku

images.jpg

wczoraj np stosowałam skrupulatnie dietę rozdzielną - czekolady nie łączyłam z niczym ha ha
    Czescy goście J. przywieźli takie czekolady "studenckie" które bardzo lubię....

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    u mnie upal.(jestem jeszcze w PRL-u do 17-go)
    krysiu--faktycznie ciezka droge powrotna mialas...ale tez niezle sobie poradzilas.
    gammo--wiem, ze ta dieta z maymi weglami jest trudna, ale uwazam , ze jak sie trafi na odpowiedni #zyciowy# moment , to mozna na niej troche pojechac i zjechac z waga.

pozdrawiam

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie dziewczynki, u nas okropnie parno! Nie wiem już gdzie się schować . Trochę ogarniam się po przyjeździe, ale końca nie widzę. Widzę za to ten coraz większy stos rzeczy do prasowania! Jak tu prasować w taki upał? Zważyłam się rano – było półtora kilo na minusie. Nie robię hura, bo tak mam na wyjazdach. Dużo chodzenia, brak stresu i uregulowanie po prostu działa.

Natko – dziękuję za smsy i troskę . Małgosiu, pobyt w Dąbkach to ja będę wspominać tylko dobrze i żadne trudy podróży tego by nie zmieniły! Napisz proszę jak wygląda sprawa zwrotu – dostałaś czy jesteś na minusie?

Sabinko – nie otrzymałam na razie żadnych zdjęć . Jak ja Cię rozumiem - a jak nowy kalendarzyk, zaczęłaś go już używać?

Agnieszko – cały czas siedzi mi trochę w głowie Kuba. Bardzo mam nadzieję, że nie pogniewał się na nas za bardzo. To super chłopak i świetnie poradził sobie z nami, szczególnie tego ostatniego wieczoru. Pozdrów go mocno i z wielkim na wszelki wypadek przepraszam .

Kasiu – ale fajną fotkę wkleiłaś na forum (tą osobistą!) . Nie widziałam jej wcześniej, a jest taka optymistyczna! Nie wiem dlaczego uważasz, że jesteś niezorganizowana. Dla mnie sama praca na ogródku byłaby już wyczerpująca, a Ty oprócz tego robisz jeszcze masę innych rzeczy. Napisz proszę co z kwiatkami. Naprawdę nic nie udało się uratować?

Ewuś – bardzo jesteś wytrwała. Podziwiam za to, jak sobie dajesz radę ze swoimi słabościami. Zresztą pokazałaś to już rozpoczynając biegi. Wiem, że się martwisz o Lucian. Takie upadki mogą się niestety zdarzać, ale bądź proszę dobrej myśli

Kalahari– nad morzem się nie roztopiłam, ale robie to skutecznie tu u nas na Śląsku . Gratki za spadek, bo jest nadzieja, że Ci się utrzyma. A jak tam ze zmiana ćwiczeń na ramiona?

Jolinko – witaj kochana. I od razu zacznę od zdjęć, bo na pewno dotarły do Ciebie wszystkie, również te obiecane z Kasią? Sama widzisz, że naprawdę nie ma porównania, więc spojrzyj już na siebie łaskawie

Reginko – a co to jest ten sernik warzony? Jeśli dobry, to ja proszę przepis!

Idę włożyć następną partię do prania. O matko, skąd tego się tyle zebrało!? No i chyba biorę się za to nieszczęsne prasowanie. Odłożyłabym je, ale u nas zapowiadają niekończące się upały, wiec za bardzo nie mam jak .

Kryniu bardzo cie przepraszam ale chyba nie wysłałam do ciebie fotek więc zrobiłam to przed chwilą
    daj znać czy doszły

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, a na co miałby się obrazić??? Mój Kuba powiedział, że panie są " spoko"- uwierz mi, w ustach nastolatka, to największy komplement Zresztą cały pobyt nad morzem wspomina z ogromnym zadowoleniem- tak jak i ja - u mnie tez duszno i upalnie

Ewuś, trochę mnie zmartwiłaś tym upadkiem Lucjana, mam nadzieję, że powodem tego było po prostu potknięcie ?
    Jolinkaa, Natka55 and krysiapysia like this.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Hej dziewczynki.
    Zrobiłam sobie przerwę w sprzątaniu, a tu nowe wpisy.
    Maniusiu gratuluję spadku,a córcią A się nie martw na zapas, może dziewczyny się dogadają i nie będziecie mieli żadnych problemów.
    Sabinko mam nadzieję ,że znajdziesz odpowiedź na swoje pytania i uda Ci się poskromić apetyt.
    Ja dzisiaj tez poszalałam, więc szybko zmieniłam stopkę , bo jutro może być róznie.Ha,ha.....
    Miałam nie iść na basen, ale po dzisiejszych lodach i reszcie nie mam wyjścia trzeba chociaż trochę kalorii spalić.
    Krysiu prasowanie w upał? NEVER. Wrzucam prasowanie do szafy na dno, zamykam szafę, oczy, odwracam głowę i udaję ,że nic nie mam do prasowania.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Madziu czyli wylatujesz w niedzielę?
    Mam nadzieję ,że lot będzie spokojny , a podróż bez niespodzianek.

Uprawnienia umieszczania postów