Kto mi pomoże. Próbuję zrzucić 20kg. POMOCY POMOCY - Grupy Wsparcia Dieta.pl Oraz Kolejna potyczka EWI - Grupy Wsparcia Dieta.pl
DUKAN-16,03,2009-30,05,2009
Wiesz,że nie doczytałam,a jutro będe w sklepie to zobaczę.
Polecam serke homo naturalny PILOS w Lidlu do kupienia,ma 3%,ale smak nieczego sobie.
Próba chlebka
Udało się![]()
Postanowiłam sobie zmienić cel na bardziej realnyPierwsza faza, to dążenie do 7 z przodu
A potem do 6
Dziewczyny, ja sobie chcę kupić książkę. Niestety nie mieszkam w Polsce, a będę w PL dopiero na święta, to czy możecie mi powiedzieć, czy jest gdzieś do kupienia ebook tej książki?Bardzo mi zależy, żeby ją szybciej poczytać niż na święta
Pomożecie? Będę bardzo wdzięczna.
Aluśka (piękne imię), pierwszy raz widzę Twoją zmianę. Jak dla mnie wyglądasz teraz o wiele pogodniej, świeżej, dziewczęco
Super!
Ja również podziwiam fotywyglądasz pięknie...
![]()
Mnie boli dziś troszkę głowa.. no ale na początku to chyba nic dziwnego prawda?? może to też troszkę przez okres :/ Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej![]()
Start z Dukanem - 16.03.09, III faza z wagą 63,5kg od 9.06.09
cynimini i proteiny - Grupy Wsparcia Dieta.pl
3 FAZA diety proteinowej dr Dukana - wszystko o utrwalaniu - Grupy Wsparcia Dieta.pl
witajcie,bylam dzisiaj u lekarza,poprosilam o skierowanie na badania,sama jestem ciekawa jakie wyjda,po wczorajszym grzeszku w postaci jablek i pomarancz waga rano wskazala wiecej pol kilograma,za to dzisiaj wieczorem kiedy sie zwazylam kilogram mniej jak rano, z czego bardzo sie ciesze,bylam dzisiaj u znajomych i pokusilam sie na galaretke z golonkimysle ze nie zaszkodzi,pamietajcie ...im wiecej bialka tym lepsze wyniki
![]()
matko matko ale cukrujecieDziekuje WAM!
Jest 80-83 a chcialabym 69 - Grupy Wsparcia Dieta.pl Tu jestem
MAM NADZIEJE DO KONCA MAJA MIEC 68 I ROZPOCZAC III FAZE!!!
\\Moze kiedys sie uda...wiara czyni cuda//
Na PROTALU od 04.02.09