Zobacz wyniki ankiety: Czy boisz się cukrzycy?

Głosujących
9. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

7 77.78%
  • nie

2 22.22%
  • nie interesuję się tym

0 0%
Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 95

Wątek: Jak uciec przed cukrzycą?

Awatar secessja
    secessja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Jak uciec przed cukrzycą?

hej elkaja
    dziękuję za komplementy
    z hula-hopem to mi nie brakuje braktyki tylko wcięcia w pasie, żeby się to kółko miało gdzie trzymać a ostatnie kilka dni to zaniedbałam, bo jak jestem chora to mi się nie chce ćwiczyć :P
    a z informatykami to jest tak, że ja jestem taka rodzynka, bo u nas na 250 osób na roku jest 15 dziewczyn reszta to w większości zaniedbani faceci :P nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo zaniedbani niektórzy :P ale nie powinnam tak mówić, bo ja sama jestem zaniedbana, roztycie się do takich rozmiarów to mocne zaniedbanie...

dzisiaj spaliłam (mam nadzieję) dużo kalorii przy sprzątaniu i bieganiu po schodach, bo u mnie w domu już wstępnie sprzątamy na święta. dietowo w miarę, tylko obiad zły, bo leniwe pierogi, a one kaloryczne są, biała mąka z ziemniakami i tłustym serem to nie najlepsze połączenie na diecie :/ no nic zjem mniejszą kolację...

pozdrawiam wszystkich i miłego wieczóru

Awatar kusinka30
    kusinka30 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

hej secessja biust tez masz calkiem calkiem(duzyzobaczymy jak beda nasze biusty wygladac po odchudzaniu..
    jesli chodzi o informatyków to znak kilku,zadbani i owszem niektórzy nawet mili a wszyscy jacys mali koło 160 cm..hihihi ale to starsi od Ciebie gdzies koło 30 -stki,moze sie zdeptali...
    miłego wieczorka,chociaz moze sie sie jeszcze przeczytamy no przynajmniej ja lubie Cie czytac

bałwanek jedzie do Madonny 20.03.2010
    zmieniam swoje życie no niestety więcej niż 20 kg.. - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar secessja
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

no mam cyc też niczego sobie :P ale same z nim problemy, najgorszy to kupowanie biustonoszy, pochlastac się idzie jak chcę znaleźć rozmiar powyzej f a w tej chwili pewnie powinnam nosić h ale ostatnio nie kupowałam i chyba jeszcze poczekam z kupowaniem aż trochę zmaleję

heh, z informatykami różnie jest, ale rzeczywiście raczej nie są zbyt wysocy, chociaż oczywiście zdarzają się wyjątki, ja mam 170cm i wielu moich kolegów jest mnie-więcej mojego wzrosu albo nawet ciut krótszych

fajne określenie z tym czytaniem ja też Cię lubię czytać i zaglądam regularnie, nawet jeśli nic nie piszę

---------- Wiadomość dodana o 20:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:44 ----------

muszę to powiedzieć, bo już dłużej nie wytrzymam:
    ale mi się palić chce...
    argh!
    bo ja rzucam palenie teraz i cięęęężko idzie, znaczy nie pale już dwa tygodnie i teraz akurat mnie tak złapało, że mi się chcę
    całe szczęście nie mam i nie wychodzę z domu, więc nie mam jak kupić, ale czuję się z tym źle

Awatar kusinka30
    Mieszka w
    Katowice

bardzo dobrze zrobiłaś, ze rzuciłas te okropne fajki!!
    jak sie wziąść za siebie to z grubej rury!dieta i odwyk tytoniowy-bedziesz miała dodatkowa korzyśc z rzucenia palenia-nie przytyjesz

magducha24 jest nieaktywny Znany na forum

witaj Laska

Mój facet to informatyk :0 informatycy to dziwne stworzenia i wcale nie jest niski ma prawie 190 cm wzrostu długie to to i chude chociaz przez ostatni rok przytył 15 kg widocznie dobrze karmie
    trzymaj sie ciepło i zamiast latac po schodach to kuruj sie

Awatar secessja
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

wiesz, ja miałam już trzech facetów informatyków, jeden był wysoki i mięciutki drugi wysoki i chudy, trzeci średni i mięciutki :P no ale ja to sobie raczej wybieram wyższych od siebie :P

z choróbska został mi teraz kaszel tylko, ale na to też są sposoby, także poradzę sobie

kusinka, wiesz łaśnie nie wiem czy to tak dobrze, bo ja słaba istota jestem i jak się złamię to w dwóch miejscach, wiesz, to tak jak odchudzanie się z przyjaciółką czy z siostrą, jak jedna sie złamie, to druga niestety często też... ale na razie idzie, chociaż to dopiero krótko, ale mam nadzieję, że wytrwam w obu postanowieniach
    trzymajcie za mnie kciuki
    pozdrawiam

Awatar kusinka30
    Mieszka w
    Katowice

trzymam kciuki za obydwa postanowienia!!
    mysle,ze masz troche racji,chociaz wychodzenie z jednego nałogu wzmaga drugi
    dobrze,ze na forum jest nas duzo odchudzajacych i na szczecie jak jedna sie załamie to reszta sie trzyma i zacheca dalej.

Awatar elkaja
    elkaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Muscat (Oman)

Wow, no to faktycznie z grubej rury zaczynasz. Pozbywasz się dwóch nałogów jednocześnie. Nie wiadomo który gorszy, bo skutki obydwu są opłakane. Dobrze, że postanowiłaś to zmienić. Nie daj się skusić na papierochy.

Cel 1: 94kg (7/09), Cel 2: 89kg (5/10), Cel 3: 84kg (9/11), Cel 4: 80kg (7/12), Cel 5: 77 kg (4/01/13)

Walczę po raz kolejny...

Awatar _Nina_
    _Nina_ jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

A ja przestałam palić z dnia na dzień. Poprostu mi się znudziło i zbrzydło. Fuj!
    A jakie to cholerstwo drogie Szkoda zdrowia i kasy.
    Miłego dnia

Awatar gosikmt
    gosikmt jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Hej Secessja.
    Brawo za decyzję rzucenia palenia. Trzymam za to mocno kciuki. Dasz radę.
    Pozdrawiam na nowy tydzień. Trzymaj się.
    Po upadku próbuję znów odbić się od dna - start 4/01/2016

Tu jestem:
    https://www.jestemfit.pl/tylko-zalog...m-naprzod.html

Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów