Strona 980 z 3048 PierwszyPierwszy ... 480 880 930 970 978 979 980 981 982 990 1030 1080 1480 1980 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,791 do 9,800 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Agnieszko.........dziękuję !
    Muszę z tym poradzić sobie sama-tym razem nikt mi nie może pomóc.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rene przykro mi ...bardzo przykro,przytulam do serca i dużo sił życzę Tobie i Twoim bliskim.

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Rene , odejście ogoniastego przyjaciela jest bardzo bolesne. Bardzo mi Ciebie szkoda.. Przytulam. Labradory są bardzo uczuciowe i wszystko wybaczające. Mój Benio właśnie jest taki. Więc na pewno byłaś z nim związana. Piesio poszedł do zwierzakowego nieba .

Wiesz dałam ostatnio swojej przyjaciółce książkę :Cud w medycynie Na granicy życia i śmierci. Opowieści lekarzy.
    W niej wypowiada się 14 polskich lekarzy , miedzy innymi Zbigniew Religa. To naprawdę warte przeczytania. Wydana przez WYDAWNICTWO LITERACKIE bezpłatna linia 0800 42 10 40

Kochana Jolinko czasami ludzie ranią nie chcąc ranić, czasami przez głupotę, czasami niechcący, czasami nieświadomie. Jolu nie pozwól , aby coś tak zatruwało Ci życie, nie warto. Przytulam.

Awatar Laugizorli
    Mieszka w
    Orla

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie
    Agnieszko – dziękuję, że rozdzielając pokoje uwzględniłaś też i moje chrapanie . Naprawdę trochę się już martwiłam, że umęczę w nocy którąś z naszych Zawziętasek, a tak luz-blues! . Wygląda na to, że będzie nas tyle co nad morzem.

Reginko – ale jak sobie upatrzysz „moją” sypialnię, to nie wyrzucę .

Sabinko – jakieś smarowanko nie pomogłoby Ci? A nasza Małgosia zapowiadała że, przynajmniej przez jakiś czas, będzie pisała tylko na fb (bardzo była rozżalona na siebie za brak postępów). Mam nadzieję, że powoli się z tym upora i znowu zajrzy, bo brakuje mi tu jej dobrych rad i tej ogromnej gotowości do pomagania wszystkim.

Rene – trudno cokolwiek powiedzieć, bardzo przykro!

Maniusiu – ojejku, nie wiem od czego zacząć, to ci się narobiło! Możesz chodzić czy jesteś uziemniona? I tak przykro z powodu Ptaśka . A jeszcze dzisiaj rano myślałam o tobie, nawet zastanawiałam się nad kontaktem, bo idąc do pracy wydawało mi się, że też widzę jakieś pisklę. Dużo starsze, ale samotne. Nie mogłam podjeść do niego od razu, bo musiałam zdążyć na autobus, ale szybko wracałam, więc wiedziałam że zrobię to zaraz w drodze powrotnej. Smutno tak jakoś, ale jakby nie było pięknie się nim zajęłyście. Dobrze, że ten kot się chociaż znalazł. No i chyba faktycznie już dość tych zdarzeń!

Kasiu – ten psiaczek to prawie, jak nasz tylko w innym kolorze . A gdyby zamknęli forum, to nic by się nie stało, bo i tak byśmy sobie poradziły!

Syberio – witaj! Rodzinka super . Też jestem słodyczomanką, więc na pewno nie poczujesz się odosobniona.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Jolu, przytulam, mam nadzieję że szybko wszystko się wyjaśni i będzie dobrze
    Krysiu, jestem na chodzie bo muszę być, ale boli coraz mniej, na rękach tylko kropki po bąblach zostały a nogi bolą jakby mniej.
    Brak nam Ptaśka, niby tylko tydzień ale taki słodki był...
    Rene bardzo współczuję...
    pozdrawiam dziewczyny każdą po kolei, bardzo jestem zmęczona i chyba już sę położę

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Cytat Zamieszczone przez Laugizorli Zobacz posta
    Cud w medycynie
    Dziękuję, ja jeszcze próbuję cokolwiek, jeszcze się nie poddałam :
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar syberia1965
    syberia1965 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zalesie

witam wieczorowa porą czytam że każdy ma jakiś kłopot ja mówie że każdy ma swojego mola co go gryzie i tak jestjeden nie ma kasy drugi zdrowia trzeci z dzieciakami itp.ale dziewczyny nie można się poddawać bo zawsze jest jakieś wyjście

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Rene - wspolczuje ci goraco...ja sama dopiero kilka miesiecy temu pozegnalam moja 16 letnia czworonozna przyjaciolke...
    Taak...diagnoza meza odbiera nadzieje... Trudno na takie stwierdzenie znalezc slowa pociechy...
    Przytulam cie mocno...mocno...na pewno starasz sie byc silna dla swoich corek...
    Posylam ci to slonko wygladajace zza chmur... Niechaj to bedzie dobry omen...
    Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 14-06-2016 o 21:06

Awatar Laugizorli
    Mieszka w
    Orla

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    Jolu, przytulam, mam nadzieję że szybko wszystko się wyjaśni i będzie dobrze
    Krysiu, jestem na chodzie bo muszę być, ale boli coraz mniej, na rękach tylko kropki po bąblach zostały a nogi bolą jakby mniej.
    Brak nam Ptaśka, niby tylko tydzień ale taki słodki był...
    Rene bardzo współczuję...
    pozdrawiam dziewczyny każdą po kolei, bardzo jestem zmęczona i chyba już sę położę
    Maniusiu mam nadzieję, że miałaś spokojny i długi sen. Czasami losu nie oszukasz, tak było z Twoim ptaszkiem. Pozdrawiam z rana i życzę dobrego dnia i uważaj na siebie.

Awatar Laugizorli
    Mieszka w
    Orla

Cytat Zamieszczone przez Rene65 Zobacz posta
    Dziękuję, ja jeszcze próbuję cokolwiek, jeszcze się nie poddałam :
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Rene nadzieja umiera ostania i póki człowiek żyje wszystko jest możliwe. Jak chcesz to możecie przyjechać do Orli i przenocować u mnie .
    Nawet bym się ucieszyła, bo chociaż Ciebie i Sucharka bym w realu poznała.

Uprawnienia umieszczania postów