Strona 880 z 3048 PierwszyPierwszy ... 380 780 830 870 878 879 880 881 882 890 930 980 1380 1880 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,791 do 8,800 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Jolinko, pamiętasz moja czarną serię z początku tego roku? Jako żywo przypominało to to, co dzieje się u Ciebie teraz. Na szczęście takie rzeczy mijają. U Ciebie tez tak będzie. Kibicko, Ty moja...baw się dziś dobrze, a potem nam wszystko opowiedz i wrzuć zdjęcie
    hej dziewczyny, u mnie też była czarna seria, bo nieszczęścia lubią chodzić stadami, dobrze że nie są wieczne

Mieszka w
    Częstochowa

Magdo, ja też uważam, że powinnaś poczytać i pooglądać coś lekkiego Pamiętam, że w trudnym okresie brałam same głupotki do poczytania, po co teraz nawet bym reki nie wyciągnęła ale pomagało odstresować.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    sabinko , wczoraj ci odpowiedzialam ale poszlo wszystko w kosmos....
    poniewaz bylo pozno, bardzo pozno, pisze teraz.
    widze, ze "czarny" kolor troche nas laczy
    musimy go rozjasnic...jak ten zegar..
    nie martw sie dzieciakami i ich domem, oni sa z innej ery,na innym etapie niz my--dadza rade i jeszcze tobie pomoga.
    myslalam , ze twoj wyjazd bedzie dluzszy a ty juz sie zabierasz do zpowrotem, moze to i lepiej, bedziesz sie mniej stresowala.
    pozdrawiam

aga, kasia i maniusia:
    ja czytam takie rozne kafko-podobne i pochodne teksty. bo pomagaja mnie samej zrozumiec moje pewne sytuacje i w pracy tez jest mi latwiej a przede wszystkim ja podchodze do nich naprawde w czysto akademicki sposob...lubie dowiadywac sie nowych rzeczy, niektore sobie przypominam itd.
    kiedys w mlodosci inaczej to wygladalo,jak same wiecie, wtedy czytalo sie egzystencjalistow w innym celu..teraz ..to juz luzik, to juz bardziej jak ksiazka kucharska z receptami, ale dobra kasiazka.

maniusiu, szreka--nie da rady,

gazetki kolorowe tez czytam, bo kolezanka mi je ciagle przynosi a ja niose je dalej ...zeby ubarwic troche swiat innym.
    poza tym czytam, sila rzeczy, duzo poezji w roznych jezykach, poniewaz ciagle mnie ktos o cos prosi...

kreacja weselna bedzie jeszcze fajniejsza jesli zrzuce ze 2 kg.
    acha, ja caly czas w domu slucham dobrej rozrywkowej muzyki z .."radia zlote przeboje"-podspiewuje sobie nawet.
    wasze uwagi biore do serca, bo macie inny, lepszy, zdystansowany punkt widzenia--skoncze robaka kafki i wezme sie za...
    jeszcze pomysle za kogo lub za co.
    kasiu-wiem, ze sie przejmujesz radkiem,mam nadzieje, ze znajdzie jakas prace, moj syn powiedzial, ze moze podejdzie do 2 egzaminow--badzmy tylko i wylacznie dobrej mysli!!!!
    a wstret polanskiego-uwazam najzwyczajniej w swiecie za genialny film tym bardziej, ze byl to jeden z jego pierwszych filmow.
    ok.
    koniec moich wywodow.
    przejdzmy do konkretow:
    jutro 25 kwietnia-swieto w IT. dzien wyzwolenia : 25 IV 1945
    W wyzwalaniu IT. (pozwole sobie przypomniec) braly udzial polskie oddzialy pod dowodztwem gen. Andersa.
    Wyzwolily min. nastepujace miasta : Roccamssima, Montecassino,Ancona, Bologna i inne.
    Rownolegle do wojska polskiego w linii bardziej centralnej-Rzym,Torino wyzwalali IT. Amerykanie, Kanadyjczycy a wraz z nimi zolnierze roznych ich kolonii: Hindusi,Marokanczycy itd.Podczas desantu morskiego w Anzio i Nettuno--niedaleko mnie, zginelo ich tysiace.
    W czasie remontu mojego domu w scianie znalezlismy luski z nabojow z tego okresu(amerykanskie), bo ja mam historyczna chalupe (stara)pamietajaca takze i Garibaldiego,ktory ponoc zatrzymal sie tutaj na odpoczynek w drodze na bitwe o Velletri o czym swiadczyl pamiatkowy glaz z napisem lezacy gdzies tutaj jeszcze kilkadziesiat lat temu..
    ciao, ciao

milej niedzieli, natko jak tam twoje przygotowania do slubu?
    laugizori milo cie czytac i dobrze, ze jestes.
    gammo--czekam na twoj niedzielny wpis,
    Ostatnio edytowane przez kalahari ; 24-04-2016 o 11:29

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

cd.
    pisze dalej,
    nie wiem co sie dzieje ale kasuje mi duzo postow i potem nie chce mi sie zaczynac od poczatku...
    krysiu--pozdrawiam i dziekuje za pamiec, ty tez mnie czesto wywolujesz do tablicy,
    evige---kiedy jedziesz znowu do krakowa? moze tym razem zajrzyj tez i do warszawy..
    moja przyjaciolka wlasnie nalega zeby w czasie wakacji zrobic jakis wypad na wawel i nie tylko..ja bym poszla b. chetnie do Wiezynka--lacza mnie z tym miejscem sentymenty...a czy Wiezynek jeszcze istnieje????'bo moje sentymenty jeszcze troche tak...
    rene--przykro mi , ze masz problemy,zycze ci pogody ducha i optymizmu!!!!

tym razem to juz naprawde The End-bo wyglada to na grafomanstwo ?
    Jolinkaa, Rene65, gamma56 and 2 others like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Kalaharii, pisz pisz , fajnie się czyta

a ja z innej beczki
    dostałam od klienta bloczek słomy z zarodnią boczniaka
    no i miałam pierwszy zbiór - 1,7kg
    wczoraj jedliśmy boczniakowe schaby, a dziś pierwszy raz w życiu zrobiłam flaki z boczniaka i powiem wam że to jest pyszne

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Maniusiu- moj maz namawia mnie na te boczniaki...ale cos nie moge sie zdecydowac. Mowisz, ze naprawde takie dobre? Musialabym gdzies u kogos poprobowac... Ale do ciebie ciut daleko...

Ide robic surowke z marchewki...bo "dzieci" ja lubia...ale na marchewke trzeba uwazac bo wiecie...

Mieszka w
    Częstochowa

u mnie tez lubią surówkę z marchewki

smażone boczniaki smakują jak kanie
    a te flaczki podobnie jak zwykłe flaki, tylko są lepsze

Mieszka w
    Częstochowa

ja miałam z boczniakami fajną niespodziankę, przyjeżdżam z pracy a tu na ganku leży bloczek słomy
    Rozliczam pana co ma sklep ogrodniczy i od czasu do czasu dostaję takie fajne prezenty, nasiona itp

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

O jaaaa Maniusiu super

Magda popieram zdanie Maniusi...pisz

Kasiu, no raczej... pączek wchodzi gładziutko

Mieszka w
    Częstochowa

Pamiętajcie dziewczyny - jesteś tym co jesz, więc wiecie jak się wygląda po pączkach 32499.jpg

Uprawnienia umieszczania postów