Strona 1408 z 3048 PierwszyPierwszy ... 408 908 1308 1358 1398 1406 1407 1408 1409 1410 1418 1458 1508 1908 2408 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,071 do 14,080 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiu, wlasnie o cos takiego mi nie chodzi...jest za cukierkowo i kazdy domek jest jeden na drugim a ten duzy dom to tak jakbysmy wcale z wlasnego domu nie wyjechaly.
    chcialabym cos w lesie... blisko morza,domki rozsypane w przestrzeni........
    bardziej na luzie...
    ale to tylko moje skromne dywagacje.
    albo..jedzmy do ladnego duzego miasta wynajmujac duze mieszkanie.
    ,,,juz dalej mieszac nie bede, bo zdaje mi sie, ze to ostatnio moja specjalnosc.

buonanotte!!!

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Madziu, wcale nie mieszasz. Wręcz fajnie by było, gdybyś w tych różnych propozycjach znalazła coś, co ci się spodoba. Bo nagle może się okazać, ze większości to coś też przypadnie do gustu . A jak nie, to poszukamy czegoś innego

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry dziewczynki!
    A moze dzisiaj taka kawa?

Ktoras ma ochote na taki dodatek do kawy?

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

pobrane (8).jpg

Dzień dobry

Aleście naprodukowały wczoraj pomysłów na wyjazd super, jest w czy wybierać.

No i musi być tak jak napisała Kasia, musi być dojazd do miejsca naszego pobytu, a przynajmniej w pobliże

Ja dziś wstałam w super humorze, bo mam spory spadek na wadze i jest szansa, że akcję zakończę na minusie, choć już straciłam nadzieję
    A jutro, do nowej trzeba się jeszcze pomierzyć, dawno tego nie robiłam, więc sama jestem ciekawa co pokaże centymetr.

Madzia, u nas nie mieszasz, ale bardzo mnie zaintrygowałaś gdzie, komu i jak namieszałaś???
    Super, że wymyśliłaś coś fajnego w swojej pracy, tylko wiesz, jak ktoś robi coś takiego, to zaskarbia sobie wdzięczność góry, a podpada kolegom z pracy Trzymaj się tam i nie daj zjeść No i pisz jak ci idzie
    Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Mogę podjechać ale ewentualnie w następną niedzielę ale i tak chyba nic się nie dowiem bo te domki zwykle stoją gdzieś tak jakby samopas a właściciele mieszkają gdzie indziej...
    Sabinko, ale może gdzieś jest wywieszony numer telefonu? Mnie się to Mielno- Unieście bardzo podoba, bo nigdy nie byłam
    Lodówka- to bardzo możliwe, że ona jest przyczyną problemów z prądem. Dobrze, że J. jest na miejscu i trzyma rękę na pulsie.

"Jolinko też mam czasem takie myśli, żeby rzucić to niby odchudzanie w cholerę bo nic mi nie wychodzi ale za każdym razem dochodzę do wniosku, że nie wolno mi się poddać bo wtedy moja waga dopiero pokazałaby co potrafi.."- też mam takie zdanie. Dziewczyny, naprawdę rada jest tylko jedna, zawziąć się i nie odpuszczać przez dłuższy czas, nie folgować sobie po tygodniu, dwóch, czy nawet trzech, czterech odchudzania...nie ma innej rady jak po prostu nie odpuszczać Pierwszy wyłom można zrobić po dwóch miesiącach i szybko wrócić do odchudzania.

Krysiu, Madziu, ja też nie cierpię sushi , okropieństwo

miejsce- wpisujemy:

1.Kasia-
    2.Krysia-
    3.Maniusia-
    4.Gruschka-
    5. Agnieszka- [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    6. Madzia-
    7.
    8.
    9.
    10.
    ..

Dobrego piątku dla wszystkich

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, kawkę postawiłyśmy podobną, ale Twoja zdecydowanie atrakcyjniejsza

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Kasiu, oglądam te domki w okolicach Mielna. Z tymi cenami to trochę myk. Podają niskie, ale nie dotyczą one sezonu.
    Krysiu,to samo byłó jak sprawdzałam domki w rewie.Te niskie ceny to głównie w listopadzie
    Nie odzywałam się,bo zmogła mnie grypa.Ale trzy dni w łóżku dobrze mi zrobiły i powoli wracam do siebie.
    Co do domku nie mam wielu wymagań ale ,właściwie 2 za to zasadnicze.dojazd - do 100 km zawiezie mnie M - i duża ilość pojedynczych,niepiętrowych łóżek.W jednym łóżku to ja nie śpię nawet z rodziną(nienawidzę tego od dzieciństwa) a obca osoba ( nikomu oczywiście niczego nie ujmując) całkowicie odpada.Ot taka moja fanaberia.Poza tym zgadzam się na wszystko,choć propozycja Kalahari - duże mieszkanie w dużym miescie też jest dla mnie bardzo kusząca
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu a czy ten pan umył nogi ?

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Nawet jak mył to taka kawa i tak jest okropna.....
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    też bym nie mogła spać z nikim obcym w łóżku (oczywiście nie obrażając nikogo) ale najlepiej śpi mi się samej ....no czasem z J
    Poza tym raczej nikt nie chciałby spać ze mną ( nawet w pokoju) bo podobno chrapie

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

To chrapanie Sabinko...to przereklamowana sprawa!
    Kazdy z nas troche chrapie...jedni mniej a drudzy wiecej...mnie osobiscie obecnosc kogos drugiego w pokoju (ale nie w lozku!) wcale nie przeszkadza- moge byc nawet w trzyosobowym pokoju!

Co do pana- to wyglada na czysciutkiego i nie badz Gruszeczko taka wybredna!

Dziewuszki mam koniec zajec na ten tydzien i jade do domu... Do wieczora! Pa!
    maniusia72 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów