Asinka gratuluje wagi!!!!
a co do studiow dziennych..ja mam w poniedzialki wyklad od 19.30 do 21
buziaki i dalej tak chudnij![]()
Asinka gratuluje wagi!!!!
a co do studiow dziennych..ja mam w poniedzialki wyklad od 19.30 do 21
buziaki i dalej tak chudnij![]()
No pewnie, że i ja tutaj :P taka sama córka marnotrawna jak i Ty... tylko grubsza :P
co do przyjemniejszych form spalania kalorii... wiem wiemale u mnie ostatnio... oj no jak znajdę ciut więcej czasu to Wam wszystko opiszę
Buziaki![]()
heh ;P
no u mnie średnio na jeża ;/ ale ogólnie wychodzę na ok 1200kcal, eh, ale brzuszków mi sie nie cche robić ;/
powiem wam, że nie brzuszkuję od ok. 2-3 tyg. i mój brzuch... zrobił się dosłownie STRASZNY ;|
zaraz się kładę i 8min ABS idzie w ruch bo masakra ;|
ps. ja tylko tak szybciorem bo dziś wieczór coś mnie wszystko wkur wia i w ogóle grrr >:-[
Dobranoc :*
Córa marnotrawna?(ecie-pecie jestem na diecie ;] ) CEL- schuść i utrzymać zdobytą wagę! UDA SIĘ !!!
mój wątek:
Dam radę- jak nie ja to kto?! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
ja dziś ominęłam uczelnię, ale to tylko 2 wykłady... poza tym miałam w tych godzinach wizytę u dentystki...
ehh
w skrócie- przeżyłam, więc nie jest najgorzej.
Z dietą- powiedzmy, że w miarę- jeszcze czeka mnie kolacja i powinno być ok 1000kcal na koncie
Zmykam:*
Córa marnotrawna?(ecie-pecie jestem na diecie ;] ) CEL- schuść i utrzymać zdobytą wagę! UDA SIĘ !!!
mój wątek:
ćwicz ćwicz nie ma lekkomi tam sie nie chce robic brzuszków, ale moze sie zmobilizuje kiedys
![]()
ja tylko tak szybciorem bo padnięta jestem :P
ehh
dziś bardzo niedietowo (w skrócie)
trochę kcal spaloneno ale kurde znów trza się za siebiee zabrać
już niedługo przecież mam nadzieję zobaczyć 67kg na wadze...
Buziaki i dobranoc :*
mój wątek:
zobaczysz zobaczysz Asinko wystarczy troche pasa zacisnąć![]()
:*:*:* trzymaj się cieplutko![]()
lepszy humor???
milej soboty![]()