Strona 526 z 1949 PierwszyPierwszy ... 26 426 476 516 524 525 526 527 528 536 576 626 1026 1526 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,251 do 5,260 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Zazwyczaj pojedyncze lub zebrane w parach. Mają 3 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], 5–8 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], 5–8 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (rzadko są pozbawione płatków) oraz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Na szczycie androgyneforu znajduje się 5–8 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ułożonych wierzchołkowo otaczających [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] z 3–5 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].

No to jak CHŁOP ? Chyba kogoś wkręcili, może UKRYTA KAMERA ?

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Nie mam co pisać, rano pokręciłam się przy żarciu, chciałam mieć więcej czasu i się jakoś ogarnąć, bo D miała przyjść wcześniej, ale musieliśmy podjechać do szwagierki, zaniemogła, a rodzina wyjechała. No to trzeba było wizytę samarytańską uskutecznić. Ale o.k. to tylko wyjadanie poświąteczne, w myśl zasady, że lepiej zjeść i odchorować, niż ma się zmarnować. No to poszło na oba końce. I z turbo-doładowaniem.
    A u nas - D już poszła na imprezę a Kolega Jacek jeszcze nie przyszedł. Wypiłam z pasierbicą flaszę wina i dwa kielonki likierku (ajerkoniak) i trochę mnie muli, chyba muszę się w poziom walnąć. Bezę z mikrofali musiałam i tak dosuszyć w piekarniku, nie po mojemu się upiekła. Ale mięso piekłam, więc szybko później poszło.
    Tak, jak pisałam, odchudzam się od drugiego stycznia. Oby zaskoczyło. Dietę może Saguś Wam podeśle (jak trochę wydobrzeje, Bidulka ) bo ja nie wiem, gdzie zapisałam. Pamiętam, ale (szczerość polikierkowa przeze mnie przemawia ) nie chce mi się pisać, a tam było chyba w pdf. Chyba.

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Zazwyczaj pojedyncze lub zebrane w parach. Mają 3 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], 5–8 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], 5–8 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (rzadko są pozbawione płatków) oraz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Na szczycie androgyneforu znajduje się 5–8 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ułożonych wierzchołkowo otaczających [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] z 3–5 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].

No to jak CHŁOP ? Chyba kogoś wkręcili, może UKRYTA KAMERA ?
    Hmmmmm tylko ze moj CHLOP jeszcze kfffiatka zadnego nie mial to gdzie te preciki?
    Co mi tu kaze czytac? Toz to dla mnie chinszczyzna!
    Zielonym do gory i ma rosnac, owocki dawac. KROPKA!

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

No i ta roślinka - zieleninka to nie żaden CHŁOP. A to, że nie ma kffiotków to cóż . . . Trzeba pielęgnować

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    No i ta roślinka - zieleninka to nie żaden CHŁOP. A to, że nie ma kffiotków to cóż . . . Trzeba pielęgnować
    A w leb Ci ktos ostatnio dal???
    Przylecisz jako zona to roslinke dopielegnujesz, dopiescisz i zobaczymy (lub nie) kfffiatki!

Awatar AnekSadek

i polej Jackowi bo ma pusty kieliszek. Naloz mu tez bigosu zeby mial cos cieplego w zoladku!

Awatar AnekSadek

Zobaczcie co ta Yoana potrafi! A niby ma mala kuchnie...
    Na same foty robie sie glodna!
    Tylko mnie obroncie jakby chciala bic za pokazanie

PASZTET

received_1133339223463866.jpeg

SALATKA

received_1133349286796193.jpeg

PIECZEN

received_1133353166795805.jpeg

Awatar AnekSadek

No dobra, jakiem juz noworoczna popisze troche.
    Spac poszlam kolo 23, nie widzialam sensu dalszego siedzenia przed telewizorem, zreszta nie chcialo mi sie otwierac nastepnej butelki szampana. Nawet bylo w miare spokojnie, pieski nie musialy panikowac. Pewnie, te rolety tez zrobily dobra robote.
    Nutka zadna nowoczesna sztuka. Podoba sie lub nie. Mi sie wlasnie podobaja te mniej kolorowe a na scianie mam kolorowe… porabana jaks jestem czy co?
    Kiedys tez bardzo duzo podrozniczych czytalam. Pozniej przeszlam na romanse az Danielle Steel mnie wkurzyla i zaczelam znowu czytac bardziej wartosciowe ksiazki.
    Mania zawsze jest dobra pora zeby sie zmienic na lepsze, lapy Ci nie odpadna, zareczam!
    Ja w ramach zmiany na lepsze powiem ze moja roslinka to Little Ruby i rosnie caly rok. Moze bedzie ladnie w tej misce?
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Znac nie mozesz bo nie lubi mrozu.
    Dwa dni walizke…. A nie mozna to oszczedzac? Wolniej robic? Na dluzej by zajecia starczylo!
    Yoana Ty juz nie mow ze nie ma co pisac… len jestes… nie wiem czy chce leniwa babe! Teraz dla SDM frykasy pitrasisz a ja pewnie z glodu schudne… Wstawilam, niech widza co mnie czeka

.
    jeszcze raz - wszystkiego i wszystkim!

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Mundrala srala wstawi zagramaniczna roslinka i zgaduj c złowieku

Awatar AnekSadek

No zgaduj, zgaduj! Przeca zagraniczne programy też oglądasz. Po co marnujesz czas?

A ja założylam troche siatek na patio. Za mało kupiłam bo nie byłam pewna czy będzie pasowało. Pasuje tyle że dziś sklepy zamknięte. Jutro tyż dzień. Zresztą już jest za ciepło zeby sie produkować.

Uprawnienia umieszczania postów