Strona 217 z 282 PierwszyPierwszy ... 117 167 207 215 216 217 218 219 227 267 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,161 do 2,170 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Molly Wszystkiego Najlepszego spełnienia marzeń, szczescia pomyślności, zdrowia, prawdziwej przyjaźni i miłości, a żeby to się spelnilo to przede wszystkim błogosławieństwa Bożego, niech Ci się po prostu wiedzie!!!!! A powiedz jak się czuje mama, chyba lepiej skoro wyjeżdża, co?

Wzięłam od lekarza rodzinnego dziś skierowanie na badanie krwi, w tym cukier, cholesterol oraz jeszcze TSH, ft3 i ft4. Mimo diety waga stoi więc chce wiedzieć czy to nie wina tarczycy.

Molly chodziło mi o te sprawy z kamieniem bólami brzucha, utrata wagi itp

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

witam się w niedziele u mnie słonko swieci..ale jest dość zimno..może wybiorę się później na jakiś spacerek

Kropcia, to ze waga stoi to nic, takie zastoje są normalne..a widzę, ze już schudłaś bardzo dużo..Im bliżej jesteśmy celu, tym trudniej zrzuca te ostatnie kilogramy

Ja poproszę dziś o rozgrzeszenie :P miałam się tak ładnie wziąć za zdrowe jedzenie..a tu co..dwa razy wylądowałam wieczorem w mc i jeszcze w piątek i wczoraj na grzankach byliśmy no to tyle z mojej diety. Nie no koniec z tym, jak tak dalej pójdzie to jeszcze do lata przytyje, zamiast schudnąć.
    Nie wiem naprawdę, jak mogą niektóre dziewczyny tak sobie odmawiać tych niezdrowych, tuczących rzeczy...i jedzą same sałatki :P

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie. Mąż złamał sobie palec w śródstopiu i ma nogę w gipsie na 6 tygodni. Będę miała dużo pracy bo on mi zawsze dużo pomagał i biedak się męczy. U mnie kilogram na plusie. Zobaczymy jak będzie jutro. Dzisiaj pierwszy posiłek zjadłam o 13. Potem obiad podwieczorek i kolacja u teściow. Nie wiem w ogóle jak to możliwe że przytyłam kilogram przez tydzień ale może przez to że mam zaparcie. W pościel zrezygnowałam z fb i planuję chodzić na drogę krzyżową to na razie moje postanowienie. Zastanawiam się nad postem o chlebie i wodzie ale zobaczę.

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Molly8 Zobacz posta
    Kurkumy nie znalazłam nigdzie
    Ale kupiłam mamie Fervex bo zaczęła kichać i w nocy miała gorączkę a jutro jedzie do Niemiec.
    Robię na obiad kapuśniak z białej kapusty
    Spóźnione ale szczere życzenia. Wszystko najlepszego, spełnienia marzeń i szybkiego powrotu do zdrowia.

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Hejka u mnie z dietą było w miarę dobrze aż do wczoraj, bo byliśmy na urodzinach u szwagierki. Nnpojadlan trochę, nawet kawałek setnika. Na szczęście teraz już nie ma żadnych imprez. Aż do 26 marca wtedy są moje urodziny.
    Więc mam miesiąc na zdrzucenie zbędnych kilogramów i to bez wymówek.

Cytat Zamieszczone przez Molly8 Zobacz posta
    A może gdy będziesz szła do Mc lub innej restauracji i coś już zjesz to potraktuj to jako obiad lub inny posiłek? chodzi mi o to by potem po przyjsciu do domu nie jeść już obiadu albo kolacji

U mnie tez zimno. Było słonce a teraz ciemno
    no właśnie tak w sumie robię..no ale mimo to zjadłam podczas tego weekendu jednak za dużo..i wypiłam tez za dużo) cale szczęście nie ma żadnych imprez do końca marca :P)

Cytat Zamieszczone przez Anatab Zobacz posta
    Witajcie. Mąż złamał sobie palec w śródstopiu i ma nogę w gipsie na 6 tygodni. Będę miała dużo pracy bo on mi zawsze dużo pomagał i biedak się męczy. U mnie kilogram na plusie. Zobaczymy jak będzie jutro. Dzisiaj pierwszy posiłek zjadłam o 13. Potem obiad podwieczorek i kolacja u teściow. Nie wiem w ogóle jak to możliwe że przytyłam kilogram przez tydzień ale może przez to że mam zaparcie. W pościel zrezygnowałam z fb i planuję chodzić na drogę krzyżową to na razie moje postanowienie. Zastanawiam się nad postem o chlebie i wodzie ale zobaczę.
    Kurcze, no ja osobiście odradzałbym Ci taki post o chlebie i wodzie.. nie tylko nie dostarczysz swojemu organizmowi niezbędnych minerałów i witamin, ale zaczniesz "spalać" mięśnie. A chyba chcesz schudnąć zdrowo Jestem zdania, ze ograniczenie kalorii (nie schodząc przy tym poniżej podstawowej przemiany materii) plus ruch działają najlepiej. Tylko wiadomo trzeba się pilnować.

Ja od dziś wracam na dobre tory. Koniec z żarciem z mc i chipsikami :/
    Do konca marca chce zrzucić dwa (prawdziwe dwa ) kilogramy. Dziś weszłam na wagę..i oczywiście tak myślałam, waga pokazała 64,2 (prawdopodobnie przez zatrzymanie wody, bo piłam jej przez weekend za mało) a jadłam zbyt słono..:/ cozzz...poprawiam koronę i idę dalej

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Scarlett tylko w piątek rozważam taki post Na codzień to bardzo szkodliwe. Już wiem dlaczego przybyło mi kilo. Mam pierwszy raz w życiu poważne zaparcie. Tak naprawdę to nie wiem dlaczego. Stąd też te bóle żoładka były na wyjeździe. W czwartek idę poprosić o skierowanie na kolonoskopię i gastroskopię. Jestem w grupie ryzyka więc muszę się przebadać. Szczególnie że mam dolegliwości jelitowe co jakiś czas.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów