Kurna, mówiłam że śpię
Chyba dlatego, że to tylko obrazek
Kurna, mówiłam że śpię
Chyba dlatego, że to tylko obrazek
Mo stan zaspania zaszedł tak daleko że do pracy jeźdzę ze znajomym a auto oddałam Marcie, ale idzie weekend może będzie lepiej
Maniusiu zmęczenie zmęczeniem ale taka senność zastanawia, czy nie śpisz w nocy i to jest powodem senności w dzień czy śpisz i pomimo tego jesteś senna?
Agnieszko ten kaszel to raz mam mniejszy, raz większy ale jest, no niestety przewlekłe zapalenie krtani może trwać![]()
No tez się zastanawiam co z Kasią bo bardzo lakoniczna jest ostatnio i prawie jej nie ma, wczoraj i przedwczoraj jej nie było
Kasiu co jest? smuteczki znowu cię naszły? wiesz, ze na smuteczki najlepsze jest forum? skrobnij coś, wyżal się, ponarzekaj jeśli ci to potrzebne ale BĄDŻ z nami
Jolinko mam nadzieję, że nie dałaś się przeziębieniuCieszę się razem z tobą, że wizyta w Zabrzu okazała się taka optymistycznie nastrajająca, pomalutku wszystko idzie ku lepszemu.
Polatałam po stronkach i widziałam że Kasia zagląda tu i ówdzie , na grupę też , ale chyba trochę jej smutno znowu![]()
Nie będę Cię Kasiu namawiać do pisania, ale może trochę by Ci pomogło ...trzymaj sie , u was taki wesoły czas , spróbuj sie rozerwać . A leki? Nic po nich nie lepiej ?
Wow AGnieszko, gratulacje, a narzekał, że tak kiepsko poszło
Marta jeszcze nie ma wyników, angielski napisała na 96%, polski na 74%, a z matmy co nas najbardziej ciekawi pani powiedziała że nie ma czasu sprawdzić
super zdolny chłopak, u nas będzie raczej słabo z matematyki