Strona 517 z 3048 PierwszyPierwszy ... 17 417 467 507 515 516 517 518 519 527 567 617 1017 1517 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,161 do 5,170 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Chwila przerwy
    dziś trzeci dzień gotuję bigos, zrobiłam też kapustę wigilijną. Jutro dokończę i popakuję w słoiki. Na przyszły piątek zamówiłam pana!Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-brawo.gif do okien, dziś pozdejmowałam dywany do trzepania, jeden muszę odświeżyć na mokro, zdjęłam firanki jutro upiorę i poprasuję. Dobrze, że trzy pokoje stoją bez lokatorów, to mam gdzie to wszystko poprasowane, poczyszczone układać. W przyszłym tygodniu chcę sprzątnąć już do końca i zajmę się dekoracją domu. w tym roku po raz pierwszy odkąd pamiętam będę miała czysto w święta i po- na Wigilję i pierwszy dzień świąt z całym majdanem jedzeniowym jedziemy do moich rodziców, na drugi dzień do córki.

Pamiętacie jak wam opowiadałam o mojej koleżance- mój rocznik, która tak dużo schudła przez stres? teraz schudła jeszcze trzy kg, czyli w sumie 15 i wygląda REWELACYJNIE . Normalnie taki mnie nerw bierze na siebie , że ja nie mogę sobie poradzić z głupimi pięcioma!. A ona po prostu wzięła i schudła. Waży teraz 60 kg, chodzi w dopasowanych ciuchach , zgrabna, wesoła, bo problemy się skończyły a figura została

Maniusiu, ja do sportu w domu, mam takie samo nabożeństwo jak do wszystkich diet- słomiany zapał. jedyne co mogę robić i nie nudzi mnie, to rower - w plenerze i kijki

Sabinko, ja może i nie miałabym tyle roboty w domu, gdybym sobie jej sama nie szukała, choć powiem wam, że z każdymi świętami ten zapał do sprzątania mam jakby mniejszy Dziś się np. zainteresowałam tym, że pan myje też drzwi i lampy i inne rzeczy robi i kto wie jak to będzie na WielkanocZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-puszczanie-oka.gif

Natko, dziękuję, że pytasz. Kuba ma trochę problemów z hormonami. Teraz jest już jakby lepiej, ale nadal ma wysoką prolaktynę, co jest niedobre, choć trochę nas wczoraj endokrynolożka pocieszyła. Następna wizyta i badania za trzy miesiące i zobaczymy jak będzie.

Miłego wieczoru kobietki, ja jeszcze idę raz zagrać w karty Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-o-g-upia.gif

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Sabinko...
    niestety tez nie potrafie krecic hula hopem ... ale na szczescie chodzenie wessalo mnie narazie i w koncu sie ruszam ...

Kalahari ...
    ja jeszcze w Polsce zakrecalam grzejnik, bo w cieplym pomieszczeniu spac nie umiem... tu w sypialni lekko pogrzewam tylko w wielkie mrozy
    reszte mieszkania owszem ogrzewam , ale tylko do 18-19 ° jak mi jest zbyt chlodno to wrzucam na plecy cos cieplejszego, pije goraca herbatke , ale nie podkrecam wyzej temperatury bo wtedy bardzo zle sie czuje ...
    Wiednia zazdraszczam i zycze spedzenia tam niezapomnianych chwil...

Natko...
    coz to za nowa "ptica" dieta skrobiowa ? musze chyba z ciekawosci wyguglowac... wlasnie ze wzgledu na ponoc ogromny wplyw ruchu na poziom cukru , nie odpuszczam i drepcze dalej... zobaczymy jaki pozim bedzie w przyszlym tygodniu ... wierze , ze lepszy od ostatniego , ale calkiem pewna nie jestem , bo waga ani nie drgnela, a w zasadzie drgnela, ale tylko na moment i zaraz powrocila do wyjsciowej ...

Krysiu...
    no wlasnie ... gdzie sie ukrwasz ? zwolnij nieco i wpadnij choc na herbatke ... specjalnie dla Ciebie dzis zapodam ....

ciekawe czy jej aromat Cie zwabi
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Czytałam jakiś czas temu o niej.Trafiłam na książkę na poczcie w Kołobrzegu. Kupiłam przeczytałam i spróbuję, bo leczy z refluksu.

Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
    Agnieszka111 and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Reniu, bo chodzenie jest the best Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-bieganie22_-www.e.gif

Jolaaaaaa, Krysiuuuuuuu Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-wysy-anie-serduszek.gif
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 27-11-2015 o 19:58
    Natka55 and evige like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

tak Agnieszko ... chodzenie moze wejsc w krew

dzisiaj dokonalam odkrycia ze moje endomondo pokazuje mi wiecej kalorii, bo jako rodzaj sportu wybralam Walking bo nie zauwazylam chodzenia... ale ja nie zwracam uwagi na kal tylko na dystans ... zreszta tez dzis dokonalam odkrycia, ze endomondo wylicza kalorie w oparciu o czas trwania treningu, a dystans nie ma wplywu na ilosc spalonych kalorii ... choc wiadomo ze im szybciej chodzimy tym wiecej spalamy . mialam kilka dni bardzo podobny dystans lub czas trwania a wynik calkiem rorny ...chodzilam czasami wolniej czasmi szybciej ...
    jednego dnia pokonalam dystans 4,24 km w 55:46 minut i spalilam 687 kcal
    innego dnia 5,30 km w 1:06:35 i spalilam 820 kcal
    a dzis szlam naprawde szybko pokonalam 5,23 km w 54:49 minuty i spalilam 675 kcal czyli mniej niz po pokonaniu praktycznie w tym samym czasie zaledwie 4,23 km
    ale jak mowie na kalorie nie patrze tylko na dystans..
    .
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko no popatrz ty grasz sobie w sieci w kierki a my dzisiaj pograliśmy sobie ponad dwie godziny w remika - na żywo

też dzisiaj sobie trochę pochodziłam ale niedużo - 3 km ale dobre i to

Maniusiu to cie ten twój Sucharek podbudował

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Gammo ja tez pisałam, że niekoniecznie wierzę w te wyliczenia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczynki jestem, tylko czas mi ucieka przez palce i nie umiem go złapać . Weszłam na chwilę wczoraj wieczorem, ale okazało się, że to nie było wczoraj, tylko juz dzisiaj, a miałam wstać o 6-tej. Więc posłucham grzecznie swojego organizmu i poszłam rozsądnie spać. Dzisiaj nie wiem jak, ale znowu zrobiła się późna godzina. Żebym chociaż spędziła ten czas tak pracowicie, jak chociażby Agnieszka. Ale gdzie tam! Mam wyrzuty sumienia, więc wezmę się chociaż za obranie i starcie kilku kg jabłek. Porządki i odpisywanie zostawiam na jutro. Na Kasine pytania oczywiście też odpowiem, chociaż zawsze wydaje mi się, że już wszystko wiecie, więc nie mam co zawracać głowy .

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie moje kochane w sobote!
    Kawusie wam dzis poranna zaserwuje bo juz wstac musialam gdyz jedziemy zaraz do ...hamburga! To od nas prawie taka odleglosc jak do Polski...ale czego sie nie robi dla...synka!
    Mieszka tam juz pol roku i wreszcie zdecydowalismy sie sie go odwiedzic...
    Nastawilam budzic na 5:30 a pies moj nerwowy obudzil mnie juz przed piata. Ale dzieki temu mam czas zebyjeszcze do was zagladnac!
    Bo mialam zamiar odezwac sie gdzies z trasy z komorki!
    Krysiaczku dzieki, ze sie odezwalas kochanie...Brak snu i czasu powiadasz? Spij zatem slodko dzis przy sobocie!
    Dobrego dnia i wspanialego I Adwentu!

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry łyk kawy przed pracą i zmykam... (sama zadowalam się zbożową i sucharkiem, ale też dobrze smakuje)

Miłego dnia...

stylowi_pl_kuchnia_brown-dress-with-white-dots_20982880.jpg
    Ostatnio edytowane przez evige ; 28-11-2015 o 05:42
    gamma56, Natka55 and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów