To ja się też dołączam do życzeń dla Gody - zdrowia i choć trochę czasu na kliknięcie z nami
To ja się też dołączam do życzeń dla Gody - zdrowia i choć trochę czasu na kliknięcie z nami
Dziś do domu, nie wiem, o której będzie wypis, pewnie po południu, jeszcze się powyleguję i poczytam tzw. prasę kobiecą. Ale już energia zaczyna mnie rozsadzać.
Anoolka, tak jakoś bez palm pusto w Twoim obejściu, ładne były. Ale kłopotu pewnie mniej.
Mania, po powrocie od Anoolki też się napaliłam na Lagerstroemię, opis w szkółce był zachęcający, wsadziłam w Wawrze, stały na tyle kilka miesięcy i nic nie puściły. Może jaki felerny krzaczor się trafił
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
GODA zdrowia i serdeczności.
depositphotos_10488896-stock-photo-sea-of-tulips.jpg
Dla Was buziole i pozdrowienia.
Z tego wniosek ze Sagus jest TYLKO czytajaca ale na napisanie my nie zaslugujemy.
Przykro
Bonusia ,ja dziś po południu idę do lekarza .Bardzo sie denerwuję ,nie lubię sie ''wpychać'' przecież nie będę na dzis zarejestrowana .Bardzo nie lubię takich sytuacji ,nie wiadomo jak kto z kolejki zareaguje a bywa rożnie.
Optus ,J. dzwonił i materac ma dotrzeć w piątek lub sobotę ,to jest materac termo elastyczny.
Już kiedyś taki mieliśmy .
Aniu cudne te Twoje kwiaty ,dzięki za fotki
Yoana ,to dobrze że obejdzie sie bez operacji,tak myślę.
U nas jest biało ,troche pruszy ,może sie tak utrzyma ,oby jak najdłużej.
Maniu Sagus
Milego dnia
ee6a185f67a3b8e19a5a872bf1a93c45.jpg
GODA
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
Dużo zdrówka i spelnienia marzeń
Nutka, też tak myślę
Saguś, jutro mam rocznicę, liczę, że się objawisz na topiku !