o qur...cze blade!!!!!!
probuje i probuje z tym wklejaniem.....
no i zobaczcie co narobilam........
dziekuje za instrukcje wklejania.
jutro bede bardziej powsciagliwa(moze).
pozdrawiam
Witajcie sloneczka!
Milko twoj post sie ukazal- tyle chociaz dobrego a czemu te strony ci sie nie przewracaja - nie rozumiem zupelnie!
Wy sie dziewczynki mnie o rozne rzeczy pytacie- a ja to jestem cienki Bolek w kwestiach obslugi komputera-pare rzeczy sie nauczylam i robie je jak malpa automatycznie zupelnie nie rozumiejac po co i dlaczego. A jak cos nie funkcjonuje to tez mam problem...
Ale nic to- Aga zapytaj admina -widze na dole "kontakt"- tam mozna chyba zadac pytanie -ja nigdy tego nie robilam jeszcze wiec nie wiem jak dlugo czeka sie na odpowiedz. Tak jak ci juz napisalam na fb- sprawdz czy na innych watkach mozesz przewracac strony i pisac zrob to dla proby u mnie na "Zyciu po diecie..."(w Pamietnikach- link u mnie w stopce...)
Kalahari- wysle ci potem na mejla te nicki i osoby- mozna to zreszta zrobic tutaj-az tak wiele prywatnego to nie jest. Moze i byloby dobrze, gdyby kazdy z nas pare zdan o sobie napisal - to ulatwiloby nowym dziewczynom tez troche pisanie.
Bulettko- dzieki za instrukcje- widze, ze ty jestes w obsludze komputera fachura!
Ewuniu, Kropeczko-dzieki za mile obrazeczki...przyjemnie jest jak cos takiego cieplutkiego czy wesolego na dzien dobry sie widzi...
Moje chlopie ma dzis 53 urodziny! Mam wszystkie dzieci w domu i zamieszanie jak sie patrzy! Bo nie dosc, ze pieczenie ciast do pracy, to jeszcze i na wyjazd-(ma na weekend wyjazd sluzbowy i chce zabrac cos ze soba...)- ale przez to nie robimy imprezy w domu i bardzo dobrze! Bo to zawsze bylo z 20 osob, ktore musialam ugoscic!
Do tego ta przyjaciolka w szpitalu, o ktorej jeszcze wam nie pisalam... moze wieczorkiem-jak juz pojedzie... Pa!
No jakoś mi się udało wejść na właściwą stronę, po wielu próbach:
Kasiu wszystkiego najlepszego dla twojego małżonka
Miłko no nie wierzę, że musisz odgruzowywać chałupkę na przyjście księdza, na pewno masz czyściutko ale coś tam jeszcze pewnie można uładzić i wygładzić :P
Kalahari no takie pyszności tu wklejasz, ze nie można się opanować, to już wiem dlaczego moje spodnie robią się coraż ciaśniejsze
a tak na serio to odchudzanie mi w ogóle ale to w ogóle nie wychodzi, codziennie mam jakieś wpadki i spodnie rzeczywiście robią się przyciasne a nie mogę powiedzieć, że skurczyły się w praniu bo ich dano nie prałam!!!!
a jutro znowu impreza bo idziemy na urodzinowo-imieninową imprezę do znajomego ...
Agnieszko i Ewo ranne z was ptaszki i dzięki za bardzo bardzo poranną kawę, ja ostatnio potrafię poleniuchować w łóżku tak do 9 i potem wałęsać się po domu tak do 11, no dzisiaj wstałam wcześniej bo byłam umówiona z koleżanką na 10
ale tak to mają emeryci albo ci na zwolnieniach jak Kasia
ale Kasia melduję się zdecydowanie wcześniej no ale ona ma domowników a ja jestem sama
Kropeczko pewnie, ze dla pracujących piąteczek to najlepszy dzień w tygodniu co widać na załączonym przez ciebie obrazku
a swoją drogą skąd bierzecie te obrazki i różne inne atrakcje????
robie wszystko zgodnie z instrukcja...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
znowu kake
ja sie tak nie bawie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Babka naprawde czuje ze mi pomaga. Pije regularnie 4-5 razy w tygodniu. Mozna w sumie wiecej, ale chyba mi wystarcza Zapraszam serdecznie, u siebie wrzucam codzienne jadlospisy, wiec mozna cos podpatrzec. JA tez zagladam czesto do dziewczyn po inspiracje kulinarne. A diete 5:2 stosujemy chyba tylko we dwie z KasiaO, dla mnie jest skuteczna i jestem zadowolona.
Dzieki Kasiu za instrukcje. Sprobuje jeszcze cos z tym zrobic. Nie wiem, ale moze fakt, ze ja mam lapka Apple, utrudnia wrzucanie fotek. Moze mi brakowac jakiejs wtyczki, ktora jest tylko na windows. Pokombinuje pozniej
A tymczasem dopilam kawusie, po dosc intensywnym, ale krotkim treningu i zycze wszystkim udanego dnia!
Kasiu, rodzinka w komplecie, to i humorek dopisuje! Tak tzrymac Ah no i nie probuj za duzo tych ciast, ok?