Strona 77 z 1949 PierwszyPierwszy ... 27 67 75 76 77 78 79 87 127 177 577 1077 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 761 do 770 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar PsiaMac
    PsiaMac jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sydney

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Mania, nie podgladaj tylko poklikaj
    Widze Cie

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Wiecie co/ Fajnie,że ciągle są takie spontaniczne zgromadzenia,którym wystarczy napisać don Pedro i wszystko jasne
    Anoolko
    z przykrością muszę sprostować,że moja pupa wraz ze mną to okolice 90kg,a nie jak napisałaś 60(może to przepowiednia) i to te mniej lubiane,czyli powyżej
    Ale co tam,nauczylam się doceniać swoje walory i walorki,a nie przejmować się tym ,czego nie udaje mi się poprawić.Wciąż zdarzają mi się absztyfikanci potykający się zagapiając się na mnie i zawsze mnie to wprawia w dobry humor

Fajnie planujecie spotkanie,internet jest super,ale real bije wszystko na glowę.

Joanko
    współczuję palca,moj po utknięciu w pociągowej śmietniczce w kibelku dochodził do siebie pół roku.Swoją drogą cale PKP postawiłam na nogi ,bo po powrocie z toalety zwyczjnie zemdlalam i na kilka minut odplynęlam.
    Twarze współpasażerow i obslugi po ocknięciu bezcenne...
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

znowu nie widze stronki ostatniej

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Anoola nie badz taka bystra wiadomo ze rano musze poczytac co w wielkim swiecie sie dzieje a na klikanie przyjdzie jeszcze pora.
    Gruscha no reale sa normalnie odlotowe i dlatego chcemy powtorek z rozrywki hihi najlepsze haselko to jest Raj hihi od razu mi sie humor poprawia jak se wspomne

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Mania, masz rację ! RAJ ! Masz filmik, jak okno wyjmujemy ?

Gruschka, napiszę tak : na spotkaniu w Kaliszu, to TAKĄ IMPREZĘ ZROBIŁYŚMY, że na drugi dzień menelstwo z całej okolicy dzień dobry nam mówiło. I to z SZACONKIEM ! Nie to, żebyśmy się uchlały i balety odstawiały, nie, ale wesoło było ! Ale mnie nie pocieszyłaś z tym palcem. PÓŁ ROKU ? ? ?

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez PsiaMac Zobacz posta
    Odwolali wylaczanie pradu ale prosili zeby nie uzywac tego co nie trzeba.
    A kocyki wyprać TRZEBA, więc nie miej wyrzutów sumienia. Oby tylko z Suzką wszystko w porządku było. A jakie teraz jedzenie dajesz ? 47 st. CZTERDZIEŚCI SIEDEM o rety . . . U mnie wieczorem GRZANE wino będzie. Dla zdrowotności, bo znowu czuję się jak spluwaczka, osmarkana i okaszlana . A jutro do pracy

Goda, literkę ą widać normalnie, tylko jak piszesz, że idziesz do sądu, to wychodzi, że do sadu i chyba Ci zazdrościmy , do sadu w czasie pracy chodzić . . .

Saguś, widziałam, ubezpieczenie samochodu też. Kiedy palec załatwiłaś ? Nie mogę ściskać, BO BOLI, JAK CHOLERA ! Mój palec jest połączony z pęcherzem, jak ścisnę za paznokcia, to po nogach sikam

Megi, byłoby cudownie, gdybyś mogła do nas w sobotę 02.09. dobić.

Opty, nie wiem, jak to wychodzi, ale ja ostatnio miałam tłusty poniedziałek, wtorek, środę, czwartek i dziś chyba też. Na pusty żołądek grzańca przecie nie wypiję

Nuta, to rezolutne masz wnuki ! I jakie usłuchane !

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

No dobra.

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Trzy łóżka pojedyncze, jedno łoże małżeńskie i kanapa, na kanapie dwie osoby spokojnie się zmieszczą, więc Bońciu, nie będzie problemu, jesteś ze znakiem zapytania. Jak nie macie nic przeciwko temu, to w niedzielę rezerwuję. Do niedzieli macie czas na znalezienie ewentualnie innego lokum.

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

No to według alfabetu :
    Bońcia ?
    Goda
    Mania
    Nutka
    Opty
    Saguś
    Yoana

01.09.2017 - 03.09.2017 Doba hotelowa zaczyna się od 14 : 00 i kończy 11: 00, więc proszę to uwzględnić przy planowaniu podróży. W przypadku innych godzin przygarnę u siebie.

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Yoanka jestes wielka apartament superowy i tez na starowce
    He a gacie w paski hihi a wredoty kamerke zastawily a teraz pytanie czy mam filmik

Saguś jest nieaktywny Znany na forum

Yoankooooo w Twoje Urodziny Z kwiatami w pendolino ? No trzeba , albo mam pomysła jak inaczej zdziałać - ale to cicho TUTAJ !!! (pozostałe Kruszyneczki) No to będzie

Pazura wsadziłam 26.01. ale...ściskać trzeba od razu...Ojej jaki to ból jest...ja się wcale nie dziwie , że Gruschka całe PKP na nogi postawiła Różne "boleści" miałam w życiu ale takiej żeby posikać się w galoty z BÓLU (niech to szlag) , to nie miałam. Mam pomalowane pazury , więc nie widzę czy ciemnieje ale chyba nie . Palec mnie boli , bo to w prawej ręce , nawet nie wiem czy nie uszkodziłam środka - bo jakiś krzywy jest

No i gitara - bierzemy tego Agata i po bólu. "Moja" Cembrowina blisko

Musiałam sobie Twój nick Gruschko zapisać...no jajcury ale nijak spamiętać nie mogę

Maniu, Yoanko - to okno ...w Raju - kuźwa , że nas nikt stamtąd nie wywalił Gorąco było Mówiłam Ci żeby wyjąć całkiem i oprzeć o ścianę i spox. A ja wiem KTO zasłonił kamerkę ale nie powiem .

Hehehehe ja też głowiłam o sądzie Goduni A Twoje ą - widać jak byk , to tak jak dawno temu Anoola napisała paczki....myślę sobie jakie Ona chce zjeść paczki , dopiero później się obudziłam , że to Tłusty Czwartek i lotało Jej o PĄCZKI

A propos Tłusty Czwartek jest 23 lutego - Anoola nie zapomnij o pączkach

Muszę iść poczytać poprzednią stronę ! Wrócę

Strona 77 z 1949 PierwszyPierwszy ... 27 67 75 76 77 78 79 87 127 177 577 1077 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów