Strona 1517 z 3048 PierwszyPierwszy ... 517 1017 1417 1467 1507 1515 1516 1517 1518 1519 1527 1567 1617 2017 2517 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,161 do 15,170 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Na wątku w 9 tygodni do mniejszych spodni jest dyskusja na ten temat

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Gruszko, nie wiem który widok jest piękniejszy . Uwielbiam zwłaszcza właśnie takie pokazujące bezkres, przestrzeń . Morsy podziwiam, ale bez ambicji naśladowania .

Furago, dzięki za informacje. Jeżeli jest tak, jak napisałaś, to rzeczywiście kiepsko . Ale mimo to może jednak dobrze próbować jeszcze z różnych stron ich ponaciskać?

Kasiu i co, wysyłałaś coś do nich?

Agnieszko, różnie – czasami czerwone pokazuje się zaraz po wejściu na forum, a czasami dopiero po wejściu na naszą stronkę. Też bym nie chciała załapać jakiegoś paskudztwo. Zajrzałam na ten wątek z 9-ką, ale też tylko sygnalizują problem

Sabinko, Gruszko bardzo bym chciała mieć nadzieję, że to tylko takie wrabianie nas. U mnie nie ma jednak żadnego przekierowywania na rzekome wygrane, tylko strona wyłącza się całkowicie .

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Jolinko, trzymam kciuki za jutro
    No właśnie ja tylko na chwilkę...przypomnieć się z tymi kciukami,bo bardzo potrzebuję Waszego wsparcie moje kochane
    Stres...strach mnie zżera od środkaOstatnie dwie noce malutko spałam,nawet chciałam tu napisać,ale jakbyście zobaczyły mój wpis o trzeciej nad ranem,to nieźle by mi się oberwało

Nie było mnie,ale to przez te meble-skręcaliśmy dwa dni,jeszcze regulacja drzwiczek została,no i był problem z blatem,bo okazał się uszkodzony na rogach.Zadzwoniłam i wymienią-przywiozą we wtorek.To wszystko opóźnia mi układania "gratów" w szafkach.Musiałam też pojechać do Zabrza,bo swoje opisy z ostatnich dwóch rtg,bo będą wołać jutro w Gliwicach'

Nie wiem czy zasnę,ale uciekam do łóżka-pobudka przed piątą rano,bo muszę być wcześnie na miejscu.Na początek mam badanie krwi,potem jeszcze usg.

Awatar furaga
    furaga jest nieaktywny Sławny na forum

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Ale mimo to może jednak dobrze próbować jeszcze z różnych stron ich ponaciskać?
    dziewczyny pisały też na priv do moderatorów i cisza, dlatego podejrzenia, ze nikt się forum nie opiekuje
    ale atakujmy moderatorów, skoro się podjęli opieki nad forum niech się wywiązują

tu jest wątek do zgłaszania uwag [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam was wieczornie!
    Spedzilam cudowne popoludnie w ogrodzie z przyjaciolmi. Swietowalismy lamka szampana moje zakonczenie edukacji zawodowej. Alez bylo cieplutko! U nas juz demperatury pod 20°C...

Jolinko jutro jestem z toba myslami! I jestem przekonana, ze na pewno bedzie wszystko dobrze! Wierze w to goraco Wiewioreczko!

Gruszko zdjecia zrobilas przepiekne..ale taki Baltyk to nie moj Baltyk! Ja w przeciwienstwie do Krysi nie lubie takiej spokojnej przestrzeni. Kocham wiatr i wzburzone fale!

Co do tych meldunkow to podpytywalam moich chlopakow i twierdza zgodnie, ze nie ma sie czym przejmowac- to musi byc nie wirus ale faktycznie jakies "nawolywania" na nowe oprogramowanie antywirusowe. Albo cos w tym stylu. Juz kiedys raz byla taka historia.
    Ale faktem jest, ze jacys administratorzy powinni sie tym zajac.
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Tak sobie jeszez mysle, ze moze to dlatego ja nie ma zadnych meldunkow bo ja sie w ogole nie wylogowuje i nie zalogowuje?
    Ja jestem caly czas zalogowana na forum. I na leptopie i na komorce. A ten komunikat na czerowono i informacja o mozlwosci przejecia danych wlasnie przy zalogowywaniu sie pojawia-prawda?
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar furaga
    furaga jest nieaktywny Sławny na forum

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    zalogowywaniu sie pojawia-prawda?
    niekoniecznie, bo ja w pracy jak klikam to musze się wylogować i nei mam tych komunikatów.
    Może wystarczy jakiś program do blokowania wyskakujących okienek zainstalować, próbujcie

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Jolu, jedź spokojnie!

Furago, dzięki za link. Też spróbuję tam napisać.

Kasiu, czerwona strona nie pojawia się przy logowaniu, tylko po prostu przy próbie wejścia na forum.
    furaga lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam w nowym tygodniu

images (7).jpg

Od dziś zaczynam wiosenne porządki w domu.Żeby się nie narobić, bo mam fajne książki do czytania a w środę idę do kin na Dalidę , to będę porządkować od góry do dołu tylko jedno pomieszczenie dziennie. Zejdzie mi dwa tygodnie, więc akurat zdążę do Świąt

dobrego tygodnia Wam życzę

Jolu Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-koniczynka.gif

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

witajcie
    waga dziś 82, uff to półtora kilo z zeszłego tygodnia zeszło
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów