Ale super! Normalnie trudno się nie uśmiać
. Już sobie wyobrażam tą kobietę
Naprawdę są cudni! Muszę wejść na ich stronę, przecież chyba mają coś takiego? i zobaczę czy nie będą gdzieś, kiedyś w okolicy
.
Ale super! Normalnie trudno się nie uśmiać
. Już sobie wyobrażam tą kobietę
Naprawdę są cudni! Muszę wejść na ich stronę, przecież chyba mają coś takiego? i zobaczę czy nie będą gdzieś, kiedyś w okolicy
.
No nie, w najbliższym czasie nic. Pod koniec stycznia w Katowicach, ale późno. Będę sprawdzać i czatować![]()
Dosiadam sie do twojej herbatki Krysiu, wypije filizaneczke zanim pojde na spotkanie. Niestety mam w tym tygodniu wage ciut na plusie, mimo, ze na spotkaniu weekendowym nie szalalam. No ale nic- moze faktycznie ten nowy program mi pomoze ruszyc prawdziwie z kopyta.
Chetnie opowiam co tam nowego wymyslili po powrocie ze spotkania...
Kabaret Hrabi odkrylam stosunkowo niedawno i tez bardzo mi sie podoba ten rodzaj poczucia humoru. Moim ulubionym skeczem jest "Anka"...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
mój ulubione jest ten
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Kasiu, widziałam, jest świetny. Ale przyznam, że trudno byłoby mi wybrać jeden, ulubiony kawałek
Zaciekawiła mnie sprawa omawianego serialu. Wiadomo, że oglądany od początku do końca może się spodobać, ale też może zupełnie nie zainteresować. Natomiast wyrobienie sobie zdania na podstawie pierwszego i ostatniego odcinka – nie wiem, nie mam pojęciabo w żaden sposób nie umiem przewidzieć, jaki byłby mój odbiór przy takim selektywnym obejrzeniu odcinków. Tym bardziej, że pierwszy odcinek też mnie nie zainteresował. Dopiero później się wciągnęłam. No ciekawe
.
Tych seriali, które wymieniłaś Gruszko nie znam, ale zanotuję je sobie i w wolnym czasie chętnie zobaczę.
Maniusiu, wygląda na to, że macie z Kasią bardzo podobne upodobania.
Agnieszko, czyli będę po prostu będę tak po troszeczku tego jajka.
dokładnie
ciekawa byłam kto zauważy![]()
Dziewczyny dwa fragmenty z koncertu udostępniłam na swoim FB, bo jestem mało techniczna i nie umiałam ich zgrać, jeden jest własnie po powrocie pani Oli![]()