Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 123

Wątek: kfiatushek - minimum -40kg!

agggniecha jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: kfiatushek - minimum -40kg!

Witaj kfiatushku
    Poczytałam o Twoich zmaganiach-widzę, że wola walki rośnie wraz z utratą kilogramów-i tak trzymaj
    Powodzenia życzy powracająca na dietę po raz enty agggniecha i jej 45 kilogramowe jojo

Zapraszam do siebie: Tak! Mogę! Potrafię! Uda mi się! (czyli ze 130kg na 75kg)
    Ludzie, którzy tracą czas czekając, aż zaistnieją najbardziej sprzyjające warunki, nigdy nic nie zdziałają. Najlepszy czas na działanie jest teraz! Mark Fisher

niebieski_kwiat jest nieaktywny Znany na forum

Smile Odp: kfiatushek - minimum -40kg!

Trzymam mocno kciuki ! i podczytuję ukradkiem

daisy03 Guest

Mam identyczny problem słodycze są moją zgubą...
    Trzymam kciuki bedę czasem wpadać i kibicować

olenka814 Guest

Hej Mała
    gdzie się zapodziałaś???
    Buziaki

Awatar KolejnaKasia
    KolejnaKasia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Reading

No właśnie Jak dietowanie?

kfiatushek09 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

dobra.. ne będę się oszukiwać.. was tez nie... znów miałam słomiany zapał do rozpoczecia po raz setny diety... zgadnijcie co robiłąm :] waga stoi w miejscu,a le już dziś wskoczyłam na orbitreka i pedałowałam 20 minut oglądając serial

mam ochote stanąc przed lustrem i sie chłostać po twarzy.. ale i to niewiele pomoze z moją głupota.. laski czemu tak jest? straciłam tak pięknie 13kg.. w mgnieniu oka.. tyle mi to dawało radości.. i co dalej? czemu wiecznie podjadam.. głównie słodkości

kfiatushek09 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

dziś jest super :-) poza tym, że jem dziś same proteiny (+proteinowe koktajle oczywiscie) to wypiłam jeszcze chyba z 4 litry wody.. nie ćwiczyłam dziś, ale może jeszcze będe miałą okazję wieczorem..
    Moja młoda ząbkuje.. idę górne jedynki i mam z nią urwanie głowy:/
    Czuję jak ze mnie zeszła cała woda, bo palce już nie są tak spuchnięte i twarz mniej napęczniała..
    Nie mogę się doczekac, aż stanę jutro na wadze :-D

YENEFEER Guest

Talking Odp: kfiatushek - minimum -40kg!

Witam kfiatushek'a09 Nie czytałam Twojego poprzedniego wątku ale czytając ten myślę, że straciłaś z oczu swój CEL.Nie jest łatwo go znaleźć. Nie poddawaj się Ja też miałam podobnie ale gdzieś dochodzimy do granicy, wydarza się coś, co sprawia, że podejmujemy walkę. SKUTECZNĄ WALKĘ. Taką zaplanowaną, do której się przygotujemy najpierw psychicznie, taką podjętą NA ZIMNO Może to będzie dla Ciebie moja odpowiedź, a może coś innego. Dla mnie początkową inspiracją była moja przyjaciółka-schudła bardzo i tak pięknie, że nie mogłam uwierzyć. Była jednak namacalnym, realnym przykładem, że MOŻNA Teraz noszę Jej bluzeczki ale już niedługo
    Jak potrzebujesz czegoś słodkiego to zrób sobie "Nutelkę"-weź 5 łyżek odtłuszczonego mleka w proszku, 2 łyżeczki słodziku, 2 łyżeczki odtłuszczonego kakao i 2 łyżki spęczniałych od gorącej wody otrąb owsianych, odsączonych-wymieszaj wszystko i pomalutku dodawaj chude mleko aż masa będzie się lepić w kulki. Ulep małe kuleczki i schłodź.To pyszny niskokaloryczny zamiennik czekolady. Polecam też słodycze z diety Dukana Używane bez przesady zaspokoją Twój głód na słodycze a nie powiększą obwodów Więcej ciekawostek na moim wątku. Zajrzyj-zapraszam. Może znajdziesz tu coś dla siebie Trzymam kciuki za wytrwałość i NIE PODDAWAJ SIĘ !!! UPADŁAŚ TO WSTAŃ I NAPRZÓD

olenka814 Guest

Kwiatek
    bierz Ty się tu w końcu w garść...
    nie ma litowania i takie tam
    zaczynamy razem znów? bo moja waga od kwietnia stoi w miejscu jak słup...
    Pisz jak dzisiaj...
    buziaki

martucha2255 Guest

Smile Odp: kfiatushek - minimum -40kg!

Witam
    I ja chciałam Cię wesprzeć i zmotywować, Twoja obecna waga jest taka jak moja wyjściowa i cel mamy taki sam i obie mamy skłonność do słodyczy, ale wierzę że obu nam się uda. Tylko trzeba się wziąć w garść, nie po to straciłaś już tak dużo kg żeby teraz się poddawać.
    Pozdrawiam

Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów