Witam wszystkie nowe forumowiczki i Ciebie Kasiu w nowym domkuGdybyście miały jakieś pytania w kwestii diety, jestem dietetykiem i służę radą
Pozdrawiam serdecznie
![]()
Witam wszystkie nowe forumowiczki i Ciebie Kasiu w nowym domkuGdybyście miały jakieś pytania w kwestii diety, jestem dietetykiem i służę radą
Pozdrawiam serdecznie
![]()
Dietetyk, Technolog Żywności
Dzień dobry wszystkim, nie bardzo jeszcze wiem gdzie mam pisać i jak się zabrać do tego, ale tylko Wam ręką pomacham i pierwszą kawę, do łóżka zapodaję, bo większość pewnie jeszcze smacznie śpiMIŁEGO DNIA WAM ŻYCZĘ w nowym jakże sympatycznym miejscu , jeszcze nie zdążyłam Was poczytać, ale dzisiaj wieczorem mam to w planie
Tymczasem zbieram się do pracuni... pa pa pa...
![]()
Dzień dobry, to miłe powitanie, pozdrawiam i życzę miłego dnia![]()
hej Dziewczyny i Kasiu, chętnie u Was bym się zatrzymała, bo domek taki cieplutki i przyjaznyJeśli mogę oczywiście
pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia
Witam i ja dosiadajac sie do kawusi!Dzieki Ewuniu!
Ciesze sie z odwiedzin kolejnych dziewczyn!
Martusiu- bardzo sie ciesze, ze juz do nas wpadlas- dziewczyny jak widziasz sa tutaj na naszym forum nowe i dopiero sie go ucza.
A pytania? na pewno beda i to cale mnostwo!
Kochane -Marta jako dietetyk juz nie jednej z nas pomogla wyjasniajac to i owo.
Kropeczko- witaj slonko w moim/naszym nowym domku. Rozgosc sie prosze! Mozesz sie troche dziwic, ze wszystkie sie juz znamy-mimo, ze u dziewczyn widnieje w profili" nowy na forum"-musze jednak wyjasnic- ze my sie znamy, bo pisalysmy od wielu lat na innym forum, ktore zamknelo nam watek i tutaj sie przenioslysmy. Nie mamy jednak oczywiscie zamiaru zamykac sie jako grupa i chetnie przyjmiemy nowe twarze!
Aga- dzis masz jeszcze troche pracy, ale ferie juz na horyzoncie!Synkowi gratuluj wytrwalosci! Zuch chlopak- nie ma co gadac!
![]()
To i ja się zamelduję![]()
Chwilowo nie mam czasu.
Przyznam że nawet jest tu milo.
Cześć dziewczyny
Pewnie Kasiu, że masz powód strzelić focha, piękny domek dla nas przygotowałaś a my przyszłyśmy i nic...dzięki kochana za przygotowanie dla nas nowego gniazdka
Ja teraz wpadłam tylko na chwile się przywitać bo pędzę zaraz na angielski a wstałam o 8.45
piję zaraz kawę w biegu i hajda na nauki ha ha
Dziewczyny kochane! Wlasnie odkrylam, ze tutaj mozna kogos dodac do grupy kontaktow albo grupy przyjaciol. Przyjaciele moga ogladac zdjecia w prywatnych albumach. Zanim to zrozumialam niektore z was dodalam pomylkowo- chyba tylko do kontaktow,
a nie do przyjaciol- wiec jesli ktoras z was nie zobaczy tego zdjecia, ktore zaraz w tekscie zamieszcze ( a chcialaby zobaczyc!) to prosze o info.
![]()
Dzień Dobry
Widzę Cię Kasiu, pięknie wyglądasz na tej łące.
Ja muszę się rozejrzeć co i jak , bo na razie to cieniutko.
Miłego dnia dla wszystkich.![]()