Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Laseczki ...
jak herbaciuciunia zapodana, to i ja sie dosiade, choc juz poznawo sie zrobilo ... przed kilkoma dniami zainaugurowalam sezon moj herbatkowy ... latem pije sporo wody,a kiedy zaczynaja sie chlodniejsze dni , pijam sporo herbaty... zaparzam caly 1litrowy termos i sacze ... potrafie dwa takie temosy wypic...

Ewa ...
ja dzis tez jestem z siebie bardzo dumna, bo podnioslam swoj leniwy tylek i przeczolgalam go po okolicy (patrz Fb)... pokonalam dystans ciut wiekszy niz robilam kiedys 3x dziennie z moim poczciwym kundelkiem , ale wowczas zamowalo mi to ok 30 minut... dzis 42 ale w koncu przybylo mi od tamtych czasow kilka lat ... w tym czasie nie dblam absolutnie o kondycje, wiec nie ma sie co dziwic, ze efekt jest jaki jest ...
jak nie sprawi ci klopotu , to prosze poczestuj przepisem na zupe z dyni , bo takowa zupke lubie, wiec chetnie wyprobuje terz twojej wesji ...

Kasiu...
miseczke oczywiscie poznaje ... i bardzo sie ciesze, ze udalo mi sie wymyslec tak uzytkowy drobiazg .... chcialam zeby bylo to cos co bedziecie mogly czesto uzywac i tym samym ozywiac wspomnienia z naszego spotkania ...
Zeniu...
jak najszybszego powrotu twoich sil witalnych zycze ... mysle ze jakos ten dzien pracy przezylas i ze masz sie juz przynajmniej ciut lepiej ...

Krysiu...
no dosc juz ciastowania ... cukier mierzysz codziennie a ciasta napewno nie pomagaja go zbic ... teraz czas na diete ... zapinaj pasy i startujemy ...
Agnieszko ...
zycze powodzenia w okielznaniu problematycznych uczniow ... to napewno nieslychanie trudne ale wierze ze w koncu jakos sie to uda... odnosnie tescia to musicie wierzyc, ze bedzie dobrze ... wszak wiara gory przenosi ...
Sabinko...
az sie wierzyc nie chce ze, to juz 3 lata jak odszedl twoj tato...
a butelki faktycznie zajelam sie tym , zeby czyms glowe zajac i nie myslec ciagle o jedzeniu... jak narazie sprawdza sie ....
U mnie szalu nie ma , ale tez specjalnie nie grzesze, co juz uwazam za dobry omen a dzis nawet sie troche poruszalam ...

I to by bylo na tyle ...
Spokojnej nocy i kolorowycgh snow wszystkim zawzietaskom zycze ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]