Strona 591 z 28937 PierwszyPierwszy ... 91 491 541 581 589 590 591 592 593 601 641 691 1091 1591 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,901 do 5,910 z 289368
Like Tree2Lubią to

Wątek: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

kaeste jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lubartów

Domyślnie Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Cytat Zamieszczone przez renatea Zobacz posta
    u mnie waga stoi od kilku dni,ale to normalne przed @,i tutaj zaskoczenie,od jakiegos czasu moj cykl byl co 22,24 dni,a zawsze mialam co 28,na dukanie jestem 25 dzien,dzisiaj dostalam @,rowne 28dni wiec i w tym ta dietka mile mnie zaskoczyla,zadnych nieprawidlowosci,wrecz uregulowanie,jutro warzywka z czego bardzo sie ciesze,pozdrawiam wszystkie proteinkowe dziewczyny
    Ja też tak miałam, pare msc miłam rozregulowany (nie wiem czym) a tu na diecie co do dnia wzorowo.
    U mnie po małym zastoju pare gram mniej
    na diecie od 14.02.2009

borewa jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

Angry Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

już mimęło 10 dni na diecie, w sumie 3,2 kg, nie wiem czy to dużo czy nie, wolałabym więcej; też miałam przygodę z przyrostem wagi, po pierwszym dniu na jarzynkach i białku przybyło mi równo 1kg!!!, przez 3 dni to zbijałam, a potem po 100 g dziennie,ciężkie życie potencjalnego chudzielca, dziś znowu same białka, pocieszam się serniczkiem wg przepisu Iwonki i dzięki temu nie popadam w depresję no i kawusia z pianką z mleczka i cynamonem, byle wytrzymać to okropne picie wody, już mi się chyba żaby zalęgły - i może to one tak dużo ważą?

Awatar kropek77
    kropek77 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Legionowo

cześć
    jestem nowa, od dłuższego czasu planowałam wystartować z dietą DUkana zachęcona sukcesami koleżanki (14kg w 3mies.)

mam 158cm, aktualnie 67kg, od poprzedneigo poniedziałku jestem w końcu na tej diecie
    7 dni - same proteiny zabrały mi 2,4kg
    teraz od poniedziałku proteiny+warzywa i w związku z tym mam pytanie
    czy na tym etapie stosuje się już przepisy z mąką kukurydzianą? na wątku z przepisami widziałam cudny chlebek kukurydziany, kupiłam już mąke, otręby pszenne i owsiane też i nie iwem czy czekać musze czy już mogę sobie coś produkować z tych skąłdników?
    Kasia

Awatar palma75
    palma75 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Jastrzębie zdrój

otreby można dziennie 3 łyzki a co do mąki to sa różne wypowiedzi ale podobno lepiej jej jak najmniej używać

Awatar kropek77
    Mieszka w
    Legionowo

czyli mąka dopiero w trzecim etapie jak już się dojdzie do wymarzonej wagi, tak?

otręby przychodzą mi do gowy tylko w połączeniu z serkiem homo naturalnym, musze poszukać zatem...

i jeszcze pytanie - na uderzeniowej byłam 7 dni, czyli teraz 7 dni prot.+warz. a potem system obojętny, np. 5/5 albo 3/3 ? i czy jak raz zaczne np. 5/5 to za każdym razem powinnam 5/5 czy raz moge 5/5 a potem 3/3 ?
    Kasia

jasinek81 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Żywiec

czesc dziewczyny!!!!

ja jutro zaczynam p+w na szczescie bo juz sie doczekac nie moglamna dietce jestem od 2 marca z waga 97 dzisiaj 89.1mam pytanie czy wy tez tak jestescie na tej diecie naladowane energia???ja zawsze o godz 22.oo juz spalam bo bylam zmeczona a od kiedy jestem na dukanie siedze do 3-4 rano i jakby wogole nie byla ta godzinaw dodatku wydurniam sie smieje sie jak wariatze az moj facet ostatnoi powiedzial do naszych znajomych"no widzicie jakiego ja mam czubka w domu"hehehe widze babeczki ze idziemy jak burza w walce z kg!!!oby tak dalej!Milego dnia pozdrawiam was wszystkie

Awatar majacyr
    majacyr jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Puławy
    Wpisy na blogu
    12

Pszczółka85 napisała:
    Raz, Dwa, Trzy próba mikrofonu
    Mój mężczyzna zdecydował się dołączyć swojego strażnika Widać ;> ??

Widać, a jakże,niezły z niego Batman,czy co to tam:P
    Mój kazał swój usunąc,bo waga mu stoi hehehe

Agata721 napisała:
    Cześć wszystkim w słoneczny ranek
    Dzisiaj mam do Was pytanie mało kulinarne.
    Chciałabym kupić nową wagę łazienkową (ta którą mam jest najprostsza, najtańsza i działa jak chce). Czy mogłybyście jakąś polecić lub ewentualnie nie polecić? Jakich używacie?

Hej Agata!
    Ja właśnie dziś się zaopatrzyłam w wagę w Biedronce (mąż mi kupił na zbliżające się imieniny)za 34,99zł
    Oczywiście się zważyłam i wkurw,bo mi pokazała 91kg,ale nic to .
    Stwierdziłam,że suwaka nie zmienię,a poza tym(Maszkuleczka nie bij) byłam już po śniadaniu,kawce,tamto siamto.
    Wróciłam z zabiegów,jeszcze do wc waże się i.....TARARAM 89,4kg
    Aż 3 razy wchodziłam na wagę i nawet okulary włożyłam do odczytu
    Nawet ból głowy mi się zmniejszył.
    Suwaczka nie zmieniam,żeby nie zapeszyć,bo już raz był z 8 ką z przodu i zaraz się zbuntowała waga.

Dawidowe napisała:
    Witam moje drogie proteinki. Jestem juz w 10 dniu i ostanim dniu ataku i poszło mi przez ten czas 5,5 kg. Zaraz przesune suwaczek. No i do pracy przyszłam w płaszczu w którzy nie miesciałam sie od 3 lat. I ma rozmiar 42

Brawo,gratulacjęJ

Kropek 77 napisała:
    cześć
    jestem nowa, od dłuższego czasu planowałam wystartować z dietą DUkana zachęcona sukcesami koleżanki (14kg w 3mies.)

mam 158cm, aktualnie 67kg, od poprzedneigo poniedziałku jestem w końcu na tej diecie
    7 dni - same proteiny zabrały mi 2,4kg
    teraz od poniedziałku proteiny+warzywa i w związku z tym mam pytanie
    czy na tym etapie stosuje się już przepisy z mąką kukurydzianą? na wątku z przepisami widziałam cudny chlebek kukurydziany, kupiłam już mąke, otręby pszenne i owsiane też i nie iwem czy czekać musze czy już mogę sobie coś produkować z tych skąłdników

Można mąkę kukurydzianą, poczytaj na wątku maszkuleczki o tym.
    Możesz sobie np. zrobić naleśniki dukana na słono ,słodko,czy jak tam chcesz w formie tortilli lub buritos(zamiast czerwonej fasoli szparagową) i nie wiecej niż 2 dziennie,ale wtedy już nie otręby.Jednak co do chlebka zdania są podzielone,może otrębowy nie jest piekny z wyglądu ,ale zdecydowanie zdrowszy i zalecany

Jasinek81 napisała:
    czesc dziewczyny!!!!

ja jutro zaczynam p+w na szczescie bo juz sie doczekac nie moglam na dietce jestem od 2 marca z waga 97 dzisiaj 89.1 mam pytanie czy wy tez tak jestescie na tej diecie naladowane energia???ja zawsze o godz 22.oo juz spalam bo bylam zmeczona a od kiedy jestem na dukanie siedze do 3-4 rano i jakby wogole nie byla ta godzina w dodatku wydurniam sie smieje sie jak wariat ze az moj facet ostatnoi powiedzial do naszych znajomych"no widzicie jakiego ja mam czubka w domu"hehehe widze babeczki ze idziemy jak burza w walce z kg!!!oby tak dalej!Milego dnia pozdrawiam was wszystkie

Ja to nie dość,ze naładowana energią,to wieczorami głupawka mi się włącza i mam początki adhd prawieJ

kaeste jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lubartów

Z tym nadmiarem energii sobie radzę, ale mam jeszcze jedną obserwację: u mnie zdecydowanie ta dieta wpłynęła na podniesienie libido, czy ktoś ma podobnie ???
    Trochę nie po polsku napisałam, bo się zaczerwieniłam...
    na diecie od 14.02.2009

Awatar kropek77
    Mieszka w
    Legionowo

Smile Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

czyli coś z tym adhd jest w tym tygodniu umyłam 2 okna w biurze - nosiło mnie

majacyr dzięki serdeczne, poszukam zatem przepisu na chlebek otrębowy (też w przepisach Dukana?)
    na naleśniki widziałam, skorzystam
    Kasia

Awatar majacyr
    majacyr jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Puławy
    Wpisy na blogu
    12

Wiesz,ja jestem po zabiegu na te okolice,więc mam zakaz,poza tym ja zawsze miałam duże potrzeby.
    Jak tylko będę miała zgodę od gina,to biedny mój mąż.
    Nie ma co się wstydzić hihi