Strona 17 z 3048 PierwszyPierwszy ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 517 1017 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Ha ha Reginko czy Reniu jak wolisz a może Gammo bo nie zmieniłaś nicka???
    tak czy owak wrzuciłaś link do obrazka do którego ja już wcześniej też wrzuciłam link....ale obie wrzuciłyśmy tylko link a Kasia otworzyła ten obrazek a ja nie mogę go wrzucić i ty widzę też ha ha
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

probuje moj suwaczek
    gamma56 lubi to.

Awatar Mar-za
    Mar-za jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry.
    nie wiedziałam że zapalenie zatok takie cholerstwo. antybiotyk , jakieś różna wspomagacze - vick do picia,sinupret, sinulan- chyba dzisiaj troszeczkę lepiej- a ciągnie się to już kilka dni.
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

proba mikrofonu
    proba nr 2 albo i trzy...
    Zimna doopa! teraz nie mam wcale suwaczka....
    Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 31-01-2015 o 15:39
    gamma56 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu widzę, że obrazki i zdjęcia pięknie wklejasz ale suwaczek jakoś ci się opiera i nie chce być taki jak trzeba
    Mar-za dlaczego nad suwaczkiem masz sentencję "Za 20 kg będę piękna" ? - powinno być "za 20 kg będę jeszcze piękniejsza"
    a ty Krysiu coraz lepiej sobie radzisz na forum
    a ja jak już pisałam idę na imprezę i mam dylemat co na siebie włożyć??? wszystko jakieś takie ciasne się porobiło od wiszenia w szafie

