Dziewuszki taka licha jestem że nawet mi się pisać nie chce...
W ogóle nic mi się nie chce...
Życie takie do doopy...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
a mis ię tak chce spać...
Witajcie, u nas ogrom puchatego śniegu i na szczęście ani śladu smog(k)a.
Kasiu, Maniusiu a co to za słabowanie? Nie tylko lato jest piękne. Już mi tu wyglądać za okno! A jak tam za mało ładnie, to proszę!
zima.jpg
zima 2.jpg
zima 3.jpg
Sabinko terminu jeszcze nie a bo trzeba jechać umówić i to konieczne z pacjentem
ja mam powiedziane że do 20-tego nie dostane urlopu
Dzień dobry dziewczynki
Dzisiaj piątek 13 -to uważajcie na siebie
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Kasiu mam nadzieję, że już czujesz się lepiej i fizycznie i psychicznie, bo wczoraj chyba miałaś jakiegoś doła, mam nadzieję,że związane było tylko z kaszlem a nie z jakimiś powazniejszymi sprawami
Krysiu super, że udaje się trzymać trzech posiłków dziennie i pomaga ci to w utrzymaniu wagi, teraz tylko postarać się, żeby waga zaczęła chociaż trochę spadać a nie tylko utrzymywała się i wszystko będzie pięknie, powodzenia życzę
Kalahari już ja widzę to twoje rozpisywanie się, obiecanki cacanki a głupiemu radość.... ale po cichutku mam nadzieję, że dotrzymasz słowa i będzie cię tu więcej. Jestem pewna, że podróż do Szwecji była udana i pobyt w Polsce też - nie ma innej opcji
Agnieszko a ty już chyba w domu odpoczywasz i odsypiasz wycieczkę do Krakowa ?
Mam nadzieję, że napiszesz coś więcej jak było i jak ci się udało podczas wieczornych kolacji zjeść nie za dużo i nie popłynąć z jedzeniem
Dzień dobry dziewczynki!
Faktycznie Sabinko wczoraj miałam chyba dzień kryzysowy. Tak źle jak wczoraj to się jeszcze nie czułam. Żyć mi się odechciewalo. Do duszacego kaszlu doszedł migrenowy ból głowy i mdłości. Prawdopodobnie po tych wszystkich lekach.
Nawet zaczęłam odpisywać Krysi na jej post bo bardzo sie w nim odnalazlam jeśli chodzi o przestrzeganie absurdalnych przepisow...zrezygnowałam jednak bo nie byłam w stanie zebrać myśli.
Krysiaczku czy ty nie masz już whatsapp?
Dziewuszki - widzę w tym mym chorowanie wreszcie światełko w tunelu a jutro wraca moj małżonek i pierworodny synek.
Nam nadzieję na trochę głasków i miłości.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Hej kobietki
cieszę się Kasiu, że dziś juz masz lepsze samopoczucie
Bo ja mam dziś bardzo dobry dzień , rano weszłam na wagę pokazała kilo mniejw za szadzie zeszło te pól co pokazała wcześniej na plus ale i tak bilans wychodzi ujemny
I tak sobie myślałam, że przydało by się jakby jakaś sówka wpadła bo dużo wydatków ostatnio było i dwóch klientów zadzwoniło z zamówieniem, więc chyba stówka będzie
Czasami życie potrafi byc piękne
A moja Marta idzie dziś na studniówkę, więc wiecie doszło trochę kosztów