Strona 13 z 3048 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 513 1013 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

gamma56 lubi to.

Awatar kalahari
    Mieszka w
    italia

kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Awatar kalahari
    Mieszka w
    italia

o qur...cze blade!!!!!!
    probuje i probuje z tym wklejaniem.....
    no i zobaczcie co narobilam........
    dziekuje za instrukcje wklejania.
    jutro bede bardziej powsciagliwa(moze).
    pozdrawiam
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie sloneczka!
    Milko twoj post sie ukazal- tyle chociaz dobrego a czemu te strony ci sie nie przewracaja - nie rozumiem zupelnie!
    Wy sie dziewczynki mnie o rozne rzeczy pytacie- a ja to jestem cienki Bolek w kwestiach obslugi komputera-pare rzeczy sie nauczylam i robie je jak malpa automatycznie zupelnie nie rozumiejac po co i dlaczego. A jak cos nie funkcjonuje to tez mam problem...
    Ale nic to- Aga zapytaj admina -widze na dole "kontakt"- tam mozna chyba zadac pytanie -ja nigdy tego nie robilam jeszcze wiec nie wiem jak dlugo czeka sie na odpowiedz. Tak jak ci juz napisalam na fb- sprawdz czy na innych watkach mozesz przewracac strony i pisac zrob to dla proby u mnie na "Zyciu po diecie..."(w Pamietnikach- link u mnie w stopce...)

Kalahari- wysle ci potem na mejla te nicki i osoby- mozna to zreszta zrobic tutaj-az tak wiele prywatnego to nie jest. Moze i byloby dobrze, gdyby kazdy z nas pare zdan o sobie napisal - to ulatwiloby nowym dziewczynom tez troche pisanie.

Bulettko- dzieki za instrukcje- widze, ze ty jestes w obsludze komputera fachura!

Ewuniu, Kropeczko
    -dzieki za mile obrazeczki...przyjemnie jest jak cos takiego cieplutkiego czy wesolego na dzien dobry sie widzi...

Moje chlopie ma dzis 53 urodziny! Mam wszystkie dzieci w domu i zamieszanie jak sie patrzy! Bo nie dosc, ze pieczenie ciast do pracy, to jeszcze i na wyjazd-(ma na weekend wyjazd sluzbowy i chce zabrac cos ze soba...)- ale przez to nie robimy imprezy w domu i bardzo dobrze! Bo to zawsze bylo z 20 osob, ktore musialam ugoscic!
    Do tego ta przyjaciolka w szpitalu, o ktorej jeszcze wam nie pisalam... moze wieczorkiem-jak juz pojedzie... Pa!
    Leencia, Jolinkaa and gamma56 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Kalahari! Miejze litosc dziewczyno! Az mi slinka leci !
    gamma56 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

No jakoś mi się udało wejść na właściwą stronę, po wielu próbach:
    Kasiu wszystkiego najlepszego dla twojego małżonka
    Miłko no nie wierzę, że musisz odgruzowywać chałupkę na przyjście księdza, na pewno masz czyściutko ale coś tam jeszcze pewnie można uładzić i wygładzić :P
    Kalahari no takie pyszności tu wklejasz, ze nie można się opanować, to już wiem dlaczego moje spodnie robią się coraż ciaśniejsze

a tak na serio to odchudzanie mi w ogóle ale to w ogóle nie wychodzi, codziennie mam jakieś wpadki i spodnie rzeczywiście robią się przyciasne a nie mogę powiedzieć, że skurczyły się w praniu bo ich dano nie prałam!!!!
    a jutro znowu impreza bo idziemy na urodzinowo-imieninową imprezę do znajomego ...
    Agnieszko i Ewo ranne z was ptaszki i dzięki za bardzo bardzo poranną kawę, ja ostatnio potrafię poleniuchować w łóżku tak do 9 i potem wałęsać się po domu tak do 11, no dzisiaj wstałam wcześniej bo byłam umówiona z koleżanką na 10
    ale tak to mają emeryci albo ci na zwolnieniach jak Kasia
    ale Kasia melduję się zdecydowanie wcześniej no ale ona ma domowników a ja jestem sama
    Kropeczko pewnie, ze dla pracujących piąteczek to najlepszy dzień w tygodniu co widać na załączonym przez ciebie obrazku
    a swoją drogą skąd bierzecie te obrazki i różne inne atrakcje????
    gamma56 lubi to.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

robie wszystko zgodnie z instrukcja...
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gamma56
    Mieszka w
    Gütersloh

znowu kake

Awatar gamma56
    Mieszka w
    Gütersloh

ja sie tak nie bawie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Leencia
    Leencia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Galway

Cytat Zamieszczone przez evige Zobacz posta
    Leenciu, dzięki, że tu jesteś, bo dużo mogę od Ciebie podpatrzeć, właśnie pchnęłaś mnie w stronę babki jajowatej, mam to i powinnam pić, tutaj (Szwajcaria francuskojęzyczna) nazywa się plantagis ovate (choć to chyba z łaciny), od jutra mocno postanawiam pilnować tego, bo mam problemy z przemianą materii , w weekend pozwolę sobie wejść do Ciebie, może dowiem się coś na temat 5:2 bo mnie to intryguje
    Babka naprawde czuje ze mi pomaga. Pije regularnie 4-5 razy w tygodniu. Mozna w sumie wiecej, ale chyba mi wystarcza Zapraszam serdecznie, u siebie wrzucam codzienne jadlospisy, wiec mozna cos podpatrzec. JA tez zagladam czesto do dziewczyn po inspiracje kulinarne. A diete 5:2 stosujemy chyba tylko we dwie z KasiaO, dla mnie jest skuteczna i jestem zadowolona.

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Leenciu- zdjecia z albumow prywatnych moga byc ogladane tylko przez osoby, ktore zaprosimy do przyjaciol. Ma to te zalete, ze jesli ktos spoza forum nas czyta to przynajmniej nie widzi prywatnych fotek...
    Prywatne wiadomosci tez mozemy wysylac tylko do znajomych- ale to nam system podpowiada gdy probujemy wyslac wiadomosc do kogos z forum (robimy to wchodzac w jego profil i wybieramy "prywatna wiadomosc")- to sie przydaje gdy chcemy komus podac jakies dane osobowe, numery telefonu etc- a nie chcemy ich dawac do tekstu zeby kazdy widzial.

Ja zdjecia wklejam do albumu (to jest ciut skomplikowane wiec moze nie wszystko naraz) a potem z albumu robie to metoda kopiuj obrazek i wklejam w tekst postu. Tej metody zamieszczania obrazkow, ktore podaje Bulettka nie znam i przyznam, ze ja robie to tylko tak jak opisywalam. Widac po tym...ze wiele drog prowadzi do Rzymu!
    Moze to zalezy od typu przegladarki? Ja mam Firefox (ta z liskiem)...
    Dzieki Kasiu za instrukcje. Sprobuje jeszcze cos z tym zrobic. Nie wiem, ale moze fakt, ze ja mam lapka Apple, utrudnia wrzucanie fotek. Moze mi brakowac jakiejs wtyczki, ktora jest tylko na windows. Pokombinuje pozniej

A tymczasem dopilam kawusie, po dosc intensywnym, ale krotkim treningu i zycze wszystkim udanego dnia!
    Kasiu, rodzinka w komplecie, to i humorek dopisuje! Tak tzrymac Ah no i nie probuj za duzo tych ciast, ok?

Forum JestemFit.pl - Zapraszam do siebie

Strona 13 z 3048 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 513 1013 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów