69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Kurna, mówiłam że śpię
Chyba dlatego, że to tylko obrazek
-
Mo stan zaspania zaszedł tak daleko że do pracy jeźdzę ze znajomym a auto oddałam Marcie, ale idzie weekend może będzie lepiej
-
Maniusiu zmęczenie zmęczeniem ale taka senność zastanawia, czy nie śpisz w nocy i to jest powodem senności w dzień czy śpisz i pomimo tego jesteś senna?
Agnieszko ten kaszel to raz mam mniejszy, raz większy ale jest, no niestety przewlekłe zapalenie krtani może trwać
-
No tez się zastanawiam co z Kasią bo bardzo lakoniczna jest ostatnio i prawie jej nie ma, wczoraj i przedwczoraj jej nie było
Kasiu co jest? smuteczki znowu cię naszły? wiesz, ze na smuteczki najlepsze jest forum? skrobnij coś, wyżal się, ponarzekaj jeśli ci to potrzebne ale BĄDŻ z nami
Jolinko mam nadzieję, że nie dałaś się przeziębieniu Cieszę się razem z tobą, że wizyta w Zabrzu okazała się taka optymistycznie nastrajająca, pomalutku wszystko idzie ku lepszemu.
-
Rzeczywiscie Aga , tak ekstremalna senność jest trochę zastanawiająca ... robiłaś badania ? Pisałaś że bierzesz żelazo wiec powinno być lepiej , a ty dalej jesteś zmęczona .
Kasiu Sabinka ma rację, my tu zarażamy optymizmem
-
Polatałam po stronkach i widziałam że Kasia zagląda tu i ówdzie , na grupę też , ale chyba trochę jej smutno znowu
Nie będę Cię Kasiu namawiać do pisania, ale może trochę by Ci pomogło ...trzymaj sie , u was taki wesoły czas , spróbuj sie rozerwać . A leki? Nic po nich nie lepiej ?
-
Kuba mi napisał że z próbnej matury z matmy miał 92 %. Kurczę gdyby tak napisał w maju to byłoby super
-
Wow AGnieszko, gratulacje, a narzekał, że tak kiepsko poszło
Marta jeszcze nie ma wyników, angielski napisała na 96%, polski na 74%, a z matmy co nas najbardziej ciekawi pani powiedziała że nie ma czasu sprawdzić
-
Z angielskiego ma 100 a z polskiego powiedziała że odda przed świetami ale tu sie cudu nie spodziewa z matmy był przekonany że zadania z działu którego jeszcze nie mieli zrobił wszystkie źle a tylko jedno z nich zawalił
-
super zdolny chłopak, u nas będzie raczej słabo z matematyki
Uprawnienia umieszczania postów