Hmmm. Faktycznie z tym seksem coś tu nie pasuje.
Może tu dokładniej będzie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Aż musiałam sprawdzić, co to ten MOSTEK Cholera, umrę nieuświadomiona . . .
Ile ? Trzy pamiętam, ale może było więcej ?
Całą noc muszę ten seks uprawiać - i jeszcze na jutro zapas kalorii zostanie...
Kto to wytrzyma ?
Optuśka, no trudno, pączuszki trzeba odrobić
Wyszlam przywitac sie z kffiotkami a tam zimno! No bo kto to slyszal zeby bylo ponizej 20 stopni! Czlowiek sie odzwyczail!
Nutko u nas ten film bedzie dopiero 28 lutego!!!! Obejrzalam reklame i sie zryczalam. Chyba pojde dopiero jak juz ludzie sie nasyca bo przy pelnej widowni to ani se poplakac nie mozna.
Bonusia gazety to juz przezytek… zainteresowanie na pewno by bylo ale tylko “zwiedzajacych”. U nas ceny leca w dol. Ludzie nie chca kupowac bo licza ze jeszcze spadna. Na przyklad w mojej dzielnicy nic nie zostalo sprzedane od 13 grudnia. To dluga cisza jesli o te sprawy chodzi. Ja mam gdzie mieszkac, nic mnie nie goni, wszystko w swoim czasie. Jakby co to jestem gotowa, poczekam az inni beda gotowi.
No to Yoana ciagnij te maratony, ciagnij. Jeszcze ogranicz jedzenie i picie, migiem uzbierasz.
Mania przeca chyba wiesz ze se zartowalam? Ale jak na moje to stolik za malo wesoly. Pomysl na stolik super ale ja bym wolala weselszy. Ale przeciez kazdy ma inny gust i upodobania. I za Yoana powtorze – zacznij sie cenic
Ale jak od czasu do czasu blizniaczce kawe zrobisz to chyba tylko korona z zeba Ci wpadnie bo na glowie to raczej nie masz
I przypilnuj chlopow zeby sie wreszcie kolysanki nauczyli.
Opty dobre masz serduszko, dziekuje za postawienie pod pysk bo ta moja narzeczona to… a blizniaczka jeszcze gorsza.
Tez bym chciala wiedziec...
Witajcie, też chcę wiedzieć kto to wymyślił że praca przy komputerze szybciej spala kalorie niż sex
Nie było mnie juz kilka dni ale zawsze się coś u mnie dzieje,wczoraj miałam jechać do fryzjera bo dziś było dzień babci i dziadka w przedszkolu, ale pojechaliśmy na pogrzeb bo zmarł tata mojej kuzynki. Nagle dość zdrowy 70-latek .
Dziś w impreza w przedszkolu, wnuki z drugą babcią tak mnie wykończyły że spałam po południu ponad dwie godziny. Teraz wszyscy już śpią a ja jak skowronek.
Zobaczcie mojego Miłoszka i Wojtusia po kąpieli, jak ich energia roznosi. Te dzieci nigdy nie są zmęczone
50927151_2187311171315105_5389176417281900544_n.jpg
51035035_2187311227981766_5502776511259738112_n.jpg
Krystyna, nic, tylko z Wnuków brać przykład ! Czekamy na fotki