a można tez tak :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a można tez tak :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ciao, wow, wow!!!
ale dalyscie wszystkie czadu- b. dobre i rozne rady , swietna praktyczna lekcja!! od prawdziwych expertow.
zdaje sie, ze po wczorajszych sernikowych szalenstwach-grupa karnie postawila sie do pionu
ja tez widze na ulicy ,ktora kobitka cwiczy a ktora odpuscila dbanie, nawet minimalne, o swoje cialo.
nakrecilyscie mnie pozytywnie od rana.
maniusiu-pomocnicy-zapasnicy jeszcze nie przyszli, ale dzisiaj juz niezle narozrabialam i zanosi sie na jeszcze wiec..na pewno wieczorem zajrza i do mnie.
a czy sa jakies zmiany podatkowe w Pit-28? i czy tam mozna odliczyc np. koszt abonamentu internetu? chodzi mi o wynajem mieszkania.
zobacze co tam sie tanczy w tych podanych linkach.
Można odliczyć do kwoty 760 zł pod warunkiem, że nie odliczałaś internetu w poprzednich latach, można odliczac dwa lata z rzędu
Podstawą do skorzystania z odliczenia są faktury wystawiane w związku z użytkowaniem sieci. Faktura nie może zatem dotyczyć innej usługi (np. abonament za telefonię, w której zawarty jest również dostęp do Internetu). Wydatki w ramach ulgi obejmują wyłącznie samą usługę dostępu do Internetu. Opłata za przyłączenie sieci, za modem czy aktywację nie stanowi wydatków, które wpłyną na wartość odliczenia. Ulga dotyczy natomiast zarówno usługi Internetu stacjonarnego, jak i przenośnego (bluetooth).Podstawą do skorzystania z odliczenia są m.in. zapłacone faktury wystawiane na imię i nazwisko podatnika potwierdzające faktyczną zapłatę za usługę dostępu do sieci.
Acha i faktury muszą być zapłacone
tak plus faktury
Do eksperta to mi daleko,ale ze swojej aktywniści ruchowej jestem bardzo zadowolona i dumna
Pewnie dzięki temu udaje mi się od wielu lat zachować bezpieczny dystans ponad piętnastu kg od najwyższej wagi
Dla mnie to już jest spory sukces,szczególnie biorąc pod uwagę wiek.I ciągle liczę na to ,że jeszcze z dyszkę uda mi się pożegnać![]()
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html