Strona 400 z 3048 PierwszyPierwszy ... 300 350 390 398 399 400 401 402 410 450 500 900 1400 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,991 do 4,000 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

No to fajnie Kasiu, tzn, że zadziałało, brawo. A ja wracam do domu, polazilam jeszcze po sklepach teraz się głowie co zrobić na kolacje, bo dzisiaj świętujemy naszą małą rocznicę

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam was z domku moje kochane!
    Wypisac mnie wypisali, ale czy ten moj pecherz bedzie teraz "dzialac" jak trzeba to sie jeszcze okaze Ewuniu...
    Narazie funkcjonuje na tyle, ze nie mieli powodu mnie zatrzymywac w szpitalu
    No i bardzo dobrze!
    Swietuj kochana cudnie ze swoim serduszkiem!

Nalezy wam sie po tylu miesiacach nerwow i niepewnosci...

A ja odpoczywam po emocjach ostatnich 24godzin...oby jak najszybciej poszly w zapomnienie!
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

cudownie Kasiu że już jesteś w domu
    pozdrawiam, urobiona jestem po pachy, jak to w wolną sobotę

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Maniusiu a czemu jestes urobiona po pachy?Przecież. ..

Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk
    Jolinkaa, gamma56 and Agnieszka111 like this.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Witajcie kobietki

Czuję dzisiaj każdy mięsień-wczoraj pracowałam w ogródku 3.5 godz,dzisiaj 2.5 godz.Trzeba powoli przygotować ogródek ,a pogoda sprzyja.Przez te dwa dni było u nas 21 stopni i tak ma być do wtorku.Jeszcze zostało roboty na dwie,może na trzy godziny plus sadzenie cebulek.

Co do diety...to może ostatnie dni pomińmy na razie milczeniem...za dużo było.

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta

Jolu , my też musimy ten cmentarz zwiedzić, przy najbliższej okazji , ciekawe miejsce i nagrobki w stanie idealnym.
    Może dlatego ten cmentarz jest bardziej zadbany,bo jest częścią muzeum?Jeśli będziemy mieli w tym miesiącu wizytę we Wrocławiu,to zadzwonię tam i zapytam jak to wygląda ze zwiedzaniem.
    Aleja frytkowa???
    Oj........jak ja lubię frytki

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta

Jestem juz na miejscu czyli na szpitalnym łóżku zalozylam cud urody ponczoszki przeciw trombozowe
    Kasiu fajna ta fotka-a te pończoszki.....skojarzyły mi się z lalkami pacynkami

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    W samolocie juz było trochę ciasno, w pewnej restauracji gdzie były nietypowe siedziska nie mogłam podnieść wysoko nogi, żeby usiąść i z trudem się wsunelam między to siedzisko i stół, w pociągu też nie miałam za wiele miejsca przy stoliku a już te przymierzalnie z lustrami z każdej strony pokazują nieubłaganie każdą falde i każdy "boczek"
    Sabinko,to na jakieś dziwne siedzenia trafiłaś-przecież jesteś proporcjonalnie zbudowaną babeczką i mimo,że mniej wiecej tyle samo ważymy,to jesteś sporo szczuplejsza ode mnie.
    Odpoczywaj i baw się dobrze ze swoją małą księżniczką

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    bylam na dlugasnym spacerze w kuracyjnej miejscowosci Bad Rothenfelde... pelzlam wokol tezni i spacerowalam po przyleglym parku ... pogoda byla na to wymarzona wiec doladowalam swoje akumulatorki solidna dawka sloneczka i energii(...)najwazniejsze, ze moj tylek w koncu nie wgniata kanapy ...
    Brawo-cieszę się,że ruch Cię powoli "wciąga" i tak trzymaj.Korzystajmy póki pogoda sprzyja-zimą ciężko będzie ruszyć cztery litery z domu.

Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    chcialabym zobaczyc takze frytkowa aleje.....
    bo frytki jem zawsze i wszedzie....
    I ja też chciałabym znaleźć się w tej alei i zjeść smaczne,gorące frytki
    Kalahari,teraz już powinno dojść na Twoją pocztę-wiem ,co zrobiłam źle.

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    moja noga niestety nie chce wrócić do stanu wcześniejszej używalności i wszystko robię o wiele dłużej. No cóż, przesadziłam z nią nierozsądnie i tyle. Dobra, kończę, bo raczej nie macie ochoty wyczytywać tego mojego smędzenia.
    Biedulko moja kochana-przykro mi,że z nogą lepiej nie jest.Chyba będziesz musiała przejść się do lekarza,nie ma co tego odwlekać.I nie opowiadaj bzdur,że nie mamy ochoty wyczytywać Twojego jak piszesz smędzenia.Ja zawsze czekam na każdy Twój wpis,każdy uważnie czytam,niezależnie od treści- po prostu cieszę się,że jesteś

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Wypisac mnie wypisali, ale czy ten moj pecherz bedzie teraz "dzialac" jak trzeba to sie jeszcze okaze Ewuniu...
    Narazie funkcjonuje na tyle, ze nie mieli powodu mnie zatrzymywac w szpitalu
    No i bardzo dobrze!
    Kasiu cieszę się,że jesteś w domu i masz już wszystko za sobą.Trzymam kciuki dalej,za to,żeby zabiegł pomógł na Twój problem.

Cytat Zamieszczone przez evige Zobacz posta
    polazilam jeszcze po sklepach teraz się głowie co zrobić na kolacje, bo dzisiaj świętujemy naszą małą rocznicę
    Ewuś pozdrawiam i życzę miłego świętowania i kolejnych rocznic w szczęściu i miłościCelebrujcie takie chwile i cieszcie się sobą.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    na wstepie nie moge,no nie moge
    nie skonstatowac, ze ten worek z moczem swietnie wspolgra z pieczenia w sosie wlasnym i brokulami na talerzu...
    niezly kontekst..
    .ach zycie....

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    ciao,
    na wstepie nie moge,no nie moge
    nie skonstatowac, ze ten worek z moczem swietnie wspolgra z pieczenia w sosie wlasnym i brokulami na talerzu...
    niezly kontekst..
    .ach zycie....
    Przepraszam was troche za ten szpitalny realizm...no ale coz...to prawda Madziu...
    nie tylko kwiatki i slodkie obrazki naleza do zycia...

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Kochane moje...jestem padnieta i po wczorajszej nocy marze tylko o wlasnym lozku...
    Dobranoc i do jutra!

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

kawa_wrzosowa_010.JPG

Witam w niedzielę
    Jestem zmęczona. W pracy urwanie głowy bo dzień n-la zbliża się wielkimi krokami, a pochorowały się nam dzieci i nie miałam jak w poprzednim tygodniu robić prób, więc w tym tygodniu i dwóch dniach następnego będziemy musieli robić codziennie. Dodatkowo w okolicach tego święta przygotowuję z koleżanką taka fajną, ale dużą, bo powiatową imprezę sportową dla nauczycieli. Więc roboty mamy mnóstwo. Jest tylko perspektywa oddechu za dwa tygodnie, i to trzyma mnie „przy życiu „.

Kasiu, jak się czujesz? Mam nadzieję, że dziś już lepiej

Kalahari, z ust mi to wyjęłaś . Ja też jak zobaczyłam te dwie fotki, to zaczęłam się śmiać z kontrastu Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-imgssl-8-.gif

Joluś, wołami by mnie nie zaciągnęli do tak długiej pracy w ogródku. Ja tam bym pozwoliła, żeby wszystko malowniczo, systematycznie i bez mojego udziału sobie rosło.Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-puszczanie-oka.gif

Maniusiu, ja teraz robotę w domu przełożyłam sobie na piątek. Weekend mam wolny i nareszcie dobrze mi z tym. Do tej pory tak jak Ty, całą sobotę sprzątałam, piekłam gotowałam.

Ewuś, Gammo, Sabinko, Natko, Krysiu, Zeniu Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-wysy-anie-serduszek.gif

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie dziewuszki!
    Agniesiu-piekna ta twoja jesienna kawka poranna...
    Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 04-10-2015 o 07:09

Uprawnienia umieszczania postów