Tobie też miłych snów życzę,dla urozmaicenia to tego jak dopłynełas na wakacje i oczywiście schudłas
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
Miłego i aktywnego wekendu życzę![]()
Tobie też miłych snów życzę,dla urozmaicenia to tego jak dopłynełas na wakacje i oczywiście schudłas
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
Miłego i aktywnego wekendu życzę![]()
Ojej, jak smacznie u Ciebie,... no może bez winogron - za słodkie i dużo węgli, ale w małych ilościach... a rybka to już za mną chodzi od paru dni,... chyba dziś coś zrobię na obiadek rybkowego
Miłej soboty
Kaloria - Mała, wredna istota, która siedzi w Twojej szafie i co noc
zszywa Ci coraz ciaśniej ubrania...Moje początki A tu ja w całej okazałości
U mnie dzisiaj piękne słoneczko, niebo błękitne i +12 stopni
Porządki zrobione, obiadek skonsumowany
Czas na maszerowanie, co najmniej godzinkę.
Syberio- ta kwitnąca gałązka spowodowała taaaaaaką tęsknotę za wiosną!
Pozdrawiam
Maggies - a kto nie tęskni za wiosną ?
Świetnie ,że się przewietrzyłaś .
Przy takiej pogodzie to grzech siedzieć w domu.
A i dietkujesz widzę wzorcowo.
Prawdziwa "kobietka z klasą"![]()
Najtrudniejszy czas przed nami. Jak sie tylko luty skonczy to juz dni dluzsze beda, mamy nadzieje i pogoda zrobi sie przyjazniejsza do spacerow. Bedzie dobrze.
JADŁOMAGGIES:
2 x pieczywo żytnie Wasa z twarożkiem 3%, rzodkiewką i ogórkiem, Inka z mlekiem
sok jednodniowy z marchwi i selera
filet z dorsza pieczony w folii, surówka z kapusty kiszonej z marchewką, cebulką i zieloną pietruszką, sok pomidorowy
4 szt. suszonych moreli, 2 orzechy włoskie
kawałek szarlotki
napoje: 2 x kawa z mlekiem 0,5%, herbata zielona z miodem i cytryną, 3/4 l wody mineralnej, herb. Slim Active z chromem i inuliną.
No i zaliczyłam małą wpadkę z szarlotką.
Nie mogłam się oprzeć, ponieważ: wyobraźcie sobie, że upiekł ją mój starszy syn i była pyszna. Przepis dostał od mojej mamy, a jabłka mam zrobione własnoręcznie w słoikach i tylko zapytał, czy "to się robi mikserem?".
No tak, męski punkt widzenia, a ciasto kruche...
To był jego pierwszy w życiu wypiek własnyjak dla mnie - oby nie za często................
Anise - razem na pewno uda nam się przetrwać każdy czas, musi być dobrze
Bożenko - dobrze, że jesteś
Takie szarlotki robione przez dzieci nie tuczą bo wypełnione są miłością a nie kaloriami.
Pozdrawiam i i życzę miłej niedzieli.
Omelko- pięknie to napisałaś, nie mam żadnych wyrzutów sumienia, dietę będę nadal trzymać, ale nie katować się, a samopoczucie psychiczne jest przecież b. ważne
Przeglądałam właśnie ostatni numer "Super linii", na str. 26 -28 przedstawiona jest młoda dziewczyna "przed i po" i tak jakoś mnie olśniło, czego oczywiście nie widzę w lustrze, że tusza strasznie dodaje lat.
Może jest to kolejny powód, żeby nie odpuszczać???
Mój anioł stróż chyba wygląda tak:,może schudnie razem ze mną
U mnie dzisiaj totalna zmiana pogody. Już nie jest spacerkowo tylko szaro, buro, ponuro i jako bonus pada śnieg z deszczem, pozostaje stepper i rowerek.
Może u was jest lepiej i podeślecie trochę słońca ?
Pozdrawiam cieplutko