pięknotkia malutka jak już urosła
pięknotkia malutka jak już urosła
Gammo no przecież twoja Marie to też ślicznotka, dla nas babć nasze wnuki są najpiękniejsze prawda ? a ty już masz też i starszy przychówek ale zawsze najsłodsze są te maluchy
a ja to już w ogóle zwariowana jestem na temat swoich dziewczynmoże dlatego, że są tak daleko ?
![]()
Sabinko – wnusie są śliczne i z przyjemnością patrzy się na nie. A jesteś na ich punkcie zwariowana nie dlatego, że są daleko, ale dlatego, że są najważniejsze, najpiękniejsze i najukochańsze - tak jak dla babci być powinny
.
Kasiu – ja bym sobie nawet zrobiła taką dietkę truskawkową, ale istnieje prawdopodobieństwo, że bym je przez to znielubiła a tego jednak nie chcę. Ale dzięki za pomysł
Reginko – roboty może i nie szukasz, ale jak widać ona znajduje ciebie sama. Czasowo wplątałaś się rzeczywiście na całego i nie widzę tego jednak tak różowo jak Zenia (bo przecież masz jeszcze inne prace!). Sama się zastanawiam, jak to pogodzisz? Gdyby Kasia mieszkała bliżej, to taką podopieczną spokojnie mogłabyś się z nią podzielić (prawda Kasiu?). A diagnoza przedziwna. Przyznaję, że pierwszy raz słyszę o takiej komplikacji pooperacyjnej. Człowiek to naprawdę skomplikowana istota.
Zeniu, właśnie zerknęłam na twoją wagę - o matko kochana, naprawdę chcesz się odchudzaćZnam te bezsmakowe truskawki, przyszły kiedyś i niestety tu do nas, jako nowinka z zachodu. Ale ich nie tykam, tylko czekam cierpliwie na nasze oprószone ziemią, z mrówkami i ewentualnie nadgryzione przez ślimaczki
. Brawo za ptaszki i dbajcie o nie dalej - muzyki słuchają, czy na razie czekacie z jej puszczaniem aż opuszczą gniazdo?
Niedzielne heloooł
12011203_10153161889441931_5632890980043059001_n.jpg![]()
To i ja dziś przyczłapałam do Was z rana. Witam Zenię!!! U mnie zaobserwowałam dziwną tendencję jeden krok do tyłu i dwa do przodu. No trudno może być i ta wersja. Zauważyłam ,że kiedy używam masażera to idzie mi dużo lepiej , ale to chyba działa bardziej na moją psychikę?
Wczoraj znowu słuchałam na temat mojej wagi uwag. No i dobrze !!!
Wnuczki są śliczne, i rozkoszne. Mój Maksio też jest taki słodziak szczególnie z zachowania. Wczoraj wybierając się na komputer z obawą spojrzał na swoją mamusię i kubek owoców pieczołowicie nazbieranych przez niego. Miał uzasadnione obawy . Więc powiedział. Mamusiu a ty to możesz śmiało nawet powąchać moje owoce. Faktycznie nie tknęłam. A może to metoda??
Pozdrawiam z rana i sunę na orbitek.
Witam was dziewczynki z mojego ociekajacego woda po wczorajszej burzy ogrodka.
Ale i tak dla mnie pięknego!![]()
Spalismy tutaj po imprezie jaka się odbyła z okazji 18 tych urodzin syna sąsiadów. Było mimo deszczu wspaniale...a te torty. ..o matko boska!![]()
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
hej witam o poranku
13407270_1240267792652696_82351831745259530_n.jpg
Dzień dobry
no proszę - "mała czarna" od Agnieszki
jakieś frywolne torty od Kasi
jakby moje zdjęcie na fotce od Maniusi ( ja z Gessler ćwiczę ha ha)
Agnieszka już po kijkach
Kasia wciąż na działeczce po imprezie
Laugi pędzi na orbitrek
a ja dopiero wstałam !!!
Krysiu ty tak lubisz truskawki i większość ludzi tak ma a dla mnie mogą one nie istniećzjadłam może ze 3 sztuki w tym roku....