Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ewa...
miweam takie bolesne skurcze kiedy brakuje mi magnezu, ale jesli jak piszesz zarzywasz go regularnie, to nie mam pojecia z jakiego to moze byc powodu...
Kropeczko...
przepraszam , ze nie zauwazylam twego spadeczku, ale jak juz kilka z nas zauwazylo suwaczek niestety pokazuje start cel i aktualna wage, ale spadkow niestety nie widac... a ja malo spostrzegawcza jestem...
Natko...
spoko...nie jestem taka wyrywna w tym rzuceniu sie na wo.... czy to jelita mi dokuczaja ? nie wiem ale raczej mi nie wyglada... dolegliwosci i bole zupelnie inne jak wtedy przy jelitach ... warzywa i owoce nie powoduja rewelacji, ale po zjedzeniu mieska czy kielbaski bywa nieciekawie... obecnie jestem na diecie lekkostrawnej, bo na chwile obecna lekkostrawne potrawy i produkty znosze niezle...
na niedoczynnosc biore leki od ladnych kilku miesiecy ...
mialam dzis odebrac wyniki, ale nie wiedzialam, ze zmieniono godziny przyjec i dzis lekarz byl tylko do godz 11.30 a ja dzwonilam o 14 , wiec niestety nie wiem czy cos ciekawego to badanie wniesie... ale jesli w dalszym ciagu nie znajdzie sie powod tych uporczywych powracajacych boli, to ide do gastrologa, bo nie zamierzam sie tak meczyc...
Jolinko...
wierze, ze twoje dolegliwosci ustapily i nie beda ci dokuczac w czasie wesela...
Milego wieczorku i spokojnej nocy wszystkim zawzietaskom zycze ....
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]