mowiesz i masz .......taaaaa tylko ze kopniak mi nie wszyszedl... no a w zasadzie kopniak wyszedl, talko nie umiem go tu wkleic
Kasiu P O M O C Y !!!!! Jak wkleic te piekne buzzki , ktore znalazlam na innym watku i zapisalam w swoich albumach ???
mowiesz i masz .......taaaaa tylko ze kopniak mi nie wszyszedl... no a w zasadzie kopniak wyszedl, talko nie umiem go tu wkleic
Kasiu P O M O C Y !!!!! Jak wkleic te piekne buzzki , ktore znalazlam na innym watku i zapisalam w swoich albumach ???
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 29-01-2015 o 16:42
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Gammo ten kopniak to dla mnie był na pewno![]()
Gammus- skad masz tego kopniaka- tzn-skad chcesz go skopiowac?
Jesli z netu to ja prawa myszka najezdzam na obrazek, otwieram okienko- w ktorym wybieram opcje-kopiuj grafike, a potem w tekscie wklejam za pomoca strg+c... Strg- bo mam niemiecka tastature na polskich chyba jest ctr+c ...
![]()
Lo matko- ale mi wielki rysunek wpadl- jasne- ze dla ciebie Sabinko! I jeszcze lanie sie nalezy!
Paczka orzeszkow w pojedynke! No zglupiala baba do reszty!
Zeby miec tyle roznych emotek-musisz miec w ustawieniach zakreslona "zaawansowana edycje" i wtedy wybierasz je tam gdzie masz symbol emotek i naciskajac "wiecej"...
Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 29-01-2015 o 16:50
eh za durna na to jestem.....![]()
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
E tam durna! powoli...
Tutaj macie fajnego linka na rozniste emotki ruchome i nieruchome...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-Ja otwieram w osobnym okienku ten link
- najezdzam na emote,
-naciskam prawa myszke
-wybieram kopiuj obrazek czy grafike (nie wiem jak to jest u was-bo ja mam wszystko po niemiecku)
i potem w zwykly sposob wklejam ja w tekscie...
![]()
Witajcie wróciła z pracy, całe popołudnie stoję przy garach, muszę ugotować obiad na jutro, nie cierpię stania w kuchni. kupiłam udziec z indyka- przyprawiłam i wrzucę do piekarnika, zaraz nastawię kaszę jaglaną - i mam nadzieję że będzie na 2 dni chyba że małż wrąbie jutro wszystko , wtedy plany się trochę zmienią.
dopadło mnie zapalenie zatoki czołowej, teraz już jest w miarę dobrze ale kilka dni temu myślałam że mi łeb urwie.
Ja sie tak niebawie.... nic mi nie wchodzi....
KasiU ...
jak bedziesz miala chwile czasu to zadzwonie i krok po kroku podpowiesz mi jak to robisz i ... robie dokladnie jak piszesz i nic ...ja mam niemiecki Windows wiec polskich terminow nie kojarze zupelnie ...
Mar-za...
przybij pistke ... ja tez nie lubie stania przy garach
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 29-01-2015 o 21:10
Gammuś na kopiuj wklej to i u mnie nie działa, ja muszę ściągnąć plik na komputer i dopiero mogę go dodać.