Strona 161 z 3048 PierwszyPierwszy ... 61 111 151 159 160 161 162 163 171 211 261 661 1161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,601 do 1,610 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Właśnie przestało padać, ale już nie chce mi się teraz wychodzić

Agnieszko – pisząc o tym bzie przypomniałaś mi, że jest wiosna . Uświadomiłam to sobie nagle i zachwycająco dwa dni temu, kiedy wracałam do domu. Skręciłam w ścieżkę i nagle ukazała mi się cała gama kolorystyczna na drzewach, krzewach i na trawie! A dzień wcześniej tego nie było! Uwielbiam ten czas i tą czystość kolorów. Szkoda, że trwa tak krótko.

kot.jpg

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

kawa.jpeg

Witam Was kochane w PONIEDZIAŁEK Mam sporo do zrobienia przed pracą, więc wstałam rano
    Sabinko, odezwij się do nas
    kasiaogrodniczka and evige like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie dziewuszki! Agnieszko- ale fajna ta twoja kawusia! Powinna chyba starczyc dla wszystkich!
    Ja wlasnie zjadlam sniadanko, wypijam kawke i zbieram sily do roboty...bo...

Nasza Wiewioreczka czyli Jolinka od jutra chyba ma miec komputer w domu po naprawie wiec pewnie sie odezwie.
    A Sabinka, Natka? Hop! Hop!
    Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 27-04-2015 o 08:25
    Jolinkaa, Agnieszka111 and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, właśnie z takim zamiarem wam przyniosłam tyle kawy...choć jak na razie zbyt dużo do niej chętnych nie ma...,ale jeszcze wcześnie, może ktoś wpadnie
    Dzis powsadzałam nowe bylinki na skalniak i trochę popieliłam- tym sposobem mogę powiedzieć, że ruch zaliczony Teraz mam zamiar pojeździć jeszcze na rowerze, odwiedzę brata na cmentarzu, trochę posprzątam Miłego popołudnia
    Jolinkaa and evige like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

No faktycznie Agniesiu za duzo chetnych na te kawe sie jakos nie pojawilo...
    Troche przykro, ze dziewczyny maja nasz wateczek tutaj na forum lekko w nosie...
    Zagladaja na fb- polubia jedna czy druga wypowiedz i na tym sie konczy...Szkoda...
    Ja mialam dzisiaj bardzo aktywny dzien. Tez jak ty Agnieszko sporo pracowalam w ogrodku-bo po deszczu fajnie sie wszystko robilo. Wreszcie moje roslinki dostaly porzadnie pic-bo sucho bylo do tej pory okrutnie.
    Po poludniu bylam u dentystki zasiegnac kolejnej opinii co mam zrobic z ta moja paszczeka. Oj, skomplikowana tam mam sytuacje...skomplikowana... No ale nie trace nadziei, ze jakis dentysta cos wymysli...
    Jolinkaa and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Zaczynamy nowy dzień Nie chcecie kawy, to nie będzie !
    Stanęłam dziś na wadze, która aż się ugięła z rozpaczy nade mną...ale ja się nie poddam bez walki po wczorajszym udanym warzywnym poście i dzisiejszym ważeniu przyszła refleksja, że jeśli nie zacznę działać, to za chwilę przekroczę 80 kg w związku z tym nie ma to tamto, tylko liczę i zapisuję te wredne kalorie i do 22 czerwca( bierzmowanie mojego syna), jestem laska Ponieważ nie ma kto za mnie tu trzymać kciuków, bo wszystkich prócz mnie i Kasi wywiało , to będę sama za siebie trzymała i o to samo proszę Kasię
    No może kurna w końcu ktoś tu coś napisze, bo zaczynam gadać sama ze sobą
    No i miłego dnia
    Jolinkaa, krysiapysia and evige like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry wszystkim Witam z mojego ukochanego Przemyśla, pełna wrażeń i radości
    Wczoraj pierwszy dzień pobytu, nabiegałam się okropnie od rana do wieczora, ale tak mam jak tutaj jestem, wykorzystuję na maksa, a mam tylko 4 dni, bo potem długi weekend to będzie czas towarzyski.
    Wczoraj załatwiłam okulary, bo to było najpilniejsze i najbardziej mnie cieszy, niestety moja fryzjerka miała pogrzeb i nie było jej wczoraj, nie udało mi się zrobić fryzury, ale myślę, że do czwartku znajdzie chwilę dla mnie Poza tym drobne zakupy, odwiedziny rodziców, spotkanie z przyjaciółką, to był intensywny dzień, ale bardzo udany.
    Dzisiaj kolejny intensywny zaraz biegnę do kościoła, potem na momencik do koleżanki z życzeniami urodzinowymi i od 10-tej do 13-tej kosmetyczka, a potem od 15-tej znowu kosmetyczka (zmienię tylko salon) wieczorek kolacja z koleżanką i jej synem u mnie więc znowu dzień po brzegi wypełniony.
    Jutro znowu kosmetyczka tak mam podczas pobytu w Polsce, że 2-3 dni wykorzystuję na (jak mawia moja koleżanka) poprawianie urody
    Pogoda w Przemyślu piękna, słońce, dobrze ponad 20 stopni !
    Moja noga boli w dalszym ciągu, ale jakoś kuśtykam, nie mogę chodzić normalnie, kuleję, wczoraj byłam w aptece pani poleciła mi żel przeciwzapalny, zobaczę co to da

Kochane moje dziewczyny, pozdrawiam Was gorąco i ściskam mocno.
    Krysiu w Warszawie byłam przelotem, pomachałam jej i posłałam całusa od Ciebie i Kalahari (miałam na to 4 godz na lotnisku)
    Teraz upajam się Przemyślem...

Dobrego dnia Wm życzę i uciekam, bo pomimo urlopu czas mnie goni...

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Kasiu, Agnieszko, stawiacie nas do pionu, faktycznie mało się tu dzieje, ale proszę wybaczcie mi za chwilę zwolnię tempo to będę tu może więcej...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No, przynajmniej Ewa się odezwała! będę Was dziś bacznie obserwowała
    Baw się kochana dobrze...widzę, że robisz wszytko to, co i ja lubię najbardziej- ja też mam dziś kosmetyczkę
    Jolinkaa lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów