Strona 106 z 3048 PierwszyPierwszy ... 6 56 96 104 105 106 107 108 116 156 206 606 1106 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,051 do 1,060 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cofnęlam się do Twojego posta Reginko i pomyślałam ,że skoro masz problemy po zjedzeniu tłuszczu to mam pytanie czy szkodzi Ci sam tłuszcz czy tylko w połączeniu z jakimś produktem.Może tu lezy pies pogrzebany.Na wo bym się nie rzucała , przy problemach z jelitami takie ilości błonnika mogą być niebezpieczne.Ana niedoczynność cos już bierzesz?
    bbaaja lubi to.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Cytat Zamieszczone przez Natka55 Zobacz posta
    Ewuniu mam nadzieję ,że te skurcze to tylko skutek wysiłku fizycznego.Może powinnaś sobie kupić jakiś napój izotoniczny na uzupełnienie "wypoconych" witamin i minerałów.Myslę ,ze sama woda nie wystarczy przy tak intensywnych treningach.

Jak to dobrze mądrego posłuchać, chyba tak zrobię choć nie znam się zupełnie na tych napojach, nie wiem jakie są dobre, ale zaraz popatrzę w necie

A teraz tadadadammmm muszę się pochwalić ,mam czystek !!! dzisiaj dostałam pocztą z Polski, już się parzy

Zmykam coś robić, jeszcze nie wiem co, ale mam tego trochę na ten weekend, pobiegać niestety nie pójdę, bo mnie jeszcze łydki bolą od tych skurczy
    Miłego wieczorku, jeszcze tu pozaglądam

Ojejjj zapomniałabym, Sabinko, Kropeczko, Natuś gratuluję !!!!! brawo !!! u mnie też waga ruszyła tylko nie w tę stronę co powinna, niedobra
    Jolinkaa and bbaaja like this.

Awatar Natka55

Oj, tam oj tam wyrzuć wagę i wyciągaj te za małe ciuchy do testowania.Na bank wejdziesz w mniejsze.
    evige lubi to.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Ewa...
    miweam takie bolesne skurcze kiedy brakuje mi magnezu, ale jesli jak piszesz zarzywasz go regularnie, to nie mam pojecia z jakiego to moze byc powodu...

Kropeczko...
    przepraszam , ze nie zauwazylam twego spadeczku, ale jak juz kilka z nas zauwazylo suwaczek niestety pokazuje start cel i aktualna wage, ale spadkow niestety nie widac... a ja malo spostrzegawcza jestem...

Natko...
    spoko...nie jestem taka wyrywna w tym rzuceniu sie na wo.... czy to jelita mi dokuczaja ? nie wiem ale raczej mi nie wyglada... dolegliwosci i bole zupelnie inne jak wtedy przy jelitach ... warzywa i owoce nie powoduja rewelacji, ale po zjedzeniu mieska czy kielbaski bywa nieciekawie... obecnie jestem na diecie lekkostrawnej, bo na chwile obecna lekkostrawne potrawy i produkty znosze niezle...

na niedoczynnosc biore leki od ladnych kilku miesiecy ...

mialam dzis odebrac wyniki, ale nie wiedzialam, ze zmieniono godziny przyjec i dzis lekarz byl tylko do godz 11.30 a ja dzwonilam o 14 , wiec niestety nie wiem czy cos ciekawego to badanie wniesie... ale jesli w dalszym ciagu nie znajdzie sie powod tych uporczywych powracajacych boli, to ide do gastrologa, bo nie zamierzam sie tak meczyc...

Jolinko...
    wierze, ze twoje dolegliwosci ustapily i nie beda ci dokuczac w czasie wesela...

Milego wieczorku i spokojnej nocy wszystkim zawzietaskom zycze ....

Jolinkaa, krysiapysia and bbaaja like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Natka55

Reginko a usg robiłaś?
    Jednym słowem leki na tarczycę masz ustawione.To dobrze , przynajmniej tarczyca nie będzie Cię hamować w odchudzaniu.
    Jakbys chciała jakąś profesjonalna dietkę lekkostrawną to mogę poskanować, mam książkę gdzie są różne specjalistyczne dietki.
    krysiapysia lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

kawka.jpg

Witam wszystkich Jestem padnięta po wczorajszym maratonie sprzątania. Dzis zostało mi powieszenie firanek i sprzątniecie podłóg na dole.Natomiast wiem, że już zawsze będę prosić o pomoc przy oknach, Jest to dla mnie duża ulga, a Pani wywiązała się świetnie. To nie jest tak, że muszę zrobić wszystko do świąt. Sprzątam regularnie, ale okna były już tak brudne, że musiałam w końcu się za nie wziąć. Nie lubię akcji typu- Święta, wiec sprzątamy .

Zważyłam się, waga bez zmian, więc stopki nie zmieniam .
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-30_bk_orig.gif
    Gammuś, dobrze, że robisz dietę lekkostrawna. Przy dolegliwościach żołądkowo- jelitowych, Dąbrowska zaleca jedzenie warzyw i owoców gotowanych, szczególnie marchwianki i soków owocowych warzywnych. ja tak próbowałam i rzeczywiście dolegliwości ustępowały. Tak czy siak, szkoda, że nie odebrałaś wyniku i nie wiesz ci jest grane.
    Natko, u nas tez się ochłodziło...No właśnie, ja kładę się o 22 mam syna w wielu szkolnym, wstaje rano, więc wieczorem gonie go wcześniej spać żeby wypoczął.Ale myślę, że to nie ma za dużego wpływu na to, że wstaję rano, bo obojętnie, o której się położę, to o 6 jestem na nogach
    Dobrego dnia wszystkim Zawziętym życzę
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 21-03-2015 o 07:39
    Jolinkaa and bbaaja like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

wiosna11.jpg

Dzień dobry, witam wiosennie, już kolejny raz wiosennie, ale dzisiaj to już prawdziwa wiosna, choć mnie ten dzień przywołuje inne skojarzenia od 50 lat, ciągle ta sama myśl, dzisiaj jest 51 rocznica śmierci mojej mamy[*]

Dzisij wyspałam się jak należy, wcześnie się wczoraj położyłam, a spałam też dłużej, fajnie...
    Dzlej mnie te łydki bolą pewnie zrobię jak radziła Natka i dzisiaj zakupię napój izotoniczny, wczoraj radziłam się też kolegi z Klubu Biegacza i też mi tak radzi, ale Ty Natuś mądra jesteś ! na każdy temat znajdujesz rozwiązanie

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Witam wszystkich Jestem padniętą po wczorajszym maratonie sprzątania. Dzis zostało mi powieszenie firanek i sprzątniecie podłóg na dole.Natomiast wiem, że już zawsze będę prosić o pomoc przy oknach, Jest to dla mnie duża ulga, a Pani wywiązała się świetnie. To nie jest tak, że muszę zrobić wszystko do świąt. Sprzątam regularnie, ale okna były już tak brudne, że musiałam w końcu się za nie wziąć. Nie lubię akcji typu- Święta, wiec sprzątamy .
    Agnieszka, tak mnie intrygowało to dlaczego jestem w wielu sprawach tak bardzo podobna do Ciebie, aż wczoraj wyczaiłam i wszystko jest jasne ! Jesteśmy urodzone w tym samym czasie, Ty 12-go , a ja 14-go
    Też tak mam ze sprzątaniem, ponieważ sprzątam na bieżąco, na wielkie okazje mam tylko odświeżanie i dekoracje. Nic mi nie pozostaje jak przyjemnego sprzątania Ci życzyć

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    mialam dzis odebrac wyniki, ale nie wiedzialam, ze zmieniono godziny przyjec i dzis lekarz byl tylko do godz 11.30 a ja dzwonilam o 14 , wiec niestety nie wiem czy cos ciekawego to badanie wniesie... ale jesli w dalszym ciagu nie znajdzie sie powod tych uporczywych powracajacych boli, to ide do gastrologa, bo nie zamierzam sie tak meczyc...
    Gammo, doprowadź sprawę do końca, wiem jak to jest innym radzimy i pilnujemy, a jeśli chodzi o nasze sprawy to często machamy ręką, a... to nic nie wnosi... Jak masz jakieś dolegliwości to wiadomo, ze coś tam.... (przyganiał kocioł garnkowi przypomniały mi się moje jelita )
    Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    Ewa...
    miweam takie bolesne skurcze kiedy brakuje mi magnezu, ale jesli jak piszesz zarzywasz go regularnie, to nie mam pojecia z jakiego to moze byc powodu...
    u mnie to pewnie sprawa, jak słusznie zauważyła Natka, wypoconych witamin i minerałów, we czwartek miałam dość ciężki trennig na fitnessie, już podczas rozciągania na koniec złapał mnie 2 razy skurcz, kupię dzisiaj napój izotoniczny, ale magnez biorę codziennie i staram się nie pić kawy, tylko zbożówkę , ale dopijam czasami zwykłą jak mi łeb w pracy leci

Kasiu, wcale tu nie jest fajnie bez Ciebie, a ni tu ani na fb, hop hoopp !!! wracaj do nas wypoczęta, uśmiechnięta i szczęśliwa Czekoladko!!!!!

Wszystkim Zawziętaskom i każdej z osobna życzę przyjemnego, spokojnego wiosennego weekendu...
    Załączone miniatury Załączone miniatury Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-zwiastun_wiosny_0.jpg   Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-03_kx_orig.gif  
    Ostatnio edytowane przez evige ; 21-03-2015 o 08:03

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry naszym rannym ptaszkom i pracusiom czyli Agnieszce i Evige chociaż dzisiaj i tak zameldowały się późno jak na nie
    dzielne w was kobitki, jestem pełna podziwu
    tzn inne kobitki z naszego forum też są dzielne, wszystkie bez wyjatku i każda na swój sposób i każdej należą się słowa uznania
    za to, ze walczą lub próbują, za to, że są wspaniałymi żonami, konkubinami czy kochankami ( proszę wybrać właściwe określenie), wspaniałymi i troskliwymi matkami i babciami i za wiele wiele jeszcze innych spraw i sukcesów
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-040_du_orig.gif

wiosna dzisiaj się zaczyna drogie panie ale pogoda u mnie byle jaka i pada, jest zupełnie niewiosennie, raczej na jesień to wygląda
    ale ten dzień dobrze mi się kojarzy od 11 lat szczególnie bo tego dnia poznałam mojego J.
    i tyle lat już jesteśmy razem
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-043_ub_orig.gif

i powiem wam, że jest ok

Evige przykro mi, że tobie akurat ta data tak źle się kojarzy, to ty byłaś jeszcze malutkim dzieckiem jak twoja Mama zmarła, współczuję bardzo...
    Jolinkaa, Natka55 and krysiapysia like this.

Gammo mam nadzieję, że boleści już cie opuściły i lepiej się czujesz
    Jolinkaa and Natka55 like this.

Uprawnienia umieszczania postów