Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiu...
ja tez zawijam kiece i na kawe lece ... a dzis tej wirtualnej mamy tu urodzaj ...
Agnieszko i Ewo ...
dziekuje wam nasze nadworne baristki ... zaliczylyscie kawusie i teraz pilnie pracujecie ... ja wyczolgalam sie z poscieli i kawa to jest wlasnie to czego mi teraz pilnie potrzeba ...

Jolus ...
boj sie Boga... ty chyba cala noc nad klawiaturka sleczalas, a przeciez w dzien tez nie proznujesz ... pomysl jak sobie z bezsennoscia radzic, bo tak dlugo nie pociagniesz ... w dietkowaniu kiedy czujesz glod to ratuj sie warzywami ...maja niewiele kalorii i dlatego mozna je wlasciwie jesc bez ograniczen, oczywiscie jesli nie beda zaprawiane tluszczykiem czy maka ...
Sabinko...
oczywiscie jesli czujesz ze Paleo jest dla ciebie to bierz byka za rogi i nie czekaj na jutro czy pojutrze... ja nie umialabym bez ziemniakow, makaronow , ale bez produktow mlecznych, to juz nawet nie biore pod uwage...
Natko...
problemy z bladnikiem miala tez moja mama ale w takim nasileniu jak pojawily sie u Jadzi, to nie ma mowy o jakimkolwiek wyjezdzie... ona portafi spasc z krzesla, albo z lozka a chodzi doslaownie jak pijana tak nia na boki zarzuca ... ponoc juz troche sytuacja jest opanowana , ale jeszcze bardzo niestabilna...
Krysiu...
ja nie tylko rozumiem twoja awersje do rozpisek, ale tez niestety ja mam , choc nie potrafie nikomu wytlumaczyc dlaczego tak jest .. moze to wina mojej ulanskiej fantazji ??`ja gotujac kaczke potrafie sprawic , ze z kaczki zrobi sie zajac ... do tego caly w buraczkach ... taka juz jestem dziwaczka

Milego , kolejnego dnia lata wszystkim zycze
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 27-08-2015 o 07:01
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]