Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Jolu...
owszem kamice zolciowa tez mialam i woreczek usunieto mi gdy mialam 26 lat ... wtedy wazylam nieco wiecej niz powinnam bo prawie 60 kg , ale nie mialam jeszcze zaburzonego metabolizmu i nawet nie przyszlo mi do glowy zeby sie sie odchuddzac....
sklonnosci moze i dziedziczne, ale w mojej rodzinie ja bylam prekursorka... moja corke kamica zolciowa tez juz dopadla ...
slomy na Allegro nie moge kupic bo nie mam tam konta (brak polskiego adresu) a w zielarskim moge zapytac dopiero jak sie do Polski wybiore... ale tyle pozytywnych opinii czytalam, ze nie omieszkam wyprobowac na sobie jej dzialania...
Sabinko...
jakos mi zawsze nie pasi zeby isc pieszo do pracy... to cos mam zabrac, to gdzies po pracy skoczyc... to za zimno, to za mokro , to za cieplo .... zawsze jakis wykret sie znajdzie... predzej juz wyjde sobie na spacerek ot tak polazic...
Maniusiu...
ja juz nie musze zaczynac pracy kiey wszyscy spia, bo te czasy juz minely... gdyby nie to ze mlody znow u mnie troche zakotwiczyl, to bylabym sama jak palec i nikt nie przeszkadzalby mi ani rano ani wieczorem ....
Natko...
masz racje to nasza "wolnosc" tak nas rozleniwila... nasz czas plynie chyba nieco wolniej i stad i nasze tempo spokojniejsze ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]