Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko...
dzieki za napitki ... jak widze do wyboru , wiec wybieram ten mocniejszy wspomagacz .... wlasnie wrocilam z nocki i zaraz z dziadkiem do zebologa jade, wiec taka filizanka dopingu dobrze mi zrobi ...
dziekuje za pozdrowienia i tobie tez milego dnia zycze ...
Kasiu...
mysle podobnie jak Krysia ... przeciez tez chyba juz wielokrotnie sie przekonalas, ze te z pozoru negatywne aspekty wcale nie rzadko znieniaja sie diametralnie i zamiast minusa wychodza nam na " + " wiec po co martwic sie na zapas...
Jolinko...
lepiej ze kontrola wypadla nijak niz mialaby wypasc negatywnie... to juz jest dobra wiadomosc...
Krysiu...
kiedy czytam o terminach badan na luty albo jeszcze lepiej na maj to az mna trzesie... jak mozna do maja z bolacym kolanem chodzic i nic nie robic, bo jesli robic to chyba do maja dolegliwosci powinny ustapic... zastanawiam sie wiec po co wiec to badanie ? mam za mala glowe na taki durnowaty porzadek rzeczy ...
Sabinko...
jak tam rozmowa ? ustalenia poczynione ? czy tak jak u mnie ciagle jeszcze brak konkretnych ustalen ?
Natko...
w tym roku moglabym pojechac na wszystkich swietych do Slupska, bo mam wolne do 5 listopada, ale mi sie poprostu nie chce ...czyli najwyrazniej dopada mnie SKS, bo kiedys smigalam nawet na 2 czy 3dni ... ale z drugiej strony to nie bez przyczyny za kilka miesiecy dostane 60% znizki na okulary ....
Maniusiu...
Kalahari...
Wszystkim zycze pogodnego milego dnia
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]