herezja - w pracy klocki układać !
Ale jak inni mogą tyłki wypinać kilka razy dziennie - to czemu nie ? Czas dla wszystkich jednakowy.
Yoanko - obejrzałaś ?
Idę do banku - przy okazji poczekam na Manię.
herezja - w pracy klocki układać !
Ale jak inni mogą tyłki wypinać kilka razy dziennie - to czemu nie ? Czas dla wszystkich jednakowy.
Yoanko - obejrzałaś ?
Idę do banku - przy okazji poczekam na Manię.
Optusiu to długo czekasz bo my pozno wrocilismy z działki bo było tak goraco ze pojechalismy juz wieczorem na kawe i dopiero dalo sie posiedziec pod bzikiem a i przy okazji cos tam podlewanie odchodziło , a wszystko tak bujnie rosnie ze nalezałoby sie zabrac z a ogacanie ale w tej temperaturze to ja moge najwyzej lezaczek okupowac .Co tu gadac o wyjezdzie , wnerwili mnie jak zobaczyłam te tłumy policjantow i samochodow policyjnych obstawiajacych miejsce spotkania , tyle tego naszykowali jakby kazda z nas miała co najmniej kałasznikowa w torbie , smiech zeby na kobiety tyle policji zaangazowac , ale jak widac kobiety są grozne .
Anoola no ja tez sie dziwie dlaczego t en szcurek taki wegetarianin przecie jemu chyba nasionka najlepiej smakują albo kiełbaska albo serek a zeby jabłka i pomidory smakowały to pierwsze słysze , pewnie to jakas inna odmiana s tworkow wyhodowana do gory nogami .hehe temat myszek bardzo ciekawy a najlepiej jakbys fotke pstrykneła to byłoby wiadomo co Ci do chaty przychodzi.
No bezdzietna tyz dobrze bo przynajmniej nikt Ci d.. nie truje .
Yoanka znajac Ciebie to takie 100 metrowe baseny akurat dla Ciebie bo przecie Ty stachanowiec a jakbys tak 18 długosci z robiła to hoho ale bys chudłajeszcze szybciej niz po treningach ..Zamowienie zrealizowane , sprawdzaj skrzynke .
Ważne - że się doczekałam !
Też dzisiaj niczego na działce nie robiłam, hamowała mnie ta temperatura skutecznie. Poza tym - miałam co poczytać - to sobie w domowym chłodzie posiedziałam. No i chatę dogrzewałam, bo panująca w środku temperatura w porównaniu z tą za oknem - gęsią skórkę przyprawia.
Ale otwarcie szeroko okien i drzwi tarasowych przez cały dzień pozwoliło wymienić to zimne powietrze.
Też się dziwię tym stworkowym upodobaniom - no ale przecież Anulka kiełbachy na stole nie zostawiła. Więc musiał się pomidorkiem zadowolić...
Saguś ? Jak było w górach ?
Goduś - wróciłaś do normy po przepracowaniu ? Dbasz o siebie ?
Bonusiu - wizyta w biurze zaklepana ? Może inne propozycje ?
Konto ograbiłam, rachunek zapłacony - idę do mojej książeczki.
Opty ja juz nic nie wiem o swojej rodzinie (wiewiora z rodziny szczurow) Naustawialam przysmakow a tu sladu po szczurku!!!! Ajsy nieumyta miska, do ktorej zawsze podazal rano dalej nie wylizana! Przekarmiony czy zdechly??? A moze gdzies lepsza stolowka i do mnie tylko w drodze wyjatku wpada?
Juz nawet slaczna kawa mnie nie pociesza. Pewnie przez cala zime tak sie bede z myszkami bujac!
A co, czemu nie ukladac? Po co sie wysilac jak i tak czlowieka wypier….
Mania toz nawet Pawlak do sądu z granatem pojechal a Ty kalasznikowa w domu zostawilas?
A czego ja mam fotke zrobic? Szczurka? Czy Twoje myszy pozuja do kamery? Moje nie chca... chyba ze jak sie cos zlapie to przed polozeniem do trumny fotke zrobie.
Mania podeslala mi link na puzle, super.
W podziekowaniu..
Opty, Yoana - ku wspomniemiom, a dla Mani agacostam.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeszcze musze jakies zagloweczki znalesc bo to sie tez ciezko bedzie ukladac hihihihih
W piątek oddałam u Zbyszka laptopa i tylko mogę z telefonu pisać.W środę pojadę to odbiorę. Wczoraj przyjechał ze mną i poszliśmy do biura znowu napisałam oświadczenie woli kupna i podalam jeszcze swoją cenę do utargowania. .do jutra ma być odpowiedz. Ale zdecydowaliśmy, że jak dalej nie obniży to i tak kupujemy.
Anoolka ale ta myszka się przemieszcza. .może zagląda raz do Ciebie i raz do sąsiada? Oj Optusiu pewnie w najbliższych dniach polezysz sobie z książką. ..upały są w ogrodzie nie da się robić. Mania tez pewnie wieczorami pójdzie kawkę tylko wypić!
Cos z tymi puzzlami chyba nie tak zrobilam.
A durak nie wiem gdzie kliknąc zeby wszyscy mogli je sidziec.
Sagus HELP!
Zdrowe odżywianie to podstawa. Pomyśleć warto i o ruchu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Anulko, w Twoim linku wystarczy kliknąć - strona główna.
Ale przecież to są te same, o których od tygodni rozmawiamy !
No chyba że Ty nie miałaś do nich dostępu..
Kawa na dobry początek dnia
spokojnej pracy !