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Sabinko- to wszystko przez Gamme! kazala mi wykasowac poprzedni suwaczek...
    Lanie jej sie nalezy!
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Wkleje wam za to-bo go przypadkiem znalazlam... link o mojej dietce...5:2!
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Leencia and gamma56 like this.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu, wchodzi na Diety, Dieta odchudzająca, skuteczna dieta, Ochudzanie - Dieta.pl potem na kalkulatory tam masz strażnika wagi, jak go zrobisz kopiujesz ten link z pierwszego "okienka" i wklejasz do siebie w polu dodaj sygnaturę.Pin to nic innego jak, jakieś twoje hasło, 2-3 cyferki , powtarzasz go 2 razy, jak go zapamiętasz to wpisując , przy kolejnej zmianie wagi wchodzi na ten swój suwak, który właśnie zrobiłaś.Na stary suwak , jesli nie masz pin juz nie wejdziesz.
    Leencia and gamma56 like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry...
    Agnieszko ...
    nie bedziesz inna bo ja tez za Chiny ludowe nie umiem wkleic odrazka, i tez juz postanowilam narazie dac sobie z tym spokoj ... moze kiedys , gdy sie tu na dobre zagnierzdze , to powroce do tego wyzwania, a narazie chce sie skoncentrowac na forum, na naszych nowych kolezankach, poznac je blizej, podpatrzec ja k wwalcza, czegos sie od nich nauczyc, a fotki ... przeciez w naszym starym magielku tez takiej mozliwosci nie bylo ja postanowilam pozostac przy starym nicku, wlasnie po to aby nie wprowadzac dodatkowego zametu i mysle, ze to byla trafna decyzja
    Leenciu...
    ja nie widze twoich fotek i mysle ze to ze wzgledu na to , ze nie mamy siebie w znajomosciach ... juz wyslalam ci zaproszenie i tylko nie wiem czy dobrze to zrobilam ...
    Kasiu...
    nie rozumiem postawy Fili, ale nie sposob rozumiec wszystkich wokol nas, dlatego poprostu akceptuje jej decyzje i uwazam, za wielki plus, ze tak otwarcie przedstawila nam swoje stanowisko... takie postawy bardzo w ludziach cenie ...
    Krysiu...
    najwazniejsze sa checi... chcialas z nami dalej pisac i swietnie sobie radzisz... poruszasz sie po forum , a wprawa pozostaje tylko kwestia czasu i cwiczen ... z imionami czy nickami tez dojdziesz z czasem do ladu ...
    Sabinko...
    Ja tez podziwiam ludzi ktorzy biegaja ... ja kanapowiec wyjatkowy jestem i chyba nie ma sily ktora zmusilaby mnie do biegania ... po kilku metrach mam zadyszke , serce chce mi gardlem wyskoczyc i nogi odmawiaja posluszenstwa ... wiem, ze to swiadczy o mojej kondycji i warto by bylo nad nia popracowac, ale w przypadku BMI jakiego ja sie dorobilam , bieganie jest naprawde niewskazane ze wzgledu na mozliwosc uszkodzenia stawow ... szkoda tylko, ze tylko ta czesc opinii specjalistow biore pod uwage, bo dlej ci sami specjalisci mowia, ze przy takim BMI marsz lub chociazby energiczniejszy spacer jest aktywnoscia wyjatkowo pozyteczna ...
    link do obrazka wrzucilam, bo debatowalam telefonicznie z Kasia i instruowana przez nia staralam sie wkleic fotke tak jak robi to ona, ale nie ruszylysmy z miejsca.... podobnie jak u ciebie wkleja mi sie tylo link ... moj umysl nie jest w stanie znalezc tego przyczyny i tak jak pisalam narazie daje sobie z tym spokoj... moze kiedys do tego wroce... narazie szkoda mi na to energii
    Eva...
    za bieganie masz odemnie wielkie gratki no i piekne jest to, ze nie biegasz bo musisz, tylko biegasz bo to kochasz ....
    Teraz spelniajac zalecenie Kasi ...
    Gamma56 vel Regina ...
    urodzona i wychowana na Pomorzu w Slupsku ... od 15 lat w Niemczech , 3 mezow , od 7 lat wdowa.
    3 dzieci (39, 33, 29) 3 wnuki (11 , 6, 5m-cy) tylko ja ciagle mloda (59) i piekna .... dorabiam do bardzo skromnej renty po mezu , pracujac 7-8 nocy7mies w domu dla seniorow z demencja ... mieszkam z najmlodszym synem w mieszkaniu bez ogrodka czy chocby balkonu ...od zawsze puszysta, od lat walczaca z otyloscia.... moj niechlubny rekord to 96 kg (przy 155cm wzrostu) w wieku 39 l ... moja walka wyznacza linie sinusojdy i odbrazuje dokladnie moje wzloty i upadki... wieczna optymista, wierze, ze kiedys musi mi sie w koncu udac od dzis kolejne (i oby ostatnie) podejscie do Weight Watchers... WW w moim przypadku to jak narazie najbardziej odpowiednia metoda ...
    a teraz , skoro biegac nie lubie to choc troche podreptac ide
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Hej, hej... widzę, że pomimo weekendu ruch jak w przysłowiowym ulu, i dobrze
    U mnie też ruch, tak miałam wypoczywać... od rana zabrałam się za kiszenie kapusty, bo skoro mam się zdrowo odżywiać, to kapusta musi być z własnej ręki miałam to robić w ubiegłym tyg, ale mój tato ma jakiś mądry kalendarz ogrodnika, wg którego uprawia działeczkę, gotuje ect i powiedział mi, że absolutnie, a teraz tak, więc tak robię nastawiłam na kiszenie 5 kg kapusty, ugotowałam buraki na sałatkę (taką do słoików), zupkę jarzynową , w międzyczasie pobiegłam do apteki po coś przeciwzapalnego, bo mnie ramię boli, zjadłam zupkę, na deser gruszkę i tak mi się fajnie zrobiło pomyślałam, że położę się na kanapie i zmrużę oko na godzinkę i... w tym momencie czerwone światełko, cały tydzień siedzę w pracy, o nie ! szybko wskoczyłam w mój strój biegowy i uskuteczniłam prawie godzinny marsz [ 5,08 km , 54:34 min , 435 kcal ] pogoda nie zbyt jak na marsz czy bieganie, pada śnieg, ślisko, bo niska temperatura, ale wróciłam cała happy i pełna chęci do życia, zaraz się biorę za prasowanie, potem szykowanie kolacji i wieczorem wreszcie usiądę z moim L spokojnie , kolacja, lampka winka, telewizja...
    Dziewczyny dziękuję za miłe słowa, to prawda bieganie daje dużo energii i radości, sama siebie podziwiam , że w tym wieku zechciało mi się, najpierw były to marszobiegi, potem wydłużałam bieg, skracałam marsz, a teraz biegam po kilka kilometrów, najważniejsze są chęci, wytrwałość i systematyczność (biegam generalnie 3 x w tyg)

Sabinko, miłej imprezki Ci życzę co byś nie włożyła (widziałam na fb, że masz z tym problem) będziesz ładnie wyglądać, najważniejsze jest nastawienie do ludzi i oni sami

Krysiu, miło Cię poznać, nie spotkałyśmy się chyba w Kafeterii, pewnie się minęłyśmy dobrego weekendu Ci życzę

Regina, brawo za wierność WW, pamiętasz ? też kiedyś byłam na tej diecie i nawet pięknie mi poszło, ale jak wiadomo wszem i wobec wytrwałość ! Trzymam kciuki !

Natuś Tobie życzę cudownych chwil z rodziną, z mężem, nie martw się teraz dietami i nie stresuj się ")

Kasiu, zrób z tym paskiem tak jak Małgosia Ci radzi, z tego co wczoraj zrozumiałam trzeba przygotować nowy pasek i wkleić jak to robiłaś wcześniej Ty i jak Natka mówi

Mar-za szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę

I wszystkim koleżankom miłego wieczoru, trzymajcie się, buziaki :*
    Ostatnio edytowane przez evige ; 31-01-2015 o 17:45

Strona 17 z 3048 PierwszyPierwszy ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 517 1017 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów