Strona 443 z 3048 PierwszyPierwszy ... 343 393 433 441 442 443 444 445 453 493 543 943 1443 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,421 do 4,430 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie dziewczynki!
    Maminke moja odstawilismy do siostry... teraz ledwo troche pogarnelam w kuchni (bo rano sie bardzo spieszylam i zostawilam bardak straszny) to zaraz zagladam do lepka...najpierw do Celownika a potem do was!
    Jedna z moich tamtejszych kolezanek odwiedzila nasza Hanie i przekazala kilka pozytywnych wiesci...
    Oby to byl poczatek przelomu w dobra strone!
    Dziekuje i wam moje kochane za pozytywne fluidowanie i modlitwy...trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze!

Ewuniu masz racje kochana...zycie jest takie kruche i dopiero choroba nam to uswiadamia...
    Nie warto zycia przetracic na zmartwienia, toksycznych ludzi i ciagle ogladanie sie wstecz...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Natka55 and krysiapysia like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Reginko- nie szkodzi, ze fotka duza...ale za to jaka fajna! Choc ja ze swej strony tez uwazam, ze w obecnym kolorku wygladasz duzo mlodziej...
    A co do wieku to przeciez...

Bunia- to w naszej rodzinie skrot od ba-bunia- tak mowia naprzyklad dzieci mej siostry na moja mame.
    Jolinkaa and Natka55 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Waga po tygodniu spedzonym z mama...dramatyczna!
    Od jutra sie za siebie biore! Nie ma to tamto! Ale co tam... przeciez...
    Natka55 and krysiapysia like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, modlitwa ma wielką moc, a jeszcze taka skomasowana...cieszę się, że z waszą Hanią lepiej. Pozdrów ja ode mnie serdecznie i życz dużo zdrowia .
    Reginko, no nie...moim zdaniem zdecydowanie Ci lepiej w ciemnych włosach.Co by nie mówić, siwe włosy ździebko nas posuwają w latach ...ja sobie teraz zrobiłam z kolei za jasne i muszę przyciemnić, bo źle się w nich czuję.
    Ewa, ja też nie mogę zacząć żadnej diety, jakiś marazm mnie ogarnął. Minęło napięcie w pracy, to się nadmiernie relaksuję i ciągle jemZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-prze-uwanie.gif moja waga na dziś, to prawie 78 kg i sama jestem im winna. Na szczęście do końca miesiąca został tydzień i może trochę się ogarnę.
    Krysiu. Swój własny przegląd robię każdego roku właśnie w tym czasie.
    Natko, a te kiełbaski pakujesz we flaki, czy tak w słoiki jak smalec?
    Sabinko, fotoshop , to dobra rzecz. Kuba mnie na 3/4 zdjęć z wakacji upiększył ( oczywiście ja chciałam, bo on nie )

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, przebilas moją? To moja jest dramatycznaZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-imgssl-2-.gif

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Ewa, ja też nie mogę zacząć żadnej diety, jakiś marazm mnie ogarnął. Minęło napięcie w pracy, to się nadmiernie relaksuję i ciągle jem moja waga na dziś, to prawie 78 kg i sama jestem im winna. Na szczęście do końca miesiąca został tydzień i może trochę się ogarnę.
    Aga, ja tak mam po wo nie mogę się ogarnąć na żadną dietę, myślę intensywnie o ww, ale sama nie wiem, jak w adwencie odstawię słodycze to może samo jakoś mi się ureguluje, dzisiaj np jadłam bardzo mało, wczoraj też niewiele, ale stanowczo za mało piję ostatnio, kiedyś piłam butelkę w pracy (1,5 l) a teraz taką butelkę mam kilka dni mało piję też herbaty, kawy nie liczę bo piję malutkie - espresso, postaram to zmienić od jutra, woda, woda, woda...
    A wiesz jak mój tato się odchudzał często, jadł pół porcji każdego posiłku, jeden dzień (zazwyczaj poniedziałek) pościł i chodził codziennie kilka kilometrów szybkim, miarowym krokiem (marsz) zawsze pięknie gubił w ten sposób, ale ja się chyba do Tatusia nie udałam
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Twój tata postępował zdrowo- tak jak zaleca Tombak Wiesz, że mnie też chodzi po głowie wo? Nawet jestem już trochę przygotowana- w lodowce mam pomrożone w porcjach zupy- kalafiorową i barszcz czerwony i w sumie mogłaby zacząć, ale jakoś mi nie idzie...

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Reginko – sama nie wiem. Chyba jednak przewaga ciemniejszego. Kolor włosów to sprawa samopoczucia. Jeżeli czujesz się lepiej w ciemnych, to nie ma co zmieniać. Ale fajnie mieć w perspektywie świadomość, ze ten „naturalny blond” ma taki ciekawy odcień. Przyznam Ci się, że ja mam podobnie. Jestem absolutnie siwa i przez jakiś czas (piętnaście lat temu!) zostałam przy swoim kolorze. I też czasami pytali mnie, jakiej farby używam. A na autko wygląda na bardzo wygodne – gratuluję zakupu i niech Ci długo służy!

Ewo – to prawda, co napisała Reginka. Ale to może być za mało na taką kobietę. Trzeba by tu chyba jeszcze porządnie fuknąć. A może paradoksalne ona potrzebuje wysłuchania, próby zrozumienia, pogłaskania? Tak, tak, wiem że to brzmi głupio. Kobieta może być po prostu niereformowalna, ale może jej doświadczenia są takie, że nie umie inaczej?

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Agusiu- moja waga wczoraj byla jak na suwaczku...ale po dzisiejszym rodzinnym obiedzie mur beton jeszcze kilo wiecej !

Cos innego mialam cie slonko zapytac- pisalas czesto o swojej bezsennosci, czy tez o trudnosciach z rannym dosypianiem-czy wiesz kochanie, ze moj maz uslyszal, ze taki objaw to czesto pierwszy zwiastun choroby nadcisnieniowej?
    Czy badalas u siebie jakie masz cisnienie w nocy? Moj maz nosil cala dobe taki mierzacy cisnienie aparat i wtedy to wyszlo...
    Przy tej okazji i ja zaczelam moje kontrolowac...okazuje sie, ze mam je rowniez czesto gesto podwyzszone...
    A rano budze sie zazwyczaj z bolem glowy...
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Jolinkaa lubi to.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

no właśnie, zaraz idę do łóżka, wezmę Tombaka ze sobą poczytam , może mnie natchnie...

Dobranoc wszystkim...Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-68bedcb14b473a943cfd_mv_orig.gif

Uprawnienia umieszczania postów