Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
dopiero teraz moge troche napisac, choc do kompa dosiadam juz od rana, ale zawsze cos mi przeszkodzi w pisaniu... na chodzenie tez sie jezcze nie wybralam, bo pogoda z gatunku tych nienajlepszych , ale widze ze nie ma co czekac i w masl zasady, ze na chodzenie nie ma zlej pogody , bywa co najwyzej nieodpowiednie ubranie, musze sie odpowiednio ubrac, zaopatrzyc w parasol i do dziela...
Ewa...
bardzo ciesze sie ze wygral twoj faworyt ... tez mi sie bardzo podobal... uwazam, ze Tobiasz tez byl rewelacyjny ale wiemy ze w tego rodzaju konkursach zwyciezca moze byc tylko jeden ale ze wzgledu na solidarnosc z Toba chcialam aby wygral Krzysztof i wygral ... SUPER !!!
Zeniu...
no nie rozpieszczasz nas swoimi wpisami, ale ciesze sie niezmiernie , ze choc czasami wpadasz i obdarzasz nas swoim jakze ciekawym stylem i humorem ... prosze dopisz do swoich noworocznych postanowien czestsze tu bywanie
Sabinko...
popieram pomysl z sukcesywnym wyjadaniem dietetycznych zapasow... tym samym, nie musisz nic kombinowac, tylko "sprzatac" po kolei to co tak skrzetnie zakupowalas... 
Kasiu...
czyzby wypad do Hamburga sie przeciagnol ? bo normalnie to juz powinnas sie tu pojawic....
Krysiu...
ja ostatnimi czasy pozwalam sobie na dluzsze wylegiwanie ... ale tesknie do czasow, kiedy to wstawalam o 6 rano i delektowalam sie swiezoscia poranka ... jakos coraz trudniej mi sie podniesc tak wczesnie... nie wiem czy to pora roku tak na mnie dziala czy to najnormalniej w swiecie SKS ....
Jolinko...
jak obiecalam wrzucilam na grupe na fb moja ulubiona narzute i kilka fotek z adwentowych artakcji jakim oddaja sie tubylcy ... bardzo lubie ten klimacik, choc dopiero o zmroku klimacik jest iscie bajkowy... zewszad plynie swiateczna muzyka, zapach grzanego wina, przypraw korzennych , pieczonych jablek , no i tlumy radosnych ludzi ...
Milego wieczoru tej pierszej Adwentowej niedzieli wszystkim zycze ....
Załącznik 33741
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]