Strona 988 z 3048 PierwszyPierwszy ... 488 888 938 978 986 987 988 989 990 998 1038 1088 1488 1988 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,871 do 9,880 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

pięknotki a malutka jak już urosła

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Gammo no przecież twoja Marie to też ślicznotka, dla nas babć nasze wnuki są najpiękniejsze prawda ? a ty już masz też i starszy przychówek ale zawsze najsłodsze są te maluchy
    a ja to już w ogóle zwariowana jestem na temat swoich dziewczyn może dlatego, że są tak daleko ?

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Ja też uważam, że Marie Reginki jest śliczna, a wnuczek- jedyny jakiego widziałam na własne oczy- przystojniak ...co by nie mówić, bardzo Wam tych wnucząt zazdroszczę

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko – wnusie są śliczne i z przyjemnością patrzy się na nie . A jesteś na ich punkcie zwariowana nie dlatego, że są daleko, ale dlatego, że są najważniejsze, najpiękniejsze i najukochańsze - tak jak dla babci być powinny .

Kasiu – ja bym sobie nawet zrobiła taką dietkę truskawkową, ale istnieje prawdopodobieństwo, że bym je przez to znielubiła a tego jednak nie chcę. Ale dzięki za pomysł

Reginko – roboty może i nie szukasz, ale jak widać ona znajduje ciebie sama. Czasowo wplątałaś się rzeczywiście na całego i nie widzę tego jednak tak różowo jak Zenia (bo przecież masz jeszcze inne prace!). Sama się zastanawiam, jak to pogodzisz? Gdyby Kasia mieszkała bliżej, to taką podopieczną spokojnie mogłabyś się z nią podzielić (prawda Kasiu?). A diagnoza przedziwna. Przyznaję, że pierwszy raz słyszę o takiej komplikacji pooperacyjnej. Człowiek to naprawdę skomplikowana istota.

Zeniu, właśnie zerknęłam na twoją wagę - o matko kochana, naprawdę chcesz się odchudzać Znam te bezsmakowe truskawki, przyszły kiedyś i niestety tu do nas, jako nowinka z zachodu. Ale ich nie tykam, tylko czekam cierpliwie na nasze oprószone ziemią, z mrówkami i ewentualnie nadgryzione przez ślimaczki . Brawo za ptaszki i dbajcie o nie dalej - muzyki słuchają, czy na razie czekacie z jej puszczaniem aż opuszczą gniazdo?

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

To i ja dziś przyczłapałam do Was z rana. Witam Zenię!!! U mnie zaobserwowałam dziwną tendencję jeden krok do tyłu i dwa do przodu. No trudno może być i ta wersja. Zauważyłam ,że kiedy używam masażera to idzie mi dużo lepiej , ale to chyba działa bardziej na moją psychikę?
    Wczoraj znowu słuchałam na temat mojej wagi uwag. No i dobrze !!!

Wnuczki są śliczne, i rozkoszne. Mój Maksio też jest taki słodziak szczególnie z zachowania. Wczoraj wybierając się na komputer z obawą spojrzał na swoją mamusię i kubek owoców pieczołowicie nazbieranych przez niego. Miał uzasadnione obawy . Więc powiedział. Mamusiu a ty to możesz śmiało nawet powąchać moje owoce. Faktycznie nie tknęłam. A może to metoda??

Pozdrawiam z rana i sunę na orbitek.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam was dziewczynki z mojego ociekajacego woda po wczorajszej burzy ogrodka.
    Ale i tak dla mnie pięknego!
    Spalismy tutaj po imprezie jaka się odbyła z okazji 18 tych urodzin syna sąsiadów. Było mimo deszczu wspaniale...a te torty. ..o matko boska!

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No, a ja wróciłam właśnie z kijków i czuję się jak młody Bóg...tylko, że znów mamy upał
    gamma56, krysiapysia and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    no proszę - "mała czarna" od Agnieszki
    jakieś frywolne torty od Kasi
    jakby moje zdjęcie na fotce od Maniusi ( ja z Gessler ćwiczę ha ha)
    Agnieszka już po kijkach
    Kasia wciąż na działeczce po imprezie
    Laugi pędzi na orbitrek

a ja dopiero wstałam !!!

Krysiu ty tak lubisz truskawki i większość ludzi tak ma a dla mnie mogą one nie istnieć zjadłam może ze 3 sztuki w tym roku....

Uprawnienia umieszczania postów