To może i ja się dopiszę, zawsze to jakiś hamulec przed świątecznym obżarstwem![]()
To może i ja się dopiszę, zawsze to jakiś hamulec przed świątecznym obżarstwem![]()
przyda mi się taka motywacja bo jak na razie walczę z wiatrakami![]()
Justysia przybyjła...:P
po wczorajszym obżarstwie tym bardziej musss się zapisać...![]()
Justedddd witam słońce moje w roli prowadzącej..![]()
dziękuję kochanie... mam tylko nadzieję, że Rejzarka godnie tymczasowo zastąpię
Efffciuuuuu, bom gdzieś tam coś doczytałam... i dla wszytkich innych co się wątpliwościami obtaczają czy przystapić do akcji czy nie...
Cel chudnięcia jest orientacyjny. Ja też w żadnej akcji nie schudałam 5 kg, a to już nawet nie dlatego,żem obżartuch nałogowy, ale po prostu chudnę wolniej i już. Jak kiedys rozmawiałayśmy, jedne dziewczyny schudna szybko i 10 kilo nawet, niektóre zaczynają, niektóre są weterankami diet... każda ma włsny rytm.
chodzi przecież o towarzystwo w odchudzaniu, zabawę i wsparcie... no i może troszke kontroli? bo np ja jednak się bardziej mobilizuję jak mam widmo publicznego przyznania się do wagi i do tego czy w górę czy w dół...
w obcenej akcji zaiste zakończę na plusie , ale nadzieję mam, że do maja to JUŻ TERAZ NA PEWNO bedę grzeczna i SCHUDNĘ!
wszak ''nie wszerz się żyje a w głąb''
Jak się objadasz to ....- utyta będzięsz! Walka z jojo
Zdjęcia: Co było i jak jeszcze będzie! Tu jestem:Antologia osobista
Ja też się zapisuję oczywiścieakurat taki cel sobie wyznaczyłam na majówkę, więc super
![]()
Zapraszam do mojego wątku Witam ja i mój nieprzyjaciel tłuszcz
Cel I - 90kg na dzień kobiet- OSIĄGNIĘTY! Cel II- 88kg (wyjście z otyłości)- osiągnięty 19 marca. Cel III- 83kg do majówki.
Nie ma opcji bym się nie zapisała. Jak obecna akcję skończę z wagą wpisowa to będzie cud.
Tu bym chciała by mi poszło jak w Walentynkowej, 4kg wtedy zrzuciłam.
I ja tez....przylaczam sie do akcji...
Trza na swoje bary wziac to ,co waga franca pokarze....
Pozdrawiam !