Strona 2740 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1740 2240 2640 2690 2730 2738 2739 2740 2741 2742 2750 2790 2840 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,391 do 27,400 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry!

Wszystkim bez wyjatku stawiam dobra kawke z rana i zycze powodzenia we wszystkich dzisiejszych waszych przedsiewzieciach!
    Dobrego dnia dziewczyny!

Madziu...bedziemy na ciebie czekaly tutaj...
    marti38 and Agnieszka111 like this.

Awatar marti38
    marti38 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry:-) a co to dzisiaj na forum taki pomór?
    Kasia tylko samotna

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Ja myłam okna, a i tak jestem codziennie
    marti38 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej i ja sie melduje
    rano praca na młynie
    potem sąd
    potem mnie zmogło i troche zdrzemnełam się (nadmiar emocji) a potem myłam okna
    i dzień zleciał
    a teraz robię fanty na psią duszkę

Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu kocham stokrotki

Awatar Beverly
    Beverly jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    8

O Madre de Dios…..niech się już ten marzec skończy, nie znoszę tego miesiąca, jestem depresyjna, marudząca i generalnie nie ma ze mnie żadnego pożytku….
    Kasia, ja nie wiem, zasięgnij jeszcze jednej opinii w sprawie tej cieśni nadgarstka, bo operacja rzadko pomaga tak naprawdę, to się ciągle odnawia…może da się to wyprowadzić rehabilitacją póki wczesne stadium
    Marti – a Przemek się da namówić na ten kurs tańca, czy będziesz ścigać kogoś innego? Ok, doczytałam kolejny wpis i już wiem
    Ja do tańca, to prawie jak na zumbę, wszystko mi się plącze razem, wolę śpiewać
    Krysiu, porozumieć się potrafię po angielsku (to mój zawód) i po hiszpańsku, od biedy wyniesiony ze szkoły rosyjski, jak mi nie zwiążą rąk, to podstawy niemieckiego i francuskiego mam….próbuję sobie je teraz przypomnieć. No i cały czas tłukę ten hiszpański, żeby jednak płynnie się w nim porozumiewać i angielski prawniczy, bo takie tłumaczenia ostatnio robię. Ale ja faktycznie należę do tych, którzy kochają uczyć się języków, bo im to łatwo przychodzi, albo łatwo przychodzi, bo to kochają tu też odpowiedź do Marti – chwilowo muszę ogarnąć te języki, które gdzieś tam w głowie są, żaden mnie jeszcze nie urzekł tak, jak hiszpański…przed wyjazdem do Brazylii kupiłam jakąś książkę do portugalskiego, ale to straszne blabla….jakieś podstawowe zwroty tylko ogarnęłam. Mnie musi język przekonać. Dlatego niemiecki zawsze mi szedł jak po grudzie, bo jest jakiś taki, bo ja wiem, niefajny…..
    Agnieszka – ta akcja z lodówkami, to super sprawa. Szkoda, że w Warszawie czegoś takiego nie widziałam….
    A propos tego, co zdrowe albo niezdrowe wg spożywców: wciągam teraz jajka jak maszyna zanim znów powiedzą, że niezdrowe. Moi studenci kiedyś czytali książkę: Mleko – cichy zabójca…powalili mnie tym, piję mleko też nałogowo i mi nie szkodzi. Wolę, żeby mnie mleko zabijało niż jakieś inne rzeczy
    Marti – wychodzi na to, że Tomasz nie jest fanem języków obcych . mnie kiedyś w czasach chemii Charlie rzygał na torbę szpitalną jak widział, że jest spakowana…..magiczne sposoby – przesiądź się z samochodu na pociąg i komunikację miejską, będziesz miała czas ogarnąć fiszki innej magii nie ma poza nauką, no cholerka, nie da rady inaczej….w kiblu sobie powieś słówka na drzwiach, jeden z moich uczniów tak robił książki nie trzeba było brać ani gazety
    Kasia, jaki kubas z kawką wspaniały – cudny wręcz….
    Dziewczynki, czy ja Wam mówiłam, że byłam w zeszłym tygodniu na „Jesus Christ Superstar”? matko kochana, coś wspaniałego, jak oni mają niesamowicie głosy poustawiane, tam nie ma jednej fałszywej nuty i ta siła głosów…..wyszłam zachwycona. Jak będziecie miały okazję, to rezerwujcie bilety w Rampie, niestety tylko do wielkanocy a potem dopiero za rok.
    Metoda pisania odpowiedzi w Wordzie – super sprawa, nic mi się nie zlikwidowało i mogę teraz wkleić wszystko co naskrobałam
    NIE DAJMY ANIOŁOM ODLECIEĆ, NIE DAJMY SKRAŚĆ SOBIE SKRZYDEŁ
    https://forum.jestemfit.pl/tylko-zal...dabrowska.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Żeby nie było, to tu też macham, ale popiszę jutro czy też później dzisiaj. Teraz mam za duże kłębowisko emocji i trudno mi się skupić Dobrej nocy

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry w sobotę
    Wczoraj umyłam wszystkie okna, dziś sprzątanie całego domu. Zaczęłam w ubiegłym tygodniu, więc dziś powinnam skończyć.
    Tym sposobem wiosenne, gruntowne porządki będę miała za sobą.

Stawiam więc kawkę na dobry dzień, zrobię ze dwie partyjki w Kurniku, i biorę się za robotę.
    Na razie nie będę Wam odpisywała, zrobię to w przyszłym tygodniu, na razie muszę się uporać z myślami o chorej cioci i wujku, jakoś nie mogę skupić się na innych rzeczach.

images (15).jpg

Mieszka w
    Częstochowa

I ja sie melduje po czym wracam do roboty. Mycie kolejnych okien a w miedzyczasie kolejne fanty na aukcje

Awatar marti38
    marti38 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry :-) w pochmurny sobotni poranek
    Krysiu jest szansa na opowiedzenie o kłębowisku emocji?

Dłużej na pewno napiszę potem. Opowiem wam o maksymalnie dziwacznym przedstawieniu na jakim byłam. Sztuka nowoczesna to na pewno.
    Teraz bardzo zajęty poranek. Kluska na spacer, koty do weta, siłownia i ogrodniczy. Dobrego dnia i do popołudnia :-*

Uprawnienia umieszczania postów