Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Sabinko...
niestety tez nie potrafie krecic hula hopem ... ale na szczescie chodzenie wessalo mnie narazie i w koncu sie ruszam ...
Kalahari ...
ja jeszcze w Polsce zakrecalam grzejnik, bo w cieplym pomieszczeniu spac nie umiem... tu w sypialni lekko pogrzewam tylko w wielkie mrozy
reszte mieszkania owszem ogrzewam , ale tylko do 18-19 ° jak mi jest zbyt chlodno to wrzucam na plecy cos cieplejszego, pije goraca herbatke , ale nie podkrecam wyzej temperatury bo wtedy bardzo zle sie czuje ...
Wiednia zazdraszczam i zycze spedzenia tam niezapomnianych chwil...
Natko...
coz to za nowa "ptica" dieta skrobiowa ? musze chyba z ciekawosci wyguglowac... wlasnie ze wzgledu na ponoc ogromny wplyw ruchu na poziom cukru , nie odpuszczam i drepcze dalej... zobaczymy jaki pozim bedzie w przyszlym tygodniu ... wierze , ze lepszy od ostatniego , ale calkiem pewna nie jestem , bo waga ani nie drgnela, a w zasadzie drgnela, ale tylko na moment i zaraz powrocila do wyjsciowej ...
Krysiu...
no wlasnie ... gdzie sie ukrwasz ? zwolnij nieco i wpadnij choc na herbatke ... specjalnie dla Ciebie dzis zapodam ....
ciekawe czy jej aromat Cie zwabi
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